top of page

Uue nädala energiad


Mis lugusid me endale räägime? Need lood hakkavad looma uut reaalsust. uus reaalsus koosneb alustuseks otsustest, kuidas ma maailma näha valin. Kas see on keeruline lugu ilusa ja rõõmsa tulevikuga või hädaorg suurema krahhiga – sellest sisemisest otsusest oma elu kohta rääkida, hakkab sõltuma meie edasine saatus.


Maailma õigluse olemus seisnebki sellest, et ta vastab meie võngetele õiglaselt.


Mitte ei ole vaja oma raskeid tundeid maha vaikida ja salata, vaid neile ausalt otsa vaadata. Kõike, mida vaatled kaastundlikkusega, sellest saab kaastunne ja halastus.




Mida ei taha vaadata, see kasvab ja kasvab... nagu vaiba alla lükatud poolik õun – see läheb mädanema ja hakkab haisema, kui seda sealt ära ei koristata.


Asjadele ausalt otsa vaatamine ja nende nimetamine õigete nimedega toob aga meie teadvusesse valguse tagasi.


Mitte pole vaja musta valgeks rääkida ega vastupidi, vaid nimetada kõike just nii nagu parasjagu tunned. See on võti ja selliselt elades hakkab õigluse lõpmatu halastav vägi meid tervendama ja kandma uues hoovuses, uues tões.


Oma tõe mõõgaga on meil vaja ennast vabastada hirmudest ja valedest ja allasurumistest, kus oleme oma armastust ja siirust tagasi hoidnud.


Mitte kedagi vigastades, aga ennast oma köidikutest vabastades, vabastame me maailma hirmu orjusest.




Samamoodi, nagu teadvustades, et õues on külm ilm, me paneme selga soojemad riided, kütame soojaks oma toa, niisamuti endale tunnistades, mis ümberringi päriselt toimub, endast hooliv ja ennast armastav inimene seadistab oma energia vastavalt, et antud olukorras kõige enam tasakaalu ja endaga kooskõlla jääda. Minu jaoks on emotsionaalse tervise eest hoolitsemine muutunud iga aastaga järjest südamelähedasemaks. Mida ma tunnen, üha olulisemaks ja valikuid tehes ma kuulan oma tundeid. Olen aru saanud, et enda tunnetest hoolimine ning tegutsemine hea enesetunde ajel toob mulle enam eluvoo kantuses kogemusi ja kui valin teha enda parima enesetunde vastu, tuleb nende kohtade eest ka vastavalt oma aja ja energiakuluga maksta.

Igal valikul on omad viljad. Enesetunne näitab ära, misliiki viljasid mingi kogemus endaga kaasa toob.


Ma väga armastan seda selle nädala teist kolmandat, milleks on KAARIK


Ükskõik, mida koged – tegelikult iga tunne, iga sündmus, iga elukogemus juhatab sind alati edasi.


On see hea tunne – nö hele ratsu – väga hea, see on kütus kiireks edasiliikumiseks.


On see mitte nii hea tunne – nö must ratsu – see on õppetund, kuidas edaspidi teistmoodi luua, et edasiminek oleks kiirem ja sujuvam.


Kuulates oma tundeid ja taibates nende edasiviivat jõudu ning mõtestades lahti, kuidas intuitsioon töötab, saavad meist elutarkusest pakatavad maagid.


Maag oled sa nagunii, küsimus, kuidas oma maagia väge kasutad.


Imelist nädalat! Oled teretulnud kogema ka maagilist seadistust uuel kerguse tasandil elamiseks. Info lisan siia alla.


Õnnistusega

Stella


MEDITATSIOON

KARMAVABASTUS

ohver-agressor-abistaja tsüklist väljumine

lae alla MP3 seansi salvestisega või kuula otse internetist

Teemant-tervenduse II faasi seansi põhjal loodud erilise taotlusega karmavabastuse meditatsioon. Põhineb ülemaailmselt tunnustatud energiatööl EMF Balancing Technique, mis on ametlikult taastusravis kasutusel ka näiteks Venemaal ja Saksamaal.

Seansi põhiteemad:

energiakeha korrastus

tugevama maanduse loomine

blokeeringute vabastamine

ajaloo-energiate võtmine toetuseks

selgroos asuvate eriliste energiatega töö, mis aitab kaasa tuleviku potentsiaalide avaldumisele

terviklikkuse energia väestamine

teemant-energiaga lõimumine

uue selguse ja kergenduse kogemuse loomine

​Kõik enne P südaööd registreerunud saavad meilt enne 10 PÄEVA JOOKSUL ka eraldi e-maili individuaalse kaardilugemisega!


Kogemiseks saad klikkida siia.

Õnnistuse ja armastusega Stella



bottom of page