top of page

11. mai – päikseportaali avanemine

Updated: May 11, 2022

Mulle tuli huvitav info, mida paluti ka teiega jagada.

Nimelt on K 11. mail avanemas väga huvitava energiavoo sagedus, kuhu aitab meil häälestuda ebamugavus. Ebamugavus paneb otsima sisemiselt mugavat olemist, asendit, elamise viisi. On see siis erialane muutus, rahateemade ümberhäälestamine, perekonnasisene mustrite ümberkorraldus või mistahes kokkulepete ülevaatamise ja uuendamise aeg. Huvitav on ka see, et 15-16 mai toimuv täielik kuuvarjutus jääb täpselt selle päikseportaali turbo-jõuandmise tsükli keskele. Midagi väga suurt ja murrangulist on meiega toimumas – nagu ma ka nädala energiate ülevaate postituses mainisin. Ehk on ka sellest – pisut detailsemast kanaldusest kellelegi kasu, seega avalikustan oma tänase vestluse Valgusmaailma abilistega.


Küsime nõu valgusmaailma abilistelt

Mida peaks selle päeva kohta teadma?


On tulnud kätte hetk, mida võime nimetadagi otsustamise ajajärguks. Kui vanasti olid asjad rohkem kinnistunud ja lahtisi otsi vähem, siis nüüd palutakse teil, kallid inimesed, kõik otsad anda tagasi valgusesse, mitte jõu ja kontrolliga üritada saavutada, vaid pigem pehmuse ja usaldusega, et kõigele on olemas lahendus. Usaldus ühendab inimteadvuse lahenduse energiaga, mida võime nimetada ka usuks – usk lahenduse võimalikkusesse annab meile, valgusolenditele, võimaluse tulla sisse energiaruumi, et teid abistada.

Kui see uks oma uskumatusega kinni suruda, jääb koostöö tegemata. Koostöö all ei pea me silmas seda, et me vastu teie enda vaba tahet kuidagi teid alateadlikult mõjutame. Vastupidi – me anname teile ette valikuvariandid ja otsustamine tuleb teil endil teha.


Kuidas ma aru saan, et te mulle neid variante annate ja see pole lihtsalt mu fantaasia ja soovunelm, mis pole reaalsusega kontaktis?


See on väga hea küsimus, aitäh, Stella!

Esiteks on tarvis teada, et kanaldatud informatsioon ei mõju kunagi rusuvalt ja ängistust tekitavalt, vaid see näib loomuliku ja kergena. Kui info, mida sa vastu võtad, tundub hirmutav ja ebamugavusse toov, siis see pole sinu kaitseinglite poolt heaks kiidetud ega ka mitte sinu südamega kokku käiv info. Seega ära usu seda voogu, mis sind järjest väiksemaks ja saamatumaks näib muutvat. See on energia, millest tuleb õppida ennast lahti ühendama. Lahti saad ühendada läbi palve ja teadliku otsuse, et tahad elada kõrgvibratsioonilises ehk armastusega kooskõlas olevas sageduses.


Teiseks on tarvis aru saada, et fantaasia pole mitte kunagi halb ega hea. On lihtsalt sagedused, mis on sinu kõrgema potentsiaaliga ühenduses ja mis mitte. Iga kord, kui lähtud tõest, annab see sulle jõudu, toob rõõmu ja elevusevoogu. See pole väsitav ega tundega, et see on võimatu. Vastupidi – fantaseerimine on ühenduse võtmine selle reaalsusega, kus see kogemus ongi võimalik. Stella on sellest ju palju rääkinud, et unistamine on ühenduse võtmine selle reaalsusega, kus unistused ongi juba täitunud e mälestused tulevikust. See on väga õige kujund ja me tahame siia juurde lisada ka veel kolmanda punkti.


Kolmas punkt: teie võimalikkuses on palju enam kui olete arvanud, piisab vaid oma tavarutiinist välja astuda, kui võite avastada, kui rikkalik ja abivalmis maailm tegelikult on. Teil ei ole vaja inimestena nii tohutult palju detailide pärast muretseda.


Kuidas ei ole vaja muretseda, neid detaile on ju vaja, et elu saaks toimida?


Me vastame sellele küsimusele nii: sel aastal on kuupäevad numbritega 11 ja 22 väga tugevad kogu aasta energia võimendajad. Päikseportaal, mis 11. mail avaneb, võimendab seda veelgi. Praegusest kuni 22. maini toimub väga suur kiirendus meie teadvuseruumi sügavamal mõistmisel.

Seega – kujutage ette, et auto sõidab kiirusega 10 km/h, nüüd nendel maagiliste numbrtega päevadel kiirendab universum seda (piltlikult öeldes) 10 korda, seega on selle päeva energiaühenduste (me selgitame seda varsti) kiiruseks juba 100 km/h. Kui nüüd toimub ka Päikseportaali saadetiste võimendamine, võime öelda, et selle päeva energiaühenduste kiirus on (piltlikult öeldes eksole) 100x100= 10 000 km/h.

