top of page

Valmistume pööripäevaks maagilises edu-väes!

Pööripäeva-aeg on ja sellele eelnev ja järgnev ajaperiood on juba aastatuhandeid olnud kogu ininimkonna jaoks olulise tähendusega ning on tähele pandud, et sel ajaperioodl tehtud otsustel ja sõnadel on oluliselt suurem kaal, kuna unistused täituvad kiiremini. Suvine pööripäev on tulekul ja praegu on ideaalne aeg, et selleks juba ette valmistuda ja teha plaane terve suve eduvooks!

Tere armas Teekaaslane!

Olemegi jõudnud aasta kõige valgema perioodi haripunkti lähistele ja on väga hea aeg, et ennast laadida, ammutada jõudu nii loodusest kui lootusest!

Kes soovib oma suvepuhkusele anda uue kvaliteedinoodi, et see oleks tõesti laadiv, siis jagan sinuga täna siin all paari võimalust, kuidas seda koheselt teha saaksid. Ütlen juba ette ära, et kuupäev 7.07 saab paljudele olema ülimalt suureks võimaluste väravaks, aga seda kõike siin allpool ja tulevastes postitustes lähemalt!


Selle suve põhiteemaks ja kaardiks tuleb koostöö peaingel MIIKAELIGA. Võime seda nimetada selguse loomise ajastuks, kus vanad mittetoetavad kogemused ja harjumused saavad vastavalt sisemistele tugevatele põhimõtetele vabastatud ja loodud uued standartid, mille kohaselt elada.


Peaingel Miikaeli sõnum meile selleks suveks on: jää ausaks. Tarkus ja objektiivsus on praegu olulised. On tarvis suhelda ausalt ja avatult. Ära lasku liigselt emotsioonidesse, pigem säilita kaine mõistus ja selge meel ja lahke süda, mis ei hoia tõde tagasi.


See, kuidas mina sellest õpetusest aru saan, on see, et ei ole mõtet teha head nägu kehva mängu juures. Kui näed, et mingi asi ei voola, ei ole seda mõnusat voo tunnet, kantust ja rõõmu, siis see on märk. Märk selle kohta, et ehk on see kogemus oma aja ära elanud või oleks tarvis midagi ümber korraldada nii, et see sinuga tõeliselt hästi kokku sobiks. Sina ei pea sobituma ebamugavusega, vaid elu tuleks korraldada nii, et kõigil oleks mugavam. Eriti sinul, kes sa selles osaled. Enda ohverdamine hea asja nimel ei ole enam tänasel päeval kohane tegevus. Igaks asjaks on olemas inimene, kes just seda teha armastab, mida sina teha ei soovi. Kui sa ei tea, kust sellist inimest leida, siis on tarvis lõpetada enda saboteerimine ja hakata uurima, kustkohast abi leida.


Vahel võib selline tegevus tunduda lausa pühaduse tõetusena, kuna sa oled näinud eelnavaid põlvkondi end pidevalt ohverdamas ja taoline kogemus on sinu teadvuse arvates ehk maailma kõige õigem. Kuid uuel ajastul on uued võimalused ja uued mängureeglid, mida on tarvis enda jaoks selgeks teha. Kui teed midagi vastu tahtmist või ebameeldivuse tundega, on seda su töö tulemusest näha ja see tegelikult ei ole kellegi jaoks kõige kõrgem kogeda. Kõrgeim tulemus tuleneb ikkagi kõrgeimast õnnetundest ja voost kantuna.


Seda ümberharjumise kogemust tuleb toetama MIIKAELI paaž – sind on ees ootamas uus põnev elutsükkel. Edu saavutamiseks on sul kõik vajalikud eeldused olemas. Ole oma sõnade kasutamises täpne ja ütle Universumile, mida tõeliselt soovid.


Siinjuures ma tajun, et mitte ainult ärme räägime, mida me kogeda tahame, vaid lõpetame ka sellest rääkimine, mis on kõik pidevalt valesti ja halvasti olnud. Hädaldajad saavad elus ligi tõmmata palju hädasid. Mina sinu teekaaslasena ei soovita rohkem seda kogemust tuua. Ikka hakka rääkima oma õnnistustest, mille eest oled tänulik ja mida elus luua tahad – see toob kergendust ja kergust ja uut helgemat teadveloleku lainet, mis sind edasi kannab!


Kui tunned, et tahad hädaldada, siis kirjuta kõik need hädad endast paberile ja kirjuta alla või kõrvale, aga mida sa nende kogemuste asemele nüüd tahaksid ja palu, et inglid aitavad sind! Sellise korrastuse võiks teha juba enne pööripäeva, et sa suvesse ei võtaks vana rasket koormat kaasa. On aeg minevikul minna lasta!


Või tee rännaku-teraapiat, aga lihtsalt ajaviiteks ära reosta enda ja teiste energiaväljasid. Mitte praegu! Mitte pööripäeva ajal! On kvaliteedilatt olnud seal kohas, et elu ongi kannatuste rada, siis ehk on hea ja kasulik see latt nüüd kõrgemale tõsta. Ja hakata katsetama: kui ma järgmine 7 päeva sõbrannadele ja facebooki seinale ei hädalda ja olen hoopis tänulik ja valin ennast aidata – vaatlen, mis hakkab juhtuma?


