top of page

Just sellest sõltub su tuleviku kvaliteet!

Mitte ükski kogemus pole tulnud su ellu kogemata ja ükski elusündmus pole siin, et sind väikseks lapikuks mittekeegiks vajutada. Vastupidi – kõik su elukogemused on vajalikud lõimed, et saaksid oma elusaatuse ja hingekokkulepet täita kõrgeimal ja edukaimal moel.


Meie tuleviku kvaliteet sõltub otseselt sellest, kuidas me oma elusündmustesse suhtume, mis meiega toimunud on.

Kes on vihane ja vastupanus, põlguses ja süütundes, saab veel kogeda varjudepoole vastu võtmist.

Kes suhtub tänu ja õnnistusega, saab minevikust oma tiibade tugevuse.


Tänutunne õppetundide eest ja teadlik energialaengute transformatsioon aitavad sul saada oma väe tagasi.


Kõik inimesed, kes pole sinusse uskunud, on halvustanud, vähendanud või olnud mistahes moel vägivaldsed, on olnud sinu hingetasandi treenerid, et sa ärkaksid ja märkaksid oma lapsteadvuse tasandist üles ärgata enda eest seisma, tugeva ja enesekindlana.


Kõik inimesed, kes on sind hüljanud, sinuga mitte kaasa tulnud, kui oled neid oma lugudesse tahtnud tõmmata, on olnud märgiseks, et sa väärid midagi paremat.


Kõik lood, mida oled enda kohta rääkinud enda suutmatuse kohta, on lihtsalt maailmavalu, mida tulid transformeerima. Sest su hing teab, et sa suudad seda. et sinus on piisavalt armastust, et see koht ületada.


Sa ei pea leppima vähemaga kui see, mida päriselt armastad, väärtustad ja naudid! Ära peatu enne oma teekonnal ega loo kompromisse, et kuhugi ennast sobima panna. Sinu jaoks on maailm, kuhu sa sobid oma kogu suuruses suurepäraselt. Loo see endale! Ole kindel, et sind toetatakse. Sinu sees on lõpmatu ürgne vägi, mis teab, kuidas sind tervendada ja juhtida, on aeg võtta enda keha ja sisetunde kuulamine enda kõige olulisemaks teejuhiks. Ja kui oled seda teinud – praktiseeri seda!


Kõik see negatiivsus, mis oled enda kohta uskuma hakanud, need blokid, mida oled endale võtnud – need on nüüd aeg vabaks anda. Tee seda läbi maanduse ja oma kõrgema minaga ühenduse.


Kui soovid, saad selle toetuseks kuulata ka selle nädala meditatsiooni Teemant-tervenduse koolituselt KARMAVABASTUS JA UUE ÕNNELIKU ELU LOOMINE


Saad lähemalt lugeda ja MP3 alla laadida siitkaudu



On võimalus kogeda ka minuga eraseanssi Kas oled tundnud, et soovid oma elus kogeda uutmoodi lähenemisnurka, et saaksid kogeda uusi tulemusi?

VALMISTUME UUEKS AASTAKS SAAD TULLA KOGEMA ERASEANSSI STELLAGA

33 õnneseent saavad kogeda 2023 aasta kaardilugemist/kanaldust sulle teemadel:

suhted / partnerlus (kas praegune v tulevane) tööalased edusammud (mida elu kutsub sind looma) kodu ja perekond (elukoha sobivus kodu energeetika parandamiseks vajalikud sammud jne) vaimse arengu kiirendus ja blokeeringute vabastamine (mida on vaja, et vabastada end rasketest energiates v kuidas liikuda edasi kiirendatlt kergenduse ja kerguse hoovuses)

Seansiaja saad mugavalt broneerida siitkaudu: https://stellashakti.simplybook.it/v2/#book

Lühiseansil (25 min) saame vaadata ühte-kahte neist teemadest, pikemal seansil (50 min) kõiki nelja aspekti (aga võid valida ka enda küsimuse, kui sul on mingi oma teema) Ettevalmistuseks uueks aastaks saavad kõik osalejad kingituseks kaasa ka kanaldatud MP3 meditatsiooni, mis sobib parimal moel sinu temaatikaga, et saaksid parimal moel enda elusaatuse kõrgeimale potentsaali teele häälestada. Seanss toimub interneti vahendusel messengeri videokõnena või telefonikõnena, kuidas eelistad.

Eraseansside arv on piiratud, seega need, kes varasemalt registreerivad, saavad neid ka kogeda!

Seansiaja saad mugavalt broneerida siitkaudu: https://stellashakti.simplybook.it/v2/#book

Õnnistused kõigile! Stella



bottom of page