Seega on kiirendus tohutu. Kujutate nüüd ette, et te sellise kiiruse peal hakkaksite vaatlema ja analüüsima seda, millest te mööda kihutate? Ei! Sel ajal on tarvis keskenduda sellele, kuhu teel ollakse, mitte selja taha ega ebaolulisi detaile vaatlema.


Energiaühendused on loomise kiiruse mõiste. See tähendab seda, et mõte –> reaalsus toimib mingi teatud ajaperioodi jooksul. Mida enam energiaühendusi, seda kiiremini toimub manifestatsioon, ehk unistuste täitumine. On oluline keskenduda sellele, mida tahad, et sel ajaperioodil ei looks kiirelt kannatusi juurde.


Te olete aeglasematel aegadel juba ära õppinud vajalikud sammud. Nagu tantsukoolis harjutatakse kõigepealt ilma muusikata ja rahulikus tempos, kuhu käivad käed ja jalad, kui tantsuks läheb, samamoodi on elu teile õpetanud, mismoodi edasi liikuda, luua ja te juba oskate neid tantsusamme.


Detailid panete paika automaatselt. Samamoodi kui autot juhtides sa ei pea analüüsima oma käigukangu kasutamist, kui oled vilnum juht, ega iga möödavuhisevat kasepuud, samamoodi ei ole tarvis sul praegu neil päevil mitte detaile vaadata, aga vaadata teele – enda ette – oma unistustele keskenduda, et su alateadlik meel saaks sind aidata – automaatselt tegutsedes tuua vajalikud kogemused esile.


Liigne pisiasjadesse takerdumine võib muuta su kurssi (samamoodi kui autot juhtides on vaja vaadata tee peale), seega hoia ennast keskendunua sellel, et kogemused juba ONGI LAHENENUD. Hoia seda võimalust enda teadvuses ja su teadvus oskab ise sind sellesse kogemusse juhatada, ilma et jääksid liigselt protsessi analüüsima.


See on minu jaoks veel pisut segane – mis see tähendab, et alateadvus toob kogemused esile? Kas pole mitte nii, et alateadvuses võib olla palju pahna, mis just takistab unistuste elu elamist?


See on väga väike teadvuse nihe, mis aitab teil takistusi abilistena näha. On vaja aru saada, et siin universumis vigu pole. Ka pimedus teenib valgust. See, mis sinu sees on pimedus, aitab tuua valgust kõigi jaoks. Näiteks praegu kui seda kanaldust hakkasid kirjutama, Stella – sa tundsid ju ebamugavust, kas pole nii? Ja tänu sellele, et sa seda tunnet alla ei surunud, vaid lubasid endal edasi voolata, saab see info siin jõuda sadade, võibolla tuhandete inimesteni, kes seda meeldetuletust praegu väga vajavad. Iga inimese valu ja kogemused on kõigi ümbritsevate jaoks vajalik õppetund. Te mõistate seda, kui tõstate oma vibartsiooni. Siis näete kogu pimeduse vajalikkust. Senini kui võitlete pimedusega, saate veel selle sagedusega kogemusi.


Alateadvus pole vaenlane, nagu paljud on harjunud mõtlema. See on varakamber ja iga blokeering on kingituseks, et edasi areneda. Kui soovite sujuvamat edasiliikumist, on tarvis ka seda otsuse ehk taotlusena universumile lausuda. Näiteks nii – taotlen lahendust armastuse energias, edasiliikumist armastuse energias, kerguses ja rõõmus.


See hirmutab mind, et mõned inimesed neis pimeduse ringides ringi tiirutavad ja välja ei vali tulla. Miks see vajalik on?


Inimesed jagunevad eri sagedusringidesse, et luua valgustatus kogu inimkonna jaoks. Vanemad hinged, kes on kogenumad, on sageli (mitte alati!) olnud hingelepinguga nõus aitama vähem arenenud hingesid ja sukeldunud nendega koos pimeduse teemadesse, kuna on teada, et varem või hiljem tulevad kõik nagunii valgusesse tagasi. Hinged tahavad neid duaalsuse koegmusi, et nende duaalsuste ja polaarsuste tasakaal saaks saavutatud. Me ei saa inimesi jõuga välja tuua. Iga hing on nii kaua kannatustele keskendumas kui nad seda valivad. Hing valib kannatuste tee kuniks tal on mõõt täis. Viimane piisk karikasse – öeldakse teie keeles. Päikseportaali avatuse päevadel võite näha selliseid hingesid erilises kannatuste rattas või neist lausa suure pauguga välja lendamas. Karikas hakkab üle ääre ajama. Nagu surve all olnud šampus purskab pudelist välja, nii loksutatakse sel päeval illusioonidesse kinni jäänud inimesi, et nad selle isu lõpuks täis saaks. Nagu suure pinge all olnud vibunool saab lennata kaugele, nii loob ka selle päeva pingestatus paljude jaoks ülesärkamiseks suurepärase võimaluse.


Kas me saame midagi teha, et kogu planeedile tuleks rahu ja lõpeks vägivaldsus?


Igaüks saab enda sees selleks palju ära teha. Lõpetada vägivaldsuse ja sundimise enda suhtes, siis ei ole te enam vägivaldsed ja sundivad teiste suhtes. Kui sellise suhtumise valib piisavalt suur hulk inimkonnast, muutub see tavaliseks ja normaalseks kõikide jaoks.


Mida mina ja lugejad peaksid veel teadma, mida ma pole ehk osanud täna küsida?


Kellegi jaoks ei ole olemas paremat maailma kui see, mismoodi ta endasse suhtub.

Seega – kui tahate elada õnnlikumas reaalsuses, valige olla rõõmus, rõõmustage ise ennast, hellitage ja kohelge endid kui kõige kallemaid külalisi, kes üleüldse olemas on.

Te olete iseenda vangid, kui te ennast keelate ja käsete, sunnite ja survestate tegema asju, mis ei meeldi. Justkui ise ennast ahelatesse pannud orjad, üritate te mängida mingisuguseid mängusid, kus keegi teine on teie valikutes süüdi ja olete pahased, et keegi teid ei aita. Aga need ahelad olete te endale ise loonud, välja mõelnud ja ennast nende mõtetega täiesti ära kurnanud. Ärgake tagasi selleks, kes te päriselt olete.


Kuidas seda kõige parem oleks teha, kui me end sellisest kohast avastame?


Esiteks tunnistage – kui on ebmugav, raske ja ebameeldiv – et teil on ebamugav, raske ja ebameeldiv. Ärge tehke enam nägu, et kõik on hästi ja tore ja samas kurvastab hing ennast kringliks või täpiks kokku. Süda läheb lukku nii. Ja kui süda on lukus – näete maailmas vaid õudust ja raskusi.


Teiseks – avage oma süda. Südames on tarkused kõikide kogemuste juurde, millest olete unistanud – kõik lahendused, kõik võimalused, head ideed ja nägemused tulevad alati südame kaudu. Suhelge südamega ja elage selle järgi, mitte pimesi kombates. Südame avatuse korral on valgus see, mis teid kutsub, juhatab ja kellena ennast ära tunnete.

Mäletate – me rääkisime, et ärge takerduge detailidesse. Aga selle asemel – hoidke selge visioon, selge pilt enda silme ees enda suuremast elusaatuse lahtirullumisest. Küsige oma südamelt – mida süda ja armastus tahab teile pakkuda? Vaadake, kas need visioonid meeldivad teile, kas need mõtted annavad indu, jõudu ja julgust edasi minna? Kui jah, siis julgelt edasi!


Kolmandaks – kui tunnete, et ise ei saa, ei suuda, ei tea, on raske tunne – kutsuge meid appi. Meie – kaitseinglid – oleme siin 24/7 ootel, et saaksime teid aidata! Soovime seda südamest teha, see on meie praeguse eksistentsi mõte! Te ei võlgne meile midagi. See on meie au ja rõõm ja missioon olla teiega selles imede täitumise voos kaasosalised. See rõõmustab meid, ei kurna ega väsita. Vastupidi! Nagu see, kui paitate väiksest kassipoega või koerakutsikat Maa peal olles, on meie jaoks inimkonnaga tegelemine suurim rõm ja heameel. Te olete meile väga kallid ja armsad!


Suur aitäh teile!

Kallid lugejad, suur aitäh ka teile.

Kui teil tekkis küsimus, mida ma veel võiksin valgusmaailma abiliste käest küsida, ärge häbenege palun siia alla kommentaaridesse oma küsimusi jätta.


Kui tahate enda kaitseinglitega tugevamat ühendust luua ja nende kaitset tugevdada, saate kasutada selleks ka selle nädala meditatsiooni, kes soovib:


Selleks reedeks viimane eraseansi aeg jäänud interneti teel kogemiseks. Tegin ühe seansipäeva veel – 20. mai, kui on soovi! Kui tahad astuda järgmise sammu oma hinge arengus ja oma elutee loomise aktiivselt ette võtta, soovid abi või nõu edasi liikumiseks, siis see seanss on sulle, registreerida saad vajutades siia lingile:


Soovid muuta oma suve eriliselt maagiliseks?



Õnnistusega

Stella


bottom of page