top of page

Revolutsioon otsustusõiguses

Armas Teekaaslane, oled kutsutud astuma järgmise sammu oma hinge arengus – vankumatu enda tõele truuks jäämine! Kui tunned, et vajad selle teostamiseks sisemise revolutsiooni julgust ja väge, siis see kanaldus siin on sulle.


Revolutsioon on kardinaalne e täielik muutus mingis küsimuses, mingis teemas, mis senini on olnud kinnistunud teistsugusesse mustrisse. Harjumus/kogemus on olnud nii iseenesest mõistetav, et seda pole ehk isegi mitte küsimuse alla pandud.

Kui aga senine korraldus ei meeldi, on vaja seda sissekulunud ja tuttavat harjumuspärast rada muuta. Ja see muutus võib tunduda esmapilgul veider/imelik/kummaline/võõras, sest sa pole varem sealtkaudu läinud.


Kui varasemalt on olnud tavaline, et oled harjunud pidama teisi inimesi endast targemaks ja osavamaks enda elu üle otsuastamisel, siis nüüd on aeg oma vägi endale tagasi võtta!


Tänane tähelepanupunkt seisneb just nimelt sisemise otsustamise ja otsustusõiguse 1) äratundmises – saades aru, et sul on valik, suudad sa hakata valima endale tervislikumalt*;

2) oma õiguse taipamises – saades aru, et sinu tõde on väärtuslik, tuled sa sisemisest teiste orjamise staatusest omaenda kuningriigi valitsejaks.


*tervislikkuse all ma pean silmas valikuid, mis toetavad su mentaalset, emotsionaalset ja füüsilist heaolu ja ei mõju ennast hävitavalt ega kedagi kahjustavalt


Need kaks punkti on niivõrd olulised ja niivõrd vajalikud, et ilma selleta lausa ei olegi võimalik uue ajastu ergiatesse tulla. Küll aga on need kaks punkti olnud sageli nii vähese tähelepanu all ja see ongi põhjus, miks inimesed nendesse lõpututesse nõiaringidesse enda sees kinni on jäänud.


Kui oled eneses kahtlemist selles elus palju kogenud, on täiesti võimalik, et see on üks su eluülesannetest – tulla revolutsiooni enda sees ja saavutada taas Armastusega nii suur ühendus ja üksolemine, et kahtlused lihtsalt hajuvad ja sa näed igas suunas selgelt!

Black Moon Astrology Cards – Põhjasõlm – Eluülesanne

Igaüks, kes hakkab teadvustama – mul on võimalik VALIDA ja VALIDA ENDALE SOBILIKUIM, astub tegelikult välja uinunud teadvuseseisundist, ehk ärkab üles. See on esimene vägagi tähtis koht! Tulles tagasi sisemise juhatusega kooskõlla, kaob kahtlemine ja ärevus, see saab asenduda enesekindluse ja selgusega.


AGA siinjuures on ka väga võimalik, et kuigi sa seda TEAD, siis KAS OLED KINDEL, ET SA SEDA KA IGAPÄEVASELT KASUTAD?!


Või on sinus mingid normatiivid, mingid mehhanismid, mis ei lase sul täielikult oma tõesse lõdevstuda ja üritad ikkagi maailmasse sobitamiseks oma pusletüki nurki maha lihvida või salaja kunstlikult mingeid elemente juurde kleepida? Vaatad sada kaardilugemist ja istud õnnetult nurgas nutms, sest ei julge uutmoodi valida. Ka see, kui sa ei vali oma elu muuta, on valik ja vastutus selle eest on sul endal.


Üks väga hea viis, kuidas saad aru, et oled kuskile ebatervesse kinnismustrisse kinni jäänud, on see, kui räägid enda elu kohta lugusid, mis algavad sõnadega: ma pean...

Nii, kui sa arvad, et pead, siis sa oled koheselt lõksus. Keegi ei pea mitte midagi. Kui ta just ori pole. Ja siin tasub nüüd kasutada tervemõistuslikkust – mitte uisapäisa rabistamist, vaid rahulikku asjade ülevaatust, armastuse e kõrgema intelligentsi kaudu elu-inventuur teha. Selleks, et seda teha saaks ja taibata, kus oled ennast lõksu pannud, on vaja avada oma süda ja võtta vastu Armastuse e Kõrgema olemuse juhatus.


Kõik laused, kus oled öelnud: ma pean... saad vahetada valikute vastu ma valin...

ja kui näed, et oled hakanud valima midagi, mida sa tegelikult valida ei taha, saad Armastuse abiga vaadelda, aga mida armastus sinus tegelikult valida tahaks. Mis variante veel on?


Kuidas neid olukordi teisiti saaks lahendada, et mul oleks lihtsam, toredam, lahedam, kergem?

Võlts-maailm saab läbi. Tõuseb esile ehedus, siirus, tõde ja varjamatu oma tunnetega kooskõlas elamine. Kes tajub, et sellel teel on veel tarvis ennast aidata, siis selle nädala meditatsioon ELAMINE ARMASTUSE JUHATUSEL saab sulle ehk abiks olla.



Õppides elama Armastusega kooskõlas – kaovad sisemised vastuolud ja meie ellu saabub harmoonia. Armastusega kooskõlla saame häälestuda läbi enda vaba tahte suunamise – taotleme elamist Terviklikkusega harmoonias ja seejärel võtame vastu Elu õpetuse, et see toimuda saaks. Terviklikkus e Üksolemine annab meile võimaluse olla tegelikult täiesti vaba – pingutuste ja enda sundimiseta.


MEDITATSIOON – TAOTLUSPALVE ARMASTUSE JUHATUSEL ELAMISEKS (kanaldatud aastal 2022) aitab meil taashäälestuda enda kõrgema olemusega – enda jumaliku algessentsiga üheselt toimima.


See seanss on väga hea täiendus neile, kes kuulasid varasemalt ka 999 portaali meditatsiooni. Aga sobib ka täiesti iseseisvaks seansiks, eelneva 999 portaali meditatsiooni kuulamiseta.

See on järgmine samm omaenda sisemise lapse armastusküllase õpetamise teerajal – armastavate taotluste loomine ja enda toomine pehmuse ja leebuse energiasse.


Meditatsiooni lisainfo ja MP3 kuulamine on sulle kättesaadav siitkaudu: https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


Õnnistusega Stella



bottom of page