top of page

26. juulil algab maiade traditsiooni kohaselt uus aasta KUUMÄRGISE võtmes

Maagiline maiade kalender on üles ehitatud tuhandete aastate jooksul jälgides energiate toimimise tsüklilisusi. Selliselt saame vaadata elus kõige olulisemat – meie enda hinge arengu õppetunde. Kui paljud ennustajad ja tervendajad tegelevad teemadega nagu raha, poliitika, suhted esiplaanil, siis mina olen tundud, et see on tegelemine jäämäe pealmise tipuga. Või nagu porgandil on pealsed. Aga tegelikult tähtis on see juurikas seal all. Kõik need teemad on nagu õppevahendid. Ja need on selleks, et sinu hing saaks areneda sellesse kohta ja sellesse rolli, kelleks oled tahtnud saada. Seega tunnen, et just maiade lähenemisnurk on mulle väga südamelähedane – saame tegeleda elu sügavama ja minu arust olulisima kohaga otse, ilma nö väliseid sümboleid esikohale panemata.

Maiade kalendri kohaselt algab 26. juulil uus aasta. Selle kogemuse teeb huvitavamaks see, et enne uue tsükli algust on eelneval päeval 25. juulil "ajavahe päev". Sellel päeval vana tsükkel enam ei toimi, uut ei ole veel kehtestatud.

25. juulil on hea aeg et teha kokkuvõtteid, mida oled eelmise aasta jooksul õppinud, mida on elu juhatanud, mida oled endale teadmiseks võtnud. Mis on see, mida enam ei soovi ja mida nüüd soovid.


See päev on maagiline vahepaus kahe erineva tsükli vahel. See võib olla väga võimas info ja imede allalaadimise aeg.

Nii mõnigi inimene võib juba praegu ette tunda sellist seest õõnsat tunnet, kus vanad lood on justkui läbi või tundmatuseni muutunud ja uus elu pole justkui alanud. Selline vaakumi kogemus on väga vajalik, et teha ruumi uuele, mis tahab ellu voolata. Igatsuse tunne on väga kasulik – seda on väga hea suurendada ja võimendada ja pöörata see igatsuseks tõelise armastuse järele. See käivitab tohutu tervenemisprotsesside jada, et saaksid tõesti Armastusega üheks sulada. Mitte siis ainult inimene inimesega, aga sina ja kõiksus ka.


2021. aasta juulis algas sisemise sära leidmise ja otsuste tegemise aeg, uus nüüd 2022 algav tsükkel aitab eest ära puhastada kõik selle, mis on olnud meie hinge kõrgeima saatuse teel ees. Kui eelmine aasta oli taipamiseks, mida sa tegelikult tahad, ja selle selgemaks lahtisõnastamiseks/tunnetamiseks, siis nüüd toimub korrastus, et see kõik sinu ellu ilmutuda saaks.

Võime nimetada seda südame tervenemise aastaks. See on kergenduse ja kerguse aasta. Läbi südame elades lähevad asjad lihtsamaks, kergemaks. Süda juhatab. Oleme inspiratsioonivoos, kui valime südame juhatuse vastu võtta. Siis on loomulik, et ei pea enam pingutama vaid läbi lõdvestumise, rahunemise, lahkuse ning südamesoojuse lubamise tuleme geniaalsusesse.


On vaja ühendada oma mõistus ja süda. Südame tervenemine tähendabki tihti seda, et kuulame ta ära ja usaldame. Meid on kutsutud olema jumalikud kanalid. Kui usaldad oma südant- oled kanaldaja, ekstrasenss. Harjutades muutub kõik lihtsamaks, saad kiiresti oma südamesse. Leia vastused ja teadlikkus oma südamest.


Sellel aastal oleme kogu inimkonnana seda teerada mõistuse ja südame vahel puhastamas. Puhastamise vajalikkuse kogus sõltub uskumustest, mis on blokeerinud sinu energia. Uskumused, mis on enda suhtes negatiivsed, on takistused, mis ei ole lasknud valgusel voolata. Tõde on armastuse ja hea tundega kooskõlas.

Sinu sisetunne, intuitsioon teab, mida on vaja teha, kuhu liikuda, mis on su kutsumus –süda teab!


Selle tsükli jooksul pannakse need, kes vabatahtlikult oma sisetunnet ei kuula fakti ette, et Elu annab võimaluse tugevamate kogemuste kaudu rohkem südamesse tulla. Kui oled kaoses, teadmatuses, ei jää ju tavaliselt muud üle, kui hakata huvi tundma, mida Elu sulle ütelda tahab, mis see olukord su elus on.


See võib olla ka tõeliselt võimas pühitsuse aasta seoses partnerluse teemadega.

Kuumärgis tähendab, et esiplaanil ja tähtsaimateks teemadeks tulevad puhastumine, elu tsüklilisusega arvestamine, romantilised suhted ja lubamine elul muutuda.

Rohkem kui kunagi varem on kokku saamas kaksikleegid, sama hinge kandjad, aga ka hingesugulased, kellega on hingesaatuse kokkulepe kohtuda. Enne seda toimub suurpuhastus. Kui oled viimastel aastatel endaga tööd teinud ja tulnud tõesse, suuremasse siirusesse – oled liikunud oma partnerile lähemale. Jumalik muster, mis läbi meie moodustub, on valgustuse muster. Kui on igatsus partnerluse järele, on see tegelikult igatsus hingekodu järele, kus on teadmine, et oleme puhas valgus, armastus. Laseme ära surra oma hirmudel, eraldatusel, egol. See, mis alles jääb – see valgus, kergus, õndsus ongi valgustatuse kogemus. Ego ütleb: ära räägi tõtt, tee ennast vähemaks või vastupidi: mina olen kõige tähtsam – vähendamine või suurendamine. See saab puhastatud. Oleme kõik jumala väljendused. Ma ei väsi kordamast – tõde vabastab!


Kui oled oma elus läinud ebatõdede rada, siis need kohad tulevad nähtavale ning taipad, et ei soovi seda mängu enam mängida. Tõelise armastuse kogemiseks tuleme tõesse ja armastusse kohale. See on elusaatuse kokkulepe, mida üheskoos täidame.


Üldises plaanis võib see tähistada seda, et mingid saladused ja sehkendamised tulevad välja. Ei ole mõtet sellega enam tegeleda. Kui rahaasjades või suhetes on midagi ebatõest, anna vabaks, tee need kohad ümber.

Elu suunab meid voolama, olema rohkem kooskõlas enda tõelise olemusega. Elu kutsub keskenduma lahendustele. Lahendus tuleb, kui oled õiglane. Õiglane ka emotsionaalselt – ei veereta süüd teise inimese peale enda mõtete ja tunnete eest. Igaüks vastutab ise oma energia kvaliteedi eest. Teistele vastutuse peale panemise aeg saab läbi, igaüks vastab ise oma heaolu eest!


Toetame seda, et igaüks saab kogeda just seda, mis talle kõige õigem on. Anname endale andeks, kui oleme soovinud painutada Elu enda tahte järgi. Lubame endal painduda Armastuse tahte järgi. Toome armastusse aktsepteerimise, südamlikkuse ja tunnistamise, et oleme varasemalt soovinud oma partnerit ümber teha. Küsi pigem, kas on minu kõrgeimaks hüvanguks just selle inimesega koos olla ja luua.


See on uute alguste ja võimaluste triumfi aasta. Luba väsinud, kurnatud ja käiatud mittetoimivad suhted, suhtumised, kogemused ära vahetada uute sobivamate kogemuste vastu.


Südametervendus õpetab emotsioonide kogemiseks ja tervenemiseks andma aega, aga mitte sinna igaveseks kinni jääma. Kus on tühimik, sinna voolab juurde.


Kui tahad näha põhjalikumat uue aasta, uue aasta esimese nädala ülevaadet, saad seda teha klikkides siia lingile. Video on nähtav mu Youtube'i kanali VIP-liikmetele.


Meditatsioon, et oma uuele aastale uus hoog sisse anda nimega: JULGEN VASTU VÕTTA KOGU HEA ootab kõiki soovijaid kuni P südaööni koos kingitusega https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


HEAD UUT AASTAT!

Stella

bottom of page