top of page

Algab uus 9-kuuline sünnitsükkel ja on parim aeg käivitada uued küllusteadvuse programmid


18. mail lõpeb 9-kuuline energeetiline sünnitsükkel, mis kutsus meid läbi oma sõna ja väe kasutamise kehtestama uusi piiranguid ja norme, kvaliteeditasandit, midamoodi me tegelikult elada tahame. 19. mail algab uus sünnitsükkel, mis aitab puhastada veel tugevamalt kundalini-kanalisse kogunenud blokke ehk ebatõdesid meie enda kohta, maailma kohta, elu kohta nii vaimses kui maises mõttes.


Et see uus tsükkel saaks tulla võimalikult lihtne ja sujuv, soovitan enne seda tegeleda oma energiakeha puhastamisega. Selleks tarbeks on valminud spetsiaalne juhendatud meditatsioon



Soovitus

Väga kasulik on seda meditatsiooni kuulata 15. mai õhtul enne kuuvarjutust ja ka 16. mail täiskuuvarjutuse järgselt sellest voost parima võidu saamiseks. Seega annad sa energiakehale kätte juhatuse, et varjutusest saada maksimaalne kasu. Varjutuse-ajad aitavad meil alati luua suurema puhastuse ja mida teadlikumalt me selleks korraldused anname, seda selgemalt kogemus tulla saab.


Küllusteadvusesse ei saa rügamise ja pingutusega, vaid läbi rahu ja lõdvestuse.


See seanss oli minu elus väga pöördelise tähendusega – alates sellest (2018) olen isiklikult tundnud tõepoolest väga suurt muutust enda külluse mõistmises ja olen seda näinud ka end ümbritsevate inimeste eludes.


Lisaks saad vaadata spetsiaalset avalikku kaardilugemist enda küllusteadvuse väestamiseks ka siitkaudu: https://youtu.be/GtYrIbP4ekc


Ja spetsiaalset VIP-videot uue nädala ja uue 9-kuulise energiatsükli kohta siitkaudu: https://youtu.be/sfu1NQN5efw



Õnnistused! Stella

bottom of page