top of page

12:12 PORTAALI PÜHITSUS


ENDA PÜHA OLEMUSE MÄLETAMISE TAASÄRATAMINE

​Sa oled Valgus, Püha ja Võimas Looja inimese kehastuses. Sa oled seesama, mis oli Buddha, Jeesus ja Neitsi Maarja. Sa oled kutsutud olema sina ise. Sul pole vaja olla teiste moodi, vaid iseenda moodi, elada endana, julgelt ja vabana!


Kas oled teadlik iseendast kui Lõpmatust Armastusest?


Need pole lihtsalt sõnad, see on kutse sulle tulla tagasi tõsuma egomängudest ja sisemistest vastupanudest elule, tagasi valgusesse, kergusesse, usaldusse ja edusse.


Meil pole vaja lihtsalt unistada ja tellida kogemusi – väga oluline on olla ka vastuvõtlikkuses, et seda head saaks enda ellu voolata!


Olen tähelddanud, et see on paljude inimeste jaoks olnud suureks komistuskiviks oma manifesteerimise ja elu loomise teekonnal. tahetakse küll luua üht, teist ja kolmandat, aga selleks, et saada ressursse – on vaja ka konkreetselt


1) Võtta vastu Universumi juhatus (meditatsiooni, sisetunde, teiste inimestega suhtlemise kaudu näiteks)

2) Võtta vastu otsused mitte oma unistuste teelt taganeda (Universum ei täida su soove, kui oled nõus elama kehvemas seisukorras kui see, millest oled unistanud)

3) Võtta vastu otsus enda eest parimal moel hoolitseda ja treenida ennast tugevamaks (nii vaimselt kui füüsiliselt) – tugevatele inimestele saab elu anda rohkem!

4) Võtta vastu enda uus olemus, mis on unistuste täitumisega samal lainepikkusel – seda on vaja otsustada, valida ja ka kohale tuua – on vaja võtta see aeg ja pühenduda selle info/eluhoiaku integreerimiseks enda ellu

5) Võtta vastu maailmalt abi (inimesed, ingid, haldjad, kesiganes – olla suhtluses nendega, kes sind päriselt toetavad)


Kui mistahes punkt siit on täitmata ja oled vastuvõtmisele vastu, siis unistustused lihtsalt täituda ei saa, sest neil pole ruumi/võimalust sinuga magnetiseeruda.


Vastuvõtmise kanalite avatus on oluline komponent. Meil ei tule mitte keskenduda vaid sellele, mida tahame saavutada, vaid ka sellele, et meil on vaja olla avatud sellele võimalikkusele.


Negatiivsus – ma ei oska, ma ei saa, ma ei näe, suuda jne on su enda loodud piirang endale. Nii nagu oled neid enda energiavälja külvanud, on vaja ka teadlikult need vabastada ja lõdvestuda tagasi tõesse. Lubada oma valgus laskuda endasse. Valguses näed võimalikkusi. Kui oled illusioonides, näed võimatust.




Kui sa tahad midagi, aga ei võta vastu otsust sellesse uskuda, siis see kogemus ei saagi olla võimalik, kuna uskumatus lükkab selle kogemuse sinust eemale.

Et õnnestuda, on vaja uskuda enda Looja-Olemusse.


Et võtta ennast vastu, on vaja kõigepealt võtta vastu OTSUS olla puhas ja vaba ning mäletada oma tõelist olemust. On tarvis anda vabaks uskumused, millega oleme ennast ise piiranud, maha surunud ja maailmasse kuulumiseks kaitserüüna ümber võtnud. Need maskid ja mängud on tarvis iseenda eest ära võtta.


Kes soovib tunda seda sagedust, resonantsi, milleks on puhtas Valguses elamine ning ka maisel tasandil suure edu ja rikkuse, külluse kogemine, siis teadke, et see on võimalik! Me võime kogeda edu ja õnnestumisi igal tasandil! Me saame ennast tagasi tõesse treenida.


Kas oled valmis vastu võtma õnneliku ja eduvoos elu?


Paljudel inimestel on olnud peal kollektiivne blokk, mille sisuks ja eluhoiakuks on arvamus, et kui oled heasüdamlik inimene ja armastav, siis sul ei tohi elus hästi minna. Et kui hästi läheb, siis oled ahne või ihne või loll või halb inimene. Selline alateadlik sabotöör enda sees ei luba häid kogemusi vastu võtta.


Nii on sageli just heasüdamlikud inimesed rahaliselt kitsikuses või keerukates oludes. Seal all istub blokk, et ei tohi ennast väärtustada, ega teistelt vastu võtta. Näiteks et piinlik on külluseteemadele mõeldes ja tegelikult ei tohigi rahaliselt hästi minna. Või et on patt küsida oma töö eest raha. Või kui, siis ainult natuke. Või et kõik tuleb kohe laiali jagada. Või et ei tohi elada paremini kui vanemad vms. Selline enda vähendamise harjumus. Alateadvuses võib olla hoiak ja hirm, et kui hästi elad, siis oled patune või määrdunud vms. Seda piirangut ja blokki tuleb ise endalt maha võtta. Selleks on vaja LUBADA endasse Kõrgema Mina juhatus ja Valgus, mis neid kohti saab tervendada ja vabastada.


On tarvis taibata ja mõista, et kui sul on küllaga, saad just neid inimesi, olukordi ja projekte toetada, mis sulle südamelähedased on. Nii saad toetada jätkusuutlikumat maailma.


Kui sina kannatad ja vireled mistahes eluvaldkonnas SA EI AITA SELLEGA TEISI!


Kui tahad olla maailmast hooliv armastaja, hoolitse enda eest esiteks, AVA VASTUVÕTLIKKUS HEALE – Universum tahab, et sul läheks hästi!


Igaüks võib teha selle jaoks ise enda südamest tulevad palved ja otsused.

Kes tahab sellel teemal juhatust ja inspiratsiooni, olen kanaldanud ka spetsiaalse meditatsiooni selle teema toetuseks..



Seansi vältel

* korrastame olemuse tasandeid, et kõik toimiks harmoonias nii sinu kui kõikide kõrgeimaks hüvanguks

* häälestume vastu võtma kõige mõnusamat elu, mis võimalik, avame vastuvõtmise kanalid

* häälestame uskumustesüsteemi edu lainepikkuse vastuvõtmiseks

* joondume jumaliku tahte valgusega, et kõik, mis meie eludes on, oleks nüüd ja alati lihtsuses, kerguses ja rõõmus

* võtame vastu tervendava valguse ja info, lõdvestuse ja rahu

* avardame tšakratest läbivoogavat elujõudu ja joondume 12:12 portaali energia abil kõrgeima potentsiaali peegeldustevoo vastuvõtmiseks – võttes sel ajal vastu peegelduse otse algallikalt omaenda südame/keskse kanali kaudu, saame ennast ära tunda kui puhast lõpmatut jumalikkuse kehastust ning seega luua uue elukvaliteedi läbi elegantse ja armuküllase kogemuse

* toome õitsengu energia ja muutume magnetiks edule, armastusele, õitsengule igas eluvaldkonnas


Kingituseks enne 12-12 kuupäeva registreerunuile saadan meili teel kaardilugemise: 12-12 portaali peegeldus sulle. Saadan laiali enne pööripäeva 21. dets.

Seanss on salvestatud 2022 Tenerifel.

Õnnistustega

Stella


Meditatsioonilink:



bottom of page