top of page

Tänane täiskuureede

Jagan sinuga täna kolme võtit, mis saavad aidata su täiskuuaega leevendada ja helgemaks muuta.

ESIMENE VÕTI – TEADVELOLEK


Maagiline ja müstiline võib muutuda üsna tavaliseks, kui hakata lihtsalt tähele panema, mis juhtub, kui me teeme valikuid sellisest usalduse ja julguse ja armastuse keskpunktist lähtudes.


Mitte võitluse, vaid hellusega. Mitte julmuse, aga soojusega. Mitte vastupanus vastu maad asju puruks pillates, aga rahulikult ja sügavalt hingates oma tõega kontakti saades.


Täiskuuaeg on paljude jaoks üsnagi tormine periood, kui enda vastu on elus palju mindud. Kui Kuu vägi kasvab, valgustatakse meie teadvus läbi. Mis pole tõe ja armastusega kooskõlas, tuleb lihtsalt selgemini nähtavale. Kuu pole meie valikutes süüdi, ta lihtsalt aitab peegelduste kaudu ära näha, mis mustrites me olnud oleme.


Kas tahaksid endal lubada kogeda suuremat harmooniat ja rahu seoses mistahes elu sündmusega? Siis lihtsalt vali rahuneda ja vaadata olukorda neutraaluse pilguga – kui ma oleksin kõrvaltvaataja, siis mida ma näen? Mis rolle need inimesed mängivad (sh ka ma ise). Lubades endal olla aus ja mitte kasutades maske, et ennast ilustada, hakkame asju nimetama õigete sõnadega. Ja sellest tegelikult piisab. Kui me nimetame asju õigete nimedega, hakkab toimuma iseeneslik tervenemine, asjad ja mustrid langevad omale kohale, mis enne justkui rahutult meie sees paika otsisid. Jõudes omale kohale toimub maagiline nihe.


Just nagu filmis, kus tuleb õiged kivikesed õigetesse värava paikadesesse asetada (kes mäletab - jee Indiana Jones!), siis see värav avaneb. Meie sees asjade õigete nimedega nimetamine lahustab karmamustrid. Müstiline, aga vot nii lihtne ongi.

Et kui tunned viha tunnet, siis ütled: ma kogen viha tunnet! Ja kui tunned, et kõik on sasipusa, siis ütled: kogen segaduse tunnet.


Soovin lahendust – on võti, mis kõik õigetele kohtadele asetatud elemendid seob ja hakkab meile näitama olukorra tähendust suuremas plaanis ja võtmes. Kaastundlik meel on selle kõige eelduseks, et see kõik maagiline tervenemine toimida saaks.


Kaastunne on armastuse voolamise lubamine seal kohas, kuis muidu ennast lukku oleks pannud.


See on Täiskuu kingitus – tuua nähtavale, mis vajab tervenemist.

Aitäh Täiskuu!

Aitäh Elu!

Aitäh Armastus!


Õnnistused ja miljon aitähi, et oled siin koos meiega sel põneval ajal aitamas planeedi sagedust tõsta ja inimteadvuse avardumisele kaasa aitad!


TEINE VÕTI – LÕDVESTUS


Kes soovib, siis spetsiaalne Täiskuu energia läbi küllusteadvuse mustrite loomise ja alateadlike ennast hävitavate ja vähendavate mustrite muutmise meditatsioon ootab sind koos kingitusega kuni P südaööni http://inspiratsioonikool.ee


Seanssi on soovitav kuulata mitu korda, et see täisvõimsusel su energiakeha valgustumisele kaasa saaks aidata.


KOLMAS VÕTI – PALVE JÕUD TOOB LAHENDUSED!


Palve juhuks, kui... SOOVIN NÄHA MAAILMA ARMASTUSE SILMADEGA


Nagu kaunis lilleõis avaneb kroonleht kroonlehe haaval, luban ka enda südamevalgusel kauni Armastuse Õiena avaneda. Hingan sügavalt ja toon tähelepanu enda kuklapiirkonnale. Tunnetan oma pea tagumist osa. Siin kuklal asub oluline närv, mida stimuleerides on mul lihtsam kogeda kaastunnet, empaatiat ja südamlikkust.


Tunnetan, kuidas mu tähelepanu vajub vaikselt nagu liftiga sõites peast südamesse. Sulgen sügavalt hingates korraks silmad ja silmi avades vaatan nüüd maailma läbi südame pehmuse.

Hingan endasse magusust, hoolimist, südamlikkust, voolavust ja sujuvuse energiat. Lihtsalt hingan ja keskendun neile tunnetele, mis tekitavad leevendumise ja kaastunde kogemuse.


Läbi Armastuse energia taotlen elamist südame juhatusel ja avatud südamega. Selliselt olen iseenda armastamises tõeline meister ja kapten – ma ei lase kellelgi ega millelgi endast röövida head enesetunnet, sest ma olen väärt seda, et mul on kogu aeg hea. Teised inimesed võivad teha, mis nad tahavad, mina valin jääda Armastusse. Isegi kui see kogemus võtab pisut harjutamise aega ja praktikat, teadvustan, et võin olla tõeline zen-meister.


Minu elukogemus on minu parim õpetaja. Ma austan enda elu ja õnnistan ja tänan kõiki oma kaaslasi, kes on mul aidanud jõuda tänasel päeval just siia – iseendas suuremasse meisterlikkusesse.

Minu elu on kingitus maailmale ja see, kuidas ma valin end tunda, minu kingitus mulle endale. Ennast armastades valin elada Armastuse sagedusel.


Viha, ärevus ja ärplemine on nõrkuse tunnuseks. Tõelise tugevuse tunnen ära julgusest jääda armastavaks. Valin end treenida just seesugusele tasandile, mis mulle kõige enam meeldib.


Julgetele on avatud paradiis.


Palve on pärit raamatust SOOVIN ÕNNE, mis on praeguseks välja müüdud, aga kui on piisavalt tahtjaid, teeme raamatule kordustrüki. Saad enda soovist teada anda https://www.inspiratsioonikool.ee/tellimine

Õnnistusega Stella


TÄISKUUMEDITATSIOON:

bottom of page