top of page

Üks olulisemaid nädalaid sel aastal

Nädala energiad 22.-28. mai - pimedus ja valgus sulavad üheks ja me saame kogeda suurt ülestõusmist duaalsusest kõrgemale. Mida vähem armastusele vastu punnid, seda kergemalt sõit läheb.


Praegu on tegemist ülivõimsa ajaga. Juba 19. mail on avanenud pikem portaalide avatuse aeg, kus on umbes 10 päeva jooksul meeletult suured pühitsused. Kõik mis nendel päevadel toimub on väga erilise tähendusega. Toimub esimese väravapoole aktivatsioon, seejärel on paar nädalat vahet ja siis toimub teise värava aktivatsioon. Sisuliselt liigume praegu hingearengu kiirendamise protsesside väravatest läbi. Sellel ajal on väga palju lihtsam suhelda valgusmaailma abilistega ja kõrgtsivilisatsioonide olenditega, et võtta vastu toetus, abi, väga ja julgustus edasi liikumiseks.


Sain juhatuse kanaldada selle puhul spetsiaalse meditatsiooni – seega leiad plejaadide ja draakonite pühitsuse meditatsiooni minu kodulehelt.


MIDA OLEKS HEA TEADA PORTAALITSOONI SISENEDES?


Ärge kartke, kui mingid asjad ei ole kohe nii, nagu tahaks. Oleme praegu energiatsüklis, mille nimi on „tule suuremasse maandusesse, tule endaga kooskõlla, rahune!“. Rahunemine on praegu väga oluline võti.

Selle nädala põhiteema: luba olukordadel lahti rulluda selle loomulikus võtmes, anna aega. Universumis on kõik õigel ajal. Oma mõttes me arvame, et juba võiks olla nii ja nii, aga Universum ütleb, et anna mulle aega, et ma saaks valmistada kõik protsessid, inimesed ja olukorrad varakult ette, et kui see olukord niimoodi lahti rullub, nagu sa tahad, nagu su süda sulle juhatab, nagu algallikas läbi sinu soovib, siis kõik asjassepuutuvad oleks selleks ette valmistunud. Praegu on ilu lubamise aeg – nii nagu me ei sunni lille avanema, anname talle aega ennast avada, siis samuti on meil vaja lubada teistel inimestel harjuda nende mõtete ja tunnetega, mis oleme neile jaganud. Kannatlikkust on tarvis. Kannatlikkus saab tulla, kui me usaldame. Kui me ei usalda, siis oleme kannatamatud ja hirmul. Aga kui usaldame, on meis maandus olemas, siis lähevad asjad kõige sujuvamal moel. Usaldusse kasvamine võiks olla nädala põhiteemaks.


MIDA TASUKS KINDLASTI MEELES PIDADA?


Võime tajuda sel perioodil väga tugevalt kogu maailmas toimuvaid energiaid. Ei tasu võtta isiklikult, kui tajud mingisuguseid hoovuseid, mis on justkui võõrad. Kui sa ei tea, kust need tulid, siis lihtsalt anna need tagasi maaemale – maandus. Paljajalu käimine, ujumine, kontakt loodusega ja looduses olemine võib aidata kogu maailmas toimuvat tasakaalustada. Kui oled mõnusas looduskaunis kohas, võid saata kogu inimkonnale mäletamist, et see elu on nautimiseks, mitte piinlemiseks.


Selle nädala energia kutsub meid tulema senisest maailmanägemusest palju kõrgemasse sagedusse. Olgem avatud imedele! Oleme avatud sellele, et hakkame nägema seda, mida me varem ei näinud. On väga hea aeg, et teha selged taotlused ja otsused. Otsus elada kooskõlas õnnetundega on väga oluline, see tuleb igaühel endal otsustada ja valida, seda ei saa keegi teine sinu eest valida. Mina valin elada õnnetundega kooskõlas!


KUULOOMINE


Kuna 19. mail on ka kuuloomine ehk noorkuuaeg ja sel ajal on kasulik teha tseremooniaid, uute alguste õnnistamise protsesse, palvetada, küsime, mida me kogeda tahame või istutame enda soovi seemned enda energiavälja. Soovitan küsida seda, mis sinus tegelikult kirge tekitab, mis sinus tegelikult rõõmu ja rahulolu tekitavad, mitte seda, mida sa peaksid või mida teistel vaja on, mida pead teistele andma. Mida mina päriselt tahan, mida päriselt soovin? Kui keegi soovib luua perekonda, õnnelikku kogukonda, uut elu siia ilmale tuua, siis on väga hea aeg selle planeerimiseks ja eostamiseks. Kui kellelgi on soov last saada, siis nendel päevadel on see soositud, see laps saaks tulla väga kõrges sageduses.


Mida on meil veel tarvis teada?


Kindlasti on vaja võtta aega puhkuseks, mitte rabistada. Kuna see maanduse tsükkel võib üles tuua rahutust, siis ole teadlik, et rahutus on kutse tulla suuremasse rahusse. Ma luban läbi rahu sündida transformatsioonil, muutusel, iseeneslikult. Ma luban endasse uued taipamised, uued arusaamised. Ma usaldan ja tean, et õnnelik armastus, õnnelik suhe on minu jaoks võimalikud.


Kaardisõnumid uueks nädalaks tulid vägagi perekesksed, ja kuna on jänese-aasta, siis see kutsubki füüsiliselt ja igal tasandil naudisklema, kõike elus olevat nautima. Õnneliku pere loomine ongi üks kõige võimsamaid asju, mida saame siin planeedil üleüldse kogeda. Enne kui lähme maailma päästma, õpime oma pere armastama, loome sellise pere, mida päriselt armastame – see on üks olulisemaid kogemusi. Planeerimiseks väga hea aeg. Võib-olla ei pea kohe kõiki samme kohe astuma, võimalik et on hea unistada, et millist elu sa tahad ja lasta elul vaikselt, loomuldasa need õied avada. Need taipamised ja arusaamised tulevad meie jaoks õigel hetkel, kui me oleme otsustanud, mida me tahame. Elu ütleb ka, et kui sa selgelt otsustad, siis elu toetab sind. Et kogeda suurt Universumi toetust, on vaja luua selged otsused, mida sa tahad. Võimalik, et siin tulevad suurepärased, geniaalsed ideed, et oma tööasjades, rahaasjades, kõiges maises uut kasvu kogeda. Väga ilus!


KOKKUVÕTE


Kui eelnevad nädalad on olnud meeletu suurpuhastus ja väga tormised ajad, siis see nädal tuleb palju kergemas ja rõõmsamas energias. Võimalik, et ka väga ilus ja romantiline. Võid üheskoos oma kallimaga või oma mõttes tulevase kallimaga (telepaatilisel teel või mis iganes moel) arutada, tuua tähelepanu sellele, mis päriselt elus oluline on.


Plejaadide ja draakonite pühitsuse meditatsiooni leiad minu kodulehelt.

https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


Õnnistusega

Stella

bottom of page