top of page

Uue nädala olulisimad energiad

Nädala ülevaade 2. mai-8. mai

30. aprillil toimus kuuloomine ja osaline päiksevarjutus, mis võis paljude inimeste jaoks avada olulised laekad oma edasise eluülesande mõistmiseks. On kasvava kuu aeg, uue visiooni jaoks uute ettevõtmiste tegemine.


Kellel on veel jäänud sisse segadus, on väga kasulik teha lähipäevil südame avamise praktikaid, võite selleks kasutada näiteks ka selle nädala meditatsiooni, mis on kuni K õhtuni üleval http://inspiratsioonikool.ee


Südame suletuse korral tajud maailma pidevalt hirmuderohkena – see on märk, et oled tasakaalust väljas.


Sel nädalal võid tajuda närvilist energiat. Võimalik, et tunned nagu peaksid korraga palju asju tegema. See võib olla sinu enda sees seatud otsus, et pead nii tegema. Süda tahab kogeda erinevaid kogemusi ja neid koos Universumiga endale luua. Võime tunda tohutut sisemist survet. Kevade saabumisega võib ka külmast kuuma minek tuua kehasse ülekuumenemise tunde, nii füüsiliselt aga ka selline tunne nagu aju tahaks üle keeda.


Kui on rahutus, siis usalda, et elu soovib sind juhatada paremasse elukvaliteeti. On vaja kuulata enda südame juhatust.




Soovitus: joo rohkem vett, võta rahuliku hingamise pause, katsu lõdvestuda. Rahu seisundis oleme efektiivsemad.


Kui tunned, et asju on üle pea, delegeeri tegemisi või seadista teistele aegadele ümber. See võib tervendada ka sinu kogukonnatunnet. Oleme siin ühise valgusmeeskonnana. Rahunedes suudame mõista, kes on meie meeskond, kellega seda kogemust loome.


Paljudele võib alata midagi erakordselt ilusat. Võid kogeda seda millegi nii ilusana, mida ei taha veel maailmaga jagada. Elu ütleb, et see on ok, kui hoiad enda teada. On see romantiline suhe, suhe iseendaga uuel teadvusetasandil – lase endal selles ennast marineerida, naudi seda, hinga seda, tunne seda, luba endal lõdvestuda ekstaasi.


Soovitus on mitte muutuda mürgiseks teiste suhtes, kellel ei ole selliseid kogemusi või teadlikkust. Säilita alandlik, rahulik meel. Paljude inimeste elus toimuvad tohutud muutused, sisemine kasv. Inimesed õpivad enda energiakeha tundma.


Rahus tulevad paremad ideed ja mõtted. Väärtustamisse tuleb puhkus ja enese eest hoolitsemine. Kollektiivselt tullakse teadlikkusesse, kuidas elada õiges tempos, enda tunnetuse kohaselt.


Tuleb ka väga hea enne selleks nädalaks.

Suur rõõm, nauding, ekstaas on meie jaoks võimalik. Energiad suunavad tulema pingutuse tasandilt rohkem rõõmu tasandile.


Nädal kulgeb närvilisusest rõõmu energiasse. Võta sigina-sagina vahel paar minutit ja tantsi või tee midagi sellist, mis sinu argielu värvilisemaks muudab. Kindlasti aitab huumor, enda suhtes kaastundlik olemine. Kui oled arvanud, et pead kõigega üksi hakkama saama, siis nädala energia soosib oma meeskonna, kogukonna, perekonnaga suhtlemist. Tajud ühise voolamise tunnet, vibratsiooni tõusu.


Kui on raske, kasuta vaimseid praktikaid. Alusta igat hommikut sobiva rutiiniga - hingamine, jooga, mediteerimine, sisemised otsused.


Enne magamajäämist on hea teha nt Maagilist Reikit. Saad tulla õppima internetikoolitusele, vt inspiratsioonikool.ee


5. mai on kulminatsioonipäev. Võid selleks ajaks saada selge visiooni uue elu kohta, kuidas Armastus tahab, et sa oma elu elaksid.


Võid selleks kasutada ka näiteks sellist taotlust:


Taotlen selget uut visiooni oma uue elu kohta. Olgu mu uus elu mu kõrgeima potentsiaali väljenduseks kõikide kõrgeimaks hüvanguks! Aitäh, et ma mõistan, tunnen ja taipan selgelt, kuhu mu süda mind suunata tahab!

