top of page

Võluvõti kergemaks muutuseks


Tutvustan täna sulle väga lihtsat ja igapäevast abivahendit, kuidas oma vanadest nõiaringidest ja raskusemängudest välja astuda.


Selleks on ei miski muu, kui imelihtne ja lõpmatult tõhus TÄNULIKKUS!


Sellks on hea teada järgmist võluvõtit:

MAAGILISE REIKI 5. SOOVITUS – TÄNULIKKUS


Number 5 - MUUTUSE NUMBER

Mis võiks olla toredam, kui see, et see maailm on täielikult häälestunud olema just selline nagu meile kõige rohkem meeldib?

Kas sa tead, mis maailma just sellesse kohta toob? See on sinu enda teadvuseseisund, mis on lõpmatult tänulik selle eest, mis on.


JUST TÄNA VALIN OLLA TÄNULIK KÕIGELE ELAVALE EHK TÄNA OLEN TÄNULIK KÕIGI MULLE OSAKS LANGENUD ÕNNISTUSTE EEST, KA NENDE EEST, MIS ALGUSES ÕNNISTUSENA EI OLE PAISTNUD.


Tänulikkus on valuuta. See käivitab kõik protsessid, annab kütet kõigile protsessidele. Kui on ebamugavad olukorrad, mis muudkui ketravad ja kui sa tänulik pole – siis sinna sa oma energiat ei panusta ja need raskuse õppetunnid jäävad korduma. Ja kui sa pole tänulik headele asjadele, mis su elus on, siis need hääbuvad.

Kaarik – iga kogemus viib edasi!

Parim, mida me ebameeldivas olukorras teha saame, on olla tänulikud, et see koht tuli mingit kingitust tooma. Olles tõesti tänulik – kingitus meie jaoks avaneb ja me hakkame mõistma, miks selle olukorra enda ellu tellisime. See suhtumine võib alguses olla neile inimestele võõras, kes on oled harjunud teiste pealt õppides minema esiteks vastuseisu ja vastikuse tundesse, mitte tänulikkusesse.


Igasugune vastuseis olukordadele, mis meile ei meeldi, saab lahustatud selle poolt, kui me oleme tänulikud saadud kogemuste, õppetundide ja elutarkuse eest.


Seda võime nimetada ka karma transformatsiooniks. Ehk kõik see, millel oleme aidanud sündinda ja mis on endiselt kestmas, oleme seotud läbi enda taotluste, läbi enda programmeeringute ja suhtumiste, on meil võimalik läbi tänutunde muuta.

Selle eelduseks on muidugi ka asjaolu, et me oleme vastutavad* oma elu eest!

*Soovitus: Loe mu eelmisi blogipostitusi, kui see teema sulle veel ähmaseks on jäänud.


Kui need on meeldivad kogemused,mida elus kogeme, siis saame läbi tänutunde nendele protsessidele veel jõudu juurde anda. Ja seega jäävad need protsessid meie ellu korduma.


Läbi tänutunde saame õnnistada, innustada maailma veel rohkem neid kogemusi meile tooma.


Kui aga oleme kogemuses, kus me ei ole rahul situatsiooniga, näeme korduma jäänud mustreid ja tunneme, et me lihtsalt ei taha rohkem seda elamust ja meis on suur vastuseis , lausa vihkamine, siis nendes kogemustes on väga suureks abiks see, kui me suudame endas leida selle vastutuse enda elu eest üles. Ja tänulikkuse, et saime õppida.


Kui minu elus on selline kogemus, siis järelikult mingil tasandil ma olen selle endale ikkagi ise tellinud.

Kuna ma olen ise selle tellinud ja ma soovin seda muuta, siis ma valin olla tänulik.

Mida on hea öelda? Aitäh, kallis universum. Ma sain tellimuse kätte! Ma sain need tunded, kogemused, ma sain need elamused.

Ma valin need nüüd vabaks anda. Ma tänan sind, ma õnnistan sind. Aitäh, et saan nüüd kogeda uutmoodi kogemusi. Siis võin ka nimetada, missugused need uutmoodi kogemused on.