Selleks, et su aju õpiks ära uued armastuse neuronrajad ajus ja et positiivne ja edule suunatud energialiikumine saaks aktiivseks, on tarvis teha ennast toetavaid ja jõustavaid praktikaid 21-40 päeva jooksul. Teadlased ütlevad, et see on just see aeg, mil aju ümber häälestuda saab. Kes tahab, saab leida toetust mu koduka kaudu meditatsioonidel osaledes ja tulla ka õppima e-koolitustele, et sinu ümberhäälestus saaks olla sujuvam ja kiirendatult eduvoogu sukeldumine. Info lisan siia allapoole.


Elu tahab meile selle suve kingituseks tuua ÕIGLUSE – on tarvis seista selle eest, mida õigeimaks pead. Otsused tehakse sinu kasuks. Ära anna alla!


Suvine pööripäev toimub sel aastal 21. juunil kell 12:14 päeval.

Enne ja peale seda soovitan väga mediteerida, seada korda oma kodu ja häälestada ennast suuremasse armastuse ja rõõmu lainesse, kuna see energia, millega oled pööripäevahetkel, kandub ja võimendub tervesse sinu uude hooaega ja seega mõjutab tugevalt tervet su ülejäänud elu. Selle eduvoo väestamiseks olen kanaldanud spetsiaalse suvise pööripäeva meditatsiooni, mida saad (enne P südaööd registreerides) kingituseks koos PERSONAALSE KAARDILUGEMISEGA endale MP3 kujul alla laadida või otse internetist kuulata siitkaudu.




Soovitan seda seanssi täisvõimsuseks kuulata kolm korda – 1. korda enne pööripäevahetke, 2. korda pööripäeva hetke ajal või võimalikult selle lähistel ja 3. korda peale pööripäevahetke 48 tunni jooksul.




TULEVASED E-KOOLITUSED


MAAGILINE 777! Kõik juulis algavad koolitused on suvepuhkuse puhul megasoodukaga 77,7 vähemalt esimesele 7 inimesele!


Kõiki koolitusi saad (üle) vaadata ja alustada õpingutega ja jätkata endale sobivatel aegadel kasvõi mitme kuu või aasta jooksul, ei pea kindlal kellaajal arvuti taga olema!


Võid osaleda kõigil või ka ühel neist:


MAAGILINE REIKI

Maagiline Reiki on klassikalise reiki ja uuemate energiatööde ühislõimimisel sündinud elustiili õpe. See on suurepärane teadmiste ja oskuste pagas kõigile, kes töötavad klientidega (näiteks juuksurid, õpetajad, lasteaiakasvatajad, arstid, müüjad, klienditeenindajad) ja ei taha pärast olla välja väänatud ja väsinud ning neile, kes tahavad osata aidata oma lapsi, kallimat, iseennast, et elada suuremas armastuse ja rõõmu voos.


1. aste 7. juuli

Registreeri siit


TEEMANTTERVENDUS

Teemantenergia-tasakaalustamise meetod on Stella Shakti kohandatud energiatöö, mis põhineb iidsetel veedadel, uuema aja energiatöödel nagu reiki ja ülemaailmselt tuntud energiatööl EMF Balancing Technique. EMF meetodit praktiseeritakse nii Venemaal kui Saksamaal ka ametlikult taastusravis, ehk on meditsiinitöötajate poolt tunnustatud ja teaduslikult uuritud toimiv viis inimese heaolule ja võimalikele tervenemisprotsessidele kaasa aidata.


See on meetod, millega saad aidata nii ennast kui teisi. Nii individuaalselt, aga ka kollektiivselt suuremat heaolu luua.

Sissejuhatav koolitus alustab 7. juulil

Registreeri siit


PÜHA SEKSUAALSUSE MAAGIA

KOOLITUSE TEEMADEST:

* Kuidas luua iseendaga armastav suhe

* Püha seksuaalsuse alustest ehk kuidas luua tugev vundament toimivale suhtele

* Teadlik suhestumine oma keha ja elujõuga

* Püha ruumi loomine voolavaks armastuseks

* Kuidas olla vastassugupoole jaoks atraktiivne

* Kuidas tuua suhtesse kirge ja romantikat

* Soovitused, kuidas seksuaaenergiat kasutada selliselt, et see tooks energiat juurde, selle raiskamise asemel – ehk kuidas laadida akusid, väljaväänatuse asemel

* Kuidas vabastada vana süü ja häbitunnet ning puhastada end vanadest suhetest

* Kuidas olla enesekindlam ja julgem

* Kaasa koolitusmaterjalid iseseisvaks praktikaks

* Naudingu suurendamine igapäevases elus

Koolitus algab 7. juulil

Soodustusega liitumine kõigile soovijaile juulikuuni.

Lisainfo ja registreerimine:

https://www.inspiratsioonikool.ee/pha-seksuaalsuse-maagia

Õnnistusküllast suve algust ja helget meelt!

Stella

bottom of page