top of page

Uus nädal viib läbi väiksemate pühitsuste suurde pühitsusse

11.-22. mai toimub suur päikeseportaali avanemine. Praegusel hetkel on tohutu kiirendus asjadele, millega on tarvis tegeleda.

Käimas on valgustatuse tsükkel, mis kulmineerub 18. mail. 19. mai algab uus 9-kuuline sünnitsükkel, millest ma rääkisin juba ka siin postituses. Kui üles kerkivad keerulised kohad, siis selleks, et nad laheneksid. Kogu öö vastu 16. võib olla väga võimsa mõjuga.


Ka Eestis piisavalt heade vahendite ja ilmaga võimalik jälgida mittetäielikku täiskuuvarjutust varahommikul kell 4.32-4.48. Suurem varjutus on näha Lõuna-Ameerikas ja Põhja-Ameerika ida osas. Varjutused mõjutavad kogu maakera, seetõttu on mõjud väga suured.


Soovitus on enne seda päeval kuulata mantraid, teha kodule puhastus ja kaitse. Inimesed võivad olla eriti vastuvõtlikud välismõjudele. Mitte juua alkoholi ja tegeleda grupiprotsessidega, kui ei tunne ennast 100% kaitstult, eriti empaadid. Tee enda rituaale omaette.


Tee taotlus, et kõik, mis vaja saaks transformeeritud, harmoniseeritud kõikide kõrgeimaks hüvanguks.


Fookuses on südame järgi elamine – südame ja mõistuse ühendus. Selliselt on suutlikkus saavutada palju asju korraga, järgi oma kirge.


Kui valid armastuse järgi elada, siis sellesse paralleeluniversumisse ennast ka häälestad. Nii on kõik, mida loome enda jaoks, ka kõikide kõrgeimaks hüvanguks.

Teemaks on peegelduste meeldetuletus. Kui annad, saad ka vastu. Kui seisad muutustele vastu, koged kannatusi. Kui selles energiavoos tahaksid muuta maailma enda ümber – rahune, ära mine äärmustesse, keskendu verisoonile iseendast, kus kõik läheb väga hästi, kus on edu igas eluvaldkonnas- vaimsel ja maisel tasandil. Selleks on vaja oma vahendeid arukalt kasutada.


Soovitus on võtta hoiak – ma olen enesekindel, ma leian endas jõu ja liigun edasi selles suunas, mida parimaks pean.


Võib tekkida tahtmine tegeleda mitme teemaga korraga. Elu ütleb, tee asju rahulikult, planeeri samm-sammult, kasuta aega mõtestatult eesmärgi nimel, mida kõige õigemaks pead. Kui oled oma tee ära tundud, asu julgelt tegutsema, see toob head lahendused.


Valgustatuse kulminatsioon toimub 18. mail, nädala alguses võid tunda rahutust, siis maanda ennast, tee selge plaan, ära lase ennast häirida võbelemisest, raskusest. Vastuta enda elu eest ja jää endale truuks, see toob edu!


Nädala tunnuslause – julgeid saadab edu!

Mõtle läbi ka terve aasta plaan – kus olla tahad, mis kogemusi soovid endale pakkuda. Suhtle südamega, uuri, mida ta sulle pakkuda tahab. Kuuvarjutuse ajal võivad tulla peegeldused sellest, mida väärid ennast olevat. Taotle kõige kõrgema potentsiaali kohast kogemust – kanalda-tunneta, kuhu tegelikult tõmbab.


22. mai toimub väga võimas pühitsus meie kõikide eludes – pane tähele, mis end sel päeval ilmutab, on sulle suureks õnnistuseks!


Meditatsioon kuuvarjutuse ajast suurima võidu saamiseks ootab sind http://inspiratsioonikool.ee


Teksti aitas koostada armas Annika Roosimäe Stella Shakti video põhjal.

Videot uue nädala kohta ja ka päevade kaupa energiate hoovused lahtiseletatuna:


Õnnistused sulle ja su perele, kogu inimkonnaperele!

Stella

bottom of page