top of page

Täna algab uus energiatsükkel


K 31.05 ALGAB UUS ENERGIATSÜKKEL (pildil internetist leitud illustratsioon, mis minu arust väga ilmekalt kirjeldab selle enrgiatsükli sõnumit, mil süda ütleb mõistusele – palun ära ole endaga nii karm!)


31. mail hakkab peale energiatsükkel, mille nimeks on „peegeldan sulle kõike seda, et sa saaksid tulla tagasi südamesse“. Kui sa elad südame järgi, peaks olema väga suure armastuse, õitsengu, kerguse, loovuse ja lihtsuse aeg.


Kui sa südames ei ole, siis tulevad esile südamevalud, hirmud, egomustrid, et sa saaksid need lahustada ja tagasi oma südamesse tulla. Selle energiatsükli koodnimetuseks võiks olla veel ka „unistuste täitumine“, sest kui sa oled südamega kooskõlas, on sinu unistuste täitumine loomulik – see on kõrvalsaadus. Kes elab südamega kooskõlas, selle unistused täituvad pingutusevabalt, ilma punnitamata – see on täiesti elementaarne, loomulik ja lihtne.


Et endasse uskuda, on tarvis oma süda avada. Oma südame avamiseks on tarvis uskuda, et südant avades läheb kõik õigesse kohta. Leia kasvõi väike kogemus, mida sa armastad, – võid käia looduses, vaadata päikesetõusu ja päikeseloojangut, jälgida lindude lendamist järve ääres või mis iganes muu, mis sulle selle rõõmuimpulsi tekitab, siis see ongi sinu südame avaja.


Väga kasulik on teha sel ajaperioodil endale reikit või kuula mu kodulehe kaudu juhendatud meditatsiooni, et ennast taas enam südame lainepikkusele tuua.


Väiksed lapsed, koduloomad – kõik, mis tundub nunnu, lahe on samuti südame avamisele kaasa aitav. Kui sa tunned, et sa oled liiga mürki täis – vihane, miski ei sobi, kõik tundub nii kandiline ja raske, siis on soovitatav teha reikit, joogat, mediteerida, juua rohkem vett, süüa rohkem rohelist, suhelda inimestega, kelles on pehmus ja leebus. Sageli võib isegi selliste inimestega samas ruumis viibimine või kasvõi nende videote vaatamine või mis iganes viisil nende energias olemine, aidata ka meie energiatel hästi avaneda. Selle energiatsükli jooksul peaks see eriti võimendunud olema.


See on väga ilus tsükkel, kui oled enda tunnetusega kooskõlas ja kui sa enda tunnetusega kooskõlas ei ole, siis see tsükkel aitab sind kooskõlla. Kuskil 12.-ks juuniks toimub suurem südamepuhastus ja korrastus. Siin võivad üles tulla ka vanad südamevalud ja mis iganes on jäänud tervendamata, siis sellest ei maksa lasta end häirida, kui mälestused kerkivad, tunded tulevad, siis me lihtsalt saame teadvustada, et ahaa, see on see puhastuse koht, see koht, kus saab paremaks minna.

Helgeid uusi alguseid!

Kes tunneb, et tahaks oma südame käest väikest spikrit ette saada, kuhu suunas oma pilk pöörata, siis mu kodulehel on üleval spetsiaalne kanaldatud meditatsioon – VISIOONI KUTSUNG. Veendusin ise just seda kuulates, kui lahe on see, et me oleme suutelised oma südame kaudu nii suure rahu leidma. Kui mõistus kipub ilma südame valguseta olema nagu parasjagu ärevusehoos peata kana, siis kui mediteerida ja rahuneda ja paluda selgust, siis see kõik, mis on tõde, saab end nii kergesti meile ilmutada.



Õnnistusega Stella

bottom of page