top of page

Aprillikuu Maagilise Reiki koolitus

1. aste algab 12. aprill



Kuidas muuta oma igapäevaelu armastusküllasemaks, lihtsamaks? Kuidas elada voos, kergenduses ja lahendada üleskerkivaid teemasid kiirelt ja elegantselt? Kuidas aidata ennast hoida tervemana, aidata oma kehal tasakaalustuda ja tulla tagasi tervisesse nii füüsilisel kui emotsionaalsel tasandil?


Kui need teemad sind huvitavad, siis Maagilise Reiki I astme koolitus on sulle!

See kursus on sobilik kõigile eri eluvaldkondades toimetavatele inimestele. Reiki teadmised ja oskused parandavad kõikide elualade pakutava kvaliteeti.​




Lisaks klassikaliste reiki-teadmistele olen koolitusse lõiminud ka iidseid teadmisi veedadest ja uuema aja energiatööde praktilisi nippe. Koolituse lõppedes oskad teha endale ja oma sõpradele-pereliikmetele energiaseanssi, et ennast ja teisi kiirelt aidata. Kui läbid kogu kursuse, saad ka tunnistuse I astme põhjaliku reiki-koolituse läbimise kohta ja see võimaldab sul tulla õppima ka II astme praktikukoolitusele, kus saad lisaks põnevatele lisateadmistele soovi korral hakata pakkuma reiki seansse ka avalikult.

  1. astme koolitus kestab 3+1 nädalat

  2. astme koolitus kolm kuud (materjal on väiksemate juppidena jaotatud mitme kuu peale ära)

  3. aste on meistrikoolitus, mille ettevalmistus kestab 3 kuud + kohapeal praktiline reiki meistrite laager looduskaunis kohas (selle aasta grupp on täis).

Kõiki koolitusmaterjale saad kuulata-vaadata endale sobivas tempos, ei pea kindlatel aegadel arvuti taga olema ja peale ametliku aja lõppu vähemalt 2 aasta jooksul järelvaatamises. Koolitused on videode ja tekstide, koduste lihtsate harjutuste kujul. Meistrikoolitus ka kohapeal koolitusena.


Koolituse lisainfo ja registreerimine:


Soovi korral saame väljastada firmale ka arve.

Eraisikud saavad tulla koolitusele endale sobiva annetuse eest – kõik on oodatud!


Õnnistusega

Stella



bottom of page