Olgu mu alati olemas vajalikud vahendid, võimalused, tervis, elujõud ja juhatus selle armastusküllaseima tee käimiseks (võid ka lisada – koos oma abikaasaga, koos oma perega vms). Ja nii see on!


Põnevad lõpulejõudmised ning uued algused on ees ootamas!


E energiad:

Ilus kroonkeskuse tervenemise päev.

Hea on tegeleda oma uskumuste ja tõekspidamistega ning tunnistada, mida tegelikult tunned. Leida oma sisemine harmoonia. Kui oled selle leidnud, siis universumi seaduste kohaselt peegeldub see ka sinu välises reaalsuses.

Kui soovid õnnelikku suhet, partnerlust, leia harmoonia enda südame ja mõistuse vahel.

E päevakaart: KIIRGA ÕNNISTUST JA SA KOGED ÕNNISTUSI VASTU PEEGELDUMAS!

Ilus kroonkeskuse tervenemise päev.

Hea on tegeleda oma uskumuste ja tõekspidamistega ning tunnistada, mida tegelikult tunned. Leida oma sisemine harmoonia. Kui oled selle leidnud, siis universumi seaduste kohaselt peegeldub see ka sinu välises reaalsuses.

Kui soovid õnnelikku suhet, partnerlust, leia harmoonia enda südame ja mõistuse vahel.

E, 02.05 PÕHIETEEMA ON KORRASTATUS - toimub mingi teema täiustamine, arusaamine, taipamine, õitsengu kogemus.


Väga oluline päev kogu meie saatuse lahtirullumisel. Sellel päeval on soovitus teha sügavamat meditatsiooni.


Suure Vaimuga koostöö tegemine. Isikliku ja jumaliku väe ühendamine. Arusaamine, kuidas Armastus meile jõu annab. Isegi kui seda juba tead, võivad tulla selged arusaamised, kuidas veelgi selgemalt manifesteerida. Võta aega, et see teadlikkus endasse vastu võtta. Niipea, kui lõdvestud, toimub häälestumine sellele, mis tegelikult läbi meie tahab nähtavaks ja kogetavaks saada. Mediteerides lõdvestume, rahuneme; avaneb värav, mille kaudu Kõrgem Mina saab vastuseid anda.


Ülivõimas korrastatuse päev

Sind juhatab sinu enda vaba tahe. Kas tahad elada nagu varasemalt või valid astuda sammu oma hinge arengus? Kui tunned takistusi ja raskust, siis võib see olla märgiks, et Sa ei ole mingis elu valdkonnas uuendust teinud, mida hing tahab, et teeksid. Puhastumine ja vabastamine.


Kui sa ei tea, kuidas oma elus korda luua, rõõmu ja vabaduse kogemust tuua, kutsu raisakotka energia ja palu ära viia, mis ei ole enam sinu kõrgema elusaatusega kontaktis.

Läbi meditatsiooni hakkab voolama uus visioon, milleks oled kutsutud, väikeste etappide kaupa.


Küsi enda käest: mida tahad teha enne, kui siit planeedilt lahkud?

Mida tegelikult tahad kogeda?


Päeva energia: meisterlikkus, taipamine, eeskujuks olemine. Oled inspiratsioon paljudele – nii, kuidas elad, nii õpetad ka teistele, kuidas oma elutarkust kasutada. Pane tähele huvitavaid nüansse.


Väljakutseks võib olla, et elu tahab sulle visiooni anda, aga kui sa ei võta rahupausi, siis võib juhtuda, et asjad tulevad ootamatult. Elu tahab ette öelda, et pane vaim valmis. Kui sa ei kuula, võib tulla raputavaid üllatusi.


Soovitus on valmistada ennast muutusteks ette.

Küsi südamelt: mis on minu tee, minu roll?

Ära karda küsida, mis muutus on tulemas.


Imelist nädalat!


Imelist nädalat!

Stella


Kui soovid päevade kaupa täpsemeat nädala energiate prognoosi vaadata, saad seda teha siit videost:


Meditatsioon südame avamisks, et saada terviklikkusega kooskõlas olevaid teadmisi ja visioone:


bottom of page