top of page

Pööripäeva maagiline edu-taotlus ja uued videod Youtube'is!


Esiteks tuli tunne sinuga jagada väikest lõiku maagiliste taotluste raamatust Soovin õnne, suvise pööripäeva peatükist. Kui tahad seda raamatut endale ka, siis anna palun sellest teada siin lehel. Kui on piisavalt huvilisi, teen neid juurde!


Soovitan taotlust lugeda rahulikult, tunnetades ja mõtiskledes – mis tunne see oleks, kui see soov juba olekski täitunud?


Avanegu mu teadvus sel valguse pidupäeval kõigile uutele võimalustele, kogemustele ning olemise viisidele, mis on ilusaimad, võimsaimad, mis vähegi võimalik. Ma armastan ilu, romantikat, hingesoojust ja südamevalgust.

Ma väärin tõelist Armastust kõigis oma eluvaldkondades. Jätan maha kevadesse selle, mis mind enam ei teeni ega toeta ning valin päästa valla enda anded, loovuse ja puhta spontaanse rõõmuvoo, mis mind kannab ja juhatab nüüd ja terve elu.


Õnnistused, armas! Imelist voogu ja õnnelikke uusi alguseid kõigile!

Valminud on mõned uued videod, mida saad vaadata siit altpoolt!

Annan ka teada, et 7. juulil algavatele suvistele e-koolitustele on veel mõned megasoodsad pääsmed ootamas, leiad lisainfo http://inspiratsioonikool.ee

Imedeküllast suve!


Suvine pööripäev on tulekul 21. juuni kell 12:14 ja selle spetsiaalse meditatsiooni MP3 saad kasvõi kohe endale alla laadida siitkaudu.


UUED VIDEOD


MIDA TEHA SELLE OLUKORRAGA – lühike lugemine 3 variandiga

Nähtav VIP-grupile Südameteeline ja kõrgemad grupid


Mida see inimene sinust mõtleb, aga ei ütle? ❤️ Kaardilugemine 4 valikuga

Nähtav kõigile VIP-gruppidele, vaatamiseks palun kliki pildile!


20-26. juuni energiate ülevaade ja suve põhiteema lühike analüüs

Tavaliselt on see VIP-video, aga tegin kõigile avalikuks, kuna info ja energiad on olulised praegu endale teadvustada! Kuulamiseks/vaatamiseks kliki palun pildile



ÕNNISTUSED!

Stella


PÖÖRIPÄEVAMEDITATSIOON

Soovitan seda seanssi täisvõimsuseks kuulata kolm korda – 1. korda enne pööripäevahetke, 2. korda pööripäeva hetke ajal või võimalikult selle lähistel ja 3. korda peale pööripäevahetke 48 tunni jooksul.

Seansi põhiteemad:

maandus

läbi rahu ja õnnistamise enda vibratsioonitaseme tõstmine

uue vibratsioonitaseme läbi kõikide oma eluvaldkondade õnnistamine ja lahenduste toomine

õnnistuse energiaga harmoniseerumine – muutume magnetiks õnnistuste-voole

kogu maailmaga uue armastusküllase suhte loomine

kaitseinglitega suhtlus ja vastuste saamine

Tõstes enda vibratsioonitaset – kogu su maailm saab muutuda palju helgemaks, kui oled seda senini arvanud olevat! Seega – ole avatud ja valmis imedeks!

Kõigile enne P südaööd registreerunuile saadame kingituseks individuaalse mini-kaardilugemise meili teel lähema 10 päeva jooksul!



bottom of page