top of page

TURVALISUSE TAGAMAAD

Kas oled kunagi mõelnud sügavamalt järele, mis huvitav nähtus see turvalisus on? Kustkohast see tuleb? Mis on selle tagatiseks? Miks ja mis seda meie eludes kõigutada saab (kui saab)? Vaatleme selle teema ühte tahku, ehk siis turvatunde vundamendi ja seadistuse kohta.


On Veedaliku astroloogia kohaselt uus aasta – selle aasta põhinimetuseks on SHUBHAKRUT (tõlkes – õnne tagasipöördumine). Kui eelmine veedalik aasta kandis nimetust PLAVA (minemauhtumine), siis nüüd on elu meile toomas midagi palju imelisemat kui oleme osanud ehk arvatagi. Lihtne on ju tormise ja kohutava ilma ajal karta, et nüüd ilm jääbki selliseks. Kuid tegelikkuses on alati Päike (pilvede taga või mitte) olemas ja võime üheskoos loota ja palvetada, et me kollektiivselt ei külva siia nii palju hirmu, et me seda uut energeetilist sagedust vastu ei saaks võtta. Iga inimene, kes hirmu jagab, loob endale ebaturvalisuse reaalsust. Ühendame ennast nüüd sellest palun lahti!

Taotlus: eristan, õnnistan, vabastan!


Oleme kutsutud LOOMA uut tegelikkust ja kuigi teile võib tunduda, et Stella hääleke on nii väikene ja sada "selgeltnägijat" räägivad raskuste reaalsusest, siis palun teadke, ket kes usub Armastusse, tõstetakse vaevlemise sagedusest õnnistuste sagedusele. Kuni 9. aprillini on käimas UUESTISÜNNI energiatsükkel – nii nagu usud – sellisesse reaalsusesse enda häälestad.


Vali targalt! Ära ole lammas, vaid Lõvi!

Esiteks võime vaadata, mis on turvatunde vastand – ohustatus, ärevus, segadus, ohvritunne, vägivaldsus. Kuidas aga need kohad endas niimoodi ümber seadistada, et ei oleks vaja neid ohvrimängusid mängima hakata?


Üks oluline komponent selleks on MAANDUS. Maandus on suutlikkus jääda rahulikuks ka siis, kui tuul puhub. Saate aru – kujundlikus mõttes oled nagu puu, mis jääb juuripidi maasse ehk jääd endale truuks, jääb oma südamega ühendusse ja tegutseb vastavalt. Ei jää hirmu ja ärevuse lõksu vaid maandatud inimene lähtub arusaamisest, et mitte keegi ja mitte kuskil ei pea temaga halvasti käituma.


Emotsionaalne tervis ja heaolu on väga oluline meie igapäevase elu osa. Seda ei maksaks alahinnata. Uskumused – et inimesed peavadki kannatama ja halb enesetunne on normaalne, võiks jääda küll eelmisesse sajandisse.


Väga paljude vägivallakogemuste aluseks on see, et inimesed ei väärtusta ennast piisavalt ning elu õpetab neid ise enda eest seisma. Et ei lähe hiirekeseks nurka peitu, vaid kui on vaja, siis möirgad lõvi kombel ja õpid kui tark kaslane – ka minema jalutama sealt, kus sinuga inetult käitutakse. Kass ei lase endale jääkuubikutega vett kaela valada eksole. Või vastukarva silitada. Piuhh, ja ta annab käpaga või kaob silmapiirilt.



Olen ka mina kunagi vägivaldses suhtes olnud ja õppinud, et ma ei saa seda teist inimest mitte mingi valemiga ümber kasvatada. Ei hea ega halvaga – kui keegi on vaimsete häiretega ja teda toetatakse seesugust kogemust jätkama, läheb see veelgi hullemaks. Kui minul lihtsalt väänati käsi ja suruti vastu voodit narkouimas peaga varahommikul, kui ta koju jõudis, siis järgmisele girlfriendile virutati juba sinikaid. Meil on vaja õpida panema selgeid piire, mis on ok ja mis mitte. Kodust ega kirikust seda sa kaasa ei pruukinud saada, sest misiganes kummalisel põhjusel (ma ei hakka sel teemal siinkohal sel teemal pikemalt sõna võtma) on varasemalt on paljuski meid õpetatud pigem määgivateks lammasteks, kui et enda eest seisvateks ennast väärtustavateks jumalikkuse kehastusteks.


Meil on aeg selg sirgu lüüa, ja vot see selja sirutamine saab sageli tulla just selles hetkes, kus sa enam vanamoodi ei viitsi ega taha, on piisavalt ebamugav, et sa enam ei vali selle kohaga leppida. Ja polegi enam vaja. Sul on õigus sellisele elule nagu sa arvad end väärivat. Mitte keegi teine ei saa sulle öelda, et sa väärid vähem kui see, mis sa õigeks pead. Sinu sees on see õige koht olemas.


Muidugi mitte kõik turvatunde-lood ei pea olema nii äärmuslikud. Et fööniksina leekidest tõusta, on igaühe enda sees see näidik olemas, mis ütleb, et siitkohast läheb minu piir. Ma enam ei vali seda lugu niimoodi kaasa mängida.


Väga hea mõte on leida tõesti professionaalset abi, kui oled tundnud, et sind on väärkoheldud. Ohvriabi liin Eestis on 11606. Kellelgi ei ole vaja häbeneda seda, kui turvatunne on onud nõrgenenud – me oleme siin planeedil, et üksteisel aidata tõusta uutesse teadvusetasanditesse.


Energeetiliselt on väga vajalik, et me õpiksime ennast korralikult maandama, tulema enda tõesse kohale, oma südamesse kohale – meie palvel, taotlustel ja südamest tulevatel soovidel on väga võimas energia. Maandus tähendab aru saamist – ma väärin armastust, ma väärin austust, ma väärin head kohtlemist. Ja mitte ainult teiste poolt, aga esiteks iseenda poolt. Kõik algab peale sellest, kuidas sa ennast ise määratled – kas ohvrina või tugevana, kes saab igast raskusest üle? Sa saad ise enda positsiooni ja seisukoha valida.

Füüsiline trenn aitab luua ka tugevama vaimse toe. Sport ja energiate liikuma panemine toob uued head ideed. Seega – kui oled enda elus raskes kohas, soovitan pideva ülemõtlemise asemel tõmmata selga spordiriided ja reaalselt panustada enda tugevuse loomisesse igal tasandil!


Maandust nõrgendavad ka kõik hirmu pärast tehtud asjad, mis suurendavad ärevust – sh ka näiteks kellegagi koos elamine raha pärast (aga tegelikult ei armasta oma partnerit), tööl käimine, et kuidagi ära elada ja mitte armastades oma tööd.


Iga kord, kui lähed hirmu pärast ema, sõbranna, tuttava juurde, kui tegelikult minna ei tahaks, siis sa ütled oma energiakehale, et sa ei usalda oma sisetunnet ja iga sellise väikse piisakese asetamine karikasse nimega MA EI USALDA ELU hakkad sa looma üha suuremat energeetilist mustrit, mis sind aga ühel hetkel äratuskellana äratama hakkab.



Turvatunne hakkab hirmu ajel tegutsedes järjest-järjest hõrenema, kuniks kutsud enda ellu kogemuse, mis võib mõjuda kui šokk. See on selleks, et sa oma sisetundega koosolemisse tagasi üles ärkaks. Niimoodi toimib elu õpetamine ja see kõik on tegelikult selleks, et me oma sisetunde e intuitsiooni e südame järgi elama asuks. Et nüüd ka sellisest ärevuse ja pideva enda vastu minemise mustrist välja astuda, on sul vaja hakata enda sisetunnet esiteks üldse tähele panema. Mida tunned, kui otsuseid langetad? On vaja järjepidevalt ja väga rahulikult enda koolitamine ette võtta.


Õppida vabastama oma vääruskumusi, blokeeringuid, oma negatiivsust ja vaenulikkust enda suhtes. Näiteks Maagilise Reiki internetikoolitusel saad seda teha. Soodushinnaga registreerimine pikendatud 7. aprillini.


Iga kord, kui endast oma vale-mina juhitud käitumised vabastad, muutud sa enesekindlamaks, tugevamaks, maandatumaks, südamega paremini kontaktis olevaks ja su elu on järjest suuremas turvatundes.


Turvatunne on loomulik kaas-produkt, kui elad terviklikkusega kooskõlas. Turvatunde puudumine loomulik kõrvalprodukt, kui sa ei ela tegeliku iseendana, vaid hirmu pärast teeseldes.

Kes elab terviklikkuse e Armastusega kooskõlas, neid inimesi ei pea elu oma automaatse hirmu teenimise toimimise unest üles raputama. Kuulates Armastust enda sees lähed alati kõrgeima elusaatuse teed.


Tagasi turvalisusesse saab ennast häälestada. Selleks on vaja elada ENDA tõe kohaselt.


Mantra: MA USALDAN ARMASTUST JA ARMASTAN USALDUST* on käivitus, mis paneb su alateadvuse tööle turvatunde ja küllusteadvusega kooskõlas.

*Igaks juhuks lisan juurde, et Armastuse all ei pea ma siin silmas kihku kellegagi voodisse hüpata, aga iseenda sisetunde austamist, ärakuulamist ja vastavalt ka tegutsemist.


TURVATUNDESSE ON VÕIMALIK TAGASI HÄÄLESTUDA!

Selleks tuleb ennast ümber programmeerida elama tõe kohaselt ja mitte hirmu juhatusel!


Kes soovib, saate selleks kasutada ka selle nädala meditatsiooni. See on salvestatud 2019 aastal. Maagiline meelerännak aitab sul leida üles enda Väelooma, kes aitab üles leida su väe ja tõe. Leiad selle meditatsiooni MP3 siitkaudu: https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


Õnnistusega

Stella



bottom of page