top of page

Kaitseinglite kaitse

KAITSEINGLID SAAVAD MEILE TÄIES MAHUS APPI TULLA, KUI ME NEID PALUME!

Olen tunnetanud, et meil on tarvis luua selgem seadistus nii individuaalselt kui ka kollektiivselt, otsustades selgelt, missugustele energiatele me enda elujõudu kingime.


Lihtsamalt öeldes – luua tugev kaitseinglite ja valgusmaailma abilistega ühendus, et võtta vastu abi elamaks armastuse sagedusel ja mitte minna hirmusagedustega kaasa.


Selle toetuseks olen selle nädala seansiks valinud teiega jagada just KAITSEINGLITE KAITSE JUHENDATUD MEDITATSIOONI, mille lingi leiad siit.



Selline valgusmaailmaga ühendus on väga soovitatav just neile, kes tunnevad, et on oma igapäevses elus liiga haavatavad ja mõjutatavad madalasageduslike energiate poolt. Ehk siis kogevad elus palju draamasid, ärevust, segadust jne.


Need on kõik tunnused selle kohta, et meie energiaväljas võivad olla madalasageduslikud olemid või energiamustrid, mis vajavad välja puhastamist või ümber-transformeerimist, energiaväli ehk õnnetunde-kiirgus meis on varjatud või mingitses kohtades blokeeritud. See võib tekkida ka näiteks sellest, et su naabrid sinu ümber teevad teadmatusest jumal-teab-mida.


See pole aga ohver olemise koht vaid meil tuleb anda enda valgusmeeskonnale korraldused kätte, et meie elu ei oleks niivõrd välisest mõjutatav ja meie teadvus oleks suuteline ikkagi keskenduma enda kõrgeima elusaatuse kokkuleppe täitmisele.

Vaimne seadus on selline, et täies mahus saavad valgusmaailma (kehastumata intelligentsete armastuse-olendite meeskonna) abilised meile toetuseks tulla, kui me neid palume. Muidu meid lastakse saada oma vopsusid ja nätsusid, et õpiks oma vaba tahte abiga manifesteerima. Kui näed, et su senised manifestatsioonid on küll vahvad, aga ehk mitte veel just nii nagu tahaks, on aeg valgusmaailmaga nõu pidada, nende abi ja juhatus vastu võtta.


Meditatsiooni koos P südaööni registreerijatele koos kingitusega ootab sind https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon



Õnnistusega Stella

bottom of page