top of page

Valmistumine 2023 aastaks

Esitasin Universumile küsimuse: mis on põhilised sõnumid, mida võiksime teada uue aasta kohta? Jagan sinuga vastuseid, mis meile tulid.


1) on oluline keskenduda isikliku heaolu ja isikliku edu loomisele

See lõpmatu teiste aitamine eab ära lõppema, kui sa ise oled sellest oimetu, katkine, haige või tunned, et oled justkui välja väänatud – need kogemused näitavad, et oled andnud rohkem kui vastu saanud – olukord on olnud tasakaalust väljas – too rohekm tasakaalu ja väärtusta ennast ja oma tegemisi!


2) ohvrimängust teadlik olemine – kas mängid ise või oled ohvrite abistaja rollis – kui näed ennast nii, siis on aeg õppida sellest loost välja astuma!

Teadvusta, et kui lõpetad sellise käitumise, siis see pole mitte maailma lõpp, vaid uue elu algus. Ole valmis vanast lahti lashka ja edasi liikuma. Küsi abi, kui vajad!


3) oluline on huvi tunda, mis on hinge peatee, põhiteema, millega su süda soovib tegeleda

Kui oled oma aja täis pannud teisejärgulisi asju, siis esimesel kohal olevateb asjade jaoks aega ei jää. Prioriteedid paika! Kui on raske näha selgelt, ärata endas tule-elementi – soojenda ennast toidu, päiksereisi, ingveritee või mistahes entusiasmi abiga.

Kui sind juhatab su egoteadvusm siis sinus pole rahu.

Rahutuse järgi saad aru, et sinu jaoks on midagi paremat plaanis. Selleks, et mõista, on vaja rahuneda. Soovitan mediteerida, teha lõõgastavaid harjutusi või püha seksuaalsuse praktikaid. Kaalu variante, ära ole kangekaelne, muidu võib kael kangeks jääda❤️


SINU JAOKS ON VALMINUD KA MEDITATSIOON

2023 UUSAASTASEANSS –

LOODUSKUNINGRIIKIDE PÜHITSUSED

TÄISPIKK KANALDUSSEANSS KÕRGEMA JUHATUSE VATSU VÕTMISEKS UUEKS AASTAKS

Kas oled valmis maagiliseks rännakuks enda sisemaastikul?

On aeg valmistuda uueks aastaks ja vastu võtta juhatus terviklikkuse kõrgemalt intellektilt – looduselt endalt!

Meid tulid sellele protsessile toetama nii elementaalid (Maa, Tuli, Vesi, Õhk), aga ka inglid, haldjad, ükssarvikud kui ka fööniksid, Maa-tasandilt ka taimekuningriik, Kristallikuningriik, Väeloomad.

Kõikidel kuningriikidel oli kogu meie grupile ühine pühitsuse-sõnum edasi anda, kuid saad iga kuningriigi esindajatelt ka individuaalse sõnumi/kingituse/valguspaketi.

Palun tea, et kui sa kohe kõigist sõnumitest aru ei saa, või need meelde ei jää, siis see kõik hakkab ennast ilmutama su tavalises igapäevaelus täiuslikult õigel hetkel.

Elades kooskõlas looduse, loomulikkuse ja armastusega, muutub elu iga päevaga aina paremaks, on tarvis usaldada kõiksuse kõrgema juhatuse voogu, see kannab meid hästi.

Püha suhe Planeet Maaga võib muuta inimeste elusid päevapealt. Oskus ennast maandada ja tuua tähelepanu oma kehale ja tunnetada oma tunnete sõnumeid – see on see, mida selle aasta energiad meid kõiki veel süvenenumalt kutsuvad kogema ja praktiseerima.

See on seanss, mida võid kuulata sellel aastal nii mitmeid kordi, kui tahad, piiranguid pole!


Lae alla MP3 või kuula otse internetist


Õnnistustega

Stella

bottom of page