top of page

Päevasõnumid 21-28.11 nädalaks




Esmaspäev 21.11

Tervenemise päev - hea võimalus teha tervendavaid protsesse, sisemisi rännakuid, meditatsioone, reiki seansse. Päeva põhilise energia järgi on aeg tegutseda. Materiaalsed vajadused täituvad maagilisel ja ootamatul moel. Enda sisse vaadates näed, kuhu oleks tark panustada. See, mis Sa praegu lood hakkab ühel hetkel vilju kandma. Ole tähelepanelik, milliseid viljapuid Sa väestad. Ära jää minevikku kinni, vaid õpi sellest. Selleks et mitte kinni jääda oleks kasulik teha karmavabastuse protsessi – kasuta meditatsiooni inspiratsioonikool.ee veebilehelt. Läbi karmavabastuse saad pöörata takerdunud energia enda toetuseks. Su elujõud vabaneb ja saad edasi liikuda julgemalt, selgemalt. Läbi oma otsuste, sõnade, valikute on Sinus väga tugev võime luua seda, mida soovid. Kui tunned, et ei oska õigeid taotluseid kasutada, siis võta appi taotluse raamatud inspiratsioonikool.ee leheküljelt ja õpi kasutama sõna maagia väge.


Teisipäev 22.11 - Oma väesse tulemise ja sellele truuks jäämise päev.


Selle päeva energia viitab taotluste loomise vajalikkusele. Kõik kohad, kus kahtled, tuleb ümber sõnastada selgeteks ja konkreetseteks taotlusteks, otsusteks. Selle päeva pühitsus seisnebki lahendamata teemade võimalikus üles tulemises, et saaksid need üle kirjutada. Sind aitab juhtida ilu loomine, et oleks korrastatus ja tasakaal. Selle suhtumisega hakkad ennast maandama. Maandus saabub koos rahuloluga. Võimalik, et Sul on vaja selgelt ära tunda, kus oled Sina, kus on Sinu energiad ja kus on Sind ümbritsevate energiad. Sa ei pea teiste inimeste energiatega kaasa minema. See päev toob selge peegelduse mängudest, mida mängime enda sees. Kui see Sulle ei meeldi, siis tuleb otsustada uuel moel elada. Selle otsusega kaasneb suur taipamine, valgustatus, selgus, kergus, arusaamine, et elu on ilus. Edule keskendumine viib Sind edasi.


Viimane päev, et seda meditatsiooni leida siit lingilt:


Kolmapäev 23.11 - Häälestamise päev

Päev enne kuu loomist, millega võib kaasneda raske energia, sest sellel päeval toimub suurem puhastus. See võib seisneda takerdumise tundes. Rahutus kehas viitab detoxi vajadusele. Joo rohkem vett, taimeteed ja toeta oma keha info seedimisel. Sellel päeval saabuv info võib tunduda kiire ja armutuna. Ära mine sõna-sõdadesse ja ära võta sellel päeval öeldut hinge. Ära nurise detailide kallal ja vaata pigem suuremat pilti. Tule südamesse, et vaadata olukordi kõrgemalt. Sellel päeval valitud suhtumine määrab ära uue kuutsükli.


Neljapäev 24.11

Uue kuutsükli päeva märgiseks on südames elamine mängulises võtmes. Võimalik, et meie teadvusesse tuleb arusaamine, kui palju valikuid me iga päev teeme. Otsusta ära, milliste mõtetega Sa valid kaasa minna – kas ennast salgavate, pidurdavate mõtete või kõrgema tasandi mõtetega. Soovitus on kuulata oma kire tunnet – millega Sul tekib valguse ja kerguse tunne? Hea kuutsükkel õnneliku partnerluse manifesteerimiseks. Vabane keerukatest olukordadest, et sisemine mees- ja naisenergia oleksid harmoonias. Ära mine enam oma sisetunde vastu. Küsi oma ellu uued imelised algused ja ära lepi vähemaga, sest need on tulemas. Küsi oma südame juhatust. Kõik Su kogemused on investeering tulevikku.


Reede 25.11

Hea päev, et suhelda kellegagi, kellega on mõnus voog ja sarnaste teemadega kokkupuutepunktid. Peegeldage üksteisele lahendusi. Julge suhtlemine toob enda kohta võimsaid nägemusi. Luba endal tänuga anda ja vastu võtta. Tekib uus elurütm, mis loob võimaluse koos kasvamiseks. Sellel päeval võivad tulla nägemused ja tugevad tunded Su senise loomingu muutmise osas. Su kõrgeim eesmärk võib muutuda ja Sul on luba sellest välja kasvada. Sul on uue visiooni elamiseks kõik vahendid olemas. Sa saad aru, et oled võtnud sellest päevast parima, kui õhtuks tunned end justkui uuesti sündinuna.


Laupäev 26.11

Kas ma jään vanamoodi või asun ennast uueks looma? Kui jätkad vanamoodi, siis liigud edasi, kuid aeglaselt ja õpid maist maailma. Kui valid uut moodi edasi minna, siis Sa liigud kiiresti edasi ja Sind ootavad õnnelikud suhted. Igaüks saab ise valida enda õndsuse voosse liikumise kiiruse. See kõik on algallika poolt juhatatud. Võta oma ära antud vägi tagasi uskumusega, et Sinus on vägi - Sina suudad, Sa valid osata, Sa valid suuta, Sa valid endale andestada, et oled valinud nii rasked õppetunnid, Sa valid elada kogemuses, kus Sul on kõike piisavalt. Kui Sa oled oma visiooni paika saanud, siis julge see ka vabaks anda, et see saaks täituda. Selleks, et suudaksid seda teha, pead olema usalduses ja tasakaalus.


Pühapäev 27.11

Visiooni-tsükli lõpp. Võivad tulla väga imelised arusaamised. Sa soovid, et asjad oleksid ilusad, harmoonilised, rõõmsad, kerged, lihtsad ja mängulised, aga Sa ei mõista veel, kuidas see teoks saab. Usalda oma visiooni ja jää lahenduste energiasse. Palu peainglite abi, et tunda end puhta algallika valgusena inimese kehastuses. Kui hakkad enda eest vastutama, siis tulevad uued algused. Lõdvestu ja taotle: “Universum näita mulle lahendusi ja võimalusi, palun juhatust, palun selgust, palun kergust, palun nägemust, kuidas asjad võiksid edasi liikuda!” Kasvava kuu ajal lausutud sõnadel ja taotlustel on väga tugev vägi. Seisa selle eest, millesse Sa usud ja ära lase end kallutada. Ilusaim meditatsioon on elada oma igapäevaelu naise, tütre, ema või abikaasana nii nagu Sulle meeldib, iseendana. Olekus, kus me ei teeskle on väga lihtne olla lõdvestunud ja nii ilmutab Sinu visioon end iseenesest.

bottom of page