top of page

SELLE NÄDALA PÕHITEEMA – TUGEVUS JA ÕNN – ISE SAAD LUUA!

MILLE EEST OLED TÄNA ERITI TÄNULIK? SAADAN SULLE KINGITUSE, KUI TAHAD!

Selle nädala kaardid on TUGEVUS ja ÕNNERATAS


Kollektiivse energiavälja näljased energiajusud nagu puudusetunne, hirm ja ärevus ajaks nii heal meelel oma võsukesi kasvama. Just siis, kui oled väsinud, kurnatud, tüdinenud, energiast tühi, pohmellis või ärritunud, on madalasageduslikel jusudel lihtne end sinu külge pookida.


Meid testitakse vaimselt ja pannakse praegu proovile, et teada saada, kui valmis me kuldajastu energiateks oleme. Selleks on tarvis osata ületada oma madalad energiahoovused nagu hirmu toitmine, ärevuse tõttu tegutsemine ja pahameeele pärast kättemaksuhimus valu valmistamine. Me lihtsalt ei pea enam neid energiaid ja käitumisviise valima. meil on vaja saada teadlikuks, et meil on valiku koht.


Ole tähelepanelik, kas annad neile voli sinu hingeaeda tulla! Ja isegi, kui nad seal on, – kas muudkui kastad neid ja kummardad või valid nad sealt välja rookida ja platsi puhtaks teha.


Tänutunne ja teadvelolek, mediteerimine aga aitavad need umbrohud välja kitkuda, muuta need tugevaks väetiseks meie unistustepõllule. Ükski asi pole kogemata. Kui on palju sõnnikut, laotame selle väetiseks! Sinu nõrkused saavad sulle tugevuseks, kui saad teadlikuks, et see kõik on olnud ENERGIA, mida saab transformeerida toetavaks jõuks.


On tarvis ennast maandada, kes tunneb, et väga raske on positiivseks jääda.


Nagu tammepuul on tugevad juured, et oma tugev tüvi ja suured laiad oksad taevasse sirutada, nii on ka meil tarvis selle uue aja energiaga koostööks julgeda usaldada ja saada enda sees tugevaks.


Kõrged energiad saavad tulla nende ellu, kes on tugevalt MAANDATUD. Maandatus on rahu, usaldus, keskmesse jäämine, heasoovlikkuse valimine kõigi osapoolte hüvanguks.


Kes tunneb, et tahab sel teemal endale toetust ja abi, siis SAADAN SULLE PEROSONAALSE MINI-KAARDILUGEMISE just selle teema toetamiseks kingituseks kaasa selle nädala meditatsiooniga PÜHA TAMMEPUU PÜHITSUS.


SOOVIDE TÄITUMISE SEADUS:

Kes elab looduse ja loomulikkusega harmoonias, selle soovid täituvad kas silmapilkselt või siis loodus lausa ennetab soove ja need täituvad enne kui inimene neid soovidagi jõuab.


KUIDAS SEDA LUUA?

Et seesugust asjade kulgu kogeda, on tarvis õppida rahunema, lõõgastuma ja olema enda keskmes. Ka siis kui sind ümbritsevad närvilised või hirmust ajendatud inimesed, oled suuteline jääma rahusse, armastusesse ja heasoovlikusse. Selleks saad kasutada selle nädala meditatsiooni, kui soovid sel teemal abi!


Seekordne seanss on mõeldud neile, kes soovivad enda elus kogeda


  • suuremat maandatust, rahu ja voos elamist

  • enesekindlust, sisemist tugevust

  • südame ja mõistuse tasakaali ja südame tarkuse mõistmist

  • intuitsiooni tugevnemist ning lahenduse energiavoos elamist

  • loodusega harmooniat ja kiiret soovide täitumist


Kõigile enne E südaööd registreerunutele saadame sellel teemal ka individuaalse kaardilugemise!

OLE ARMAS JA KUI TULID SEANSSI KUULAMA ENNE P KELLA 12:45, REGISTREERI END MU KODULEHE LINGI KAUDU, ET TEAKSIN SULLE SELLE TASUTA-MINI-KAARDILADUMISE SINU PERSONAALSETE SÕNUMITEGA SAATA!



Õnnistuse ja armastusega

Stella

bottom of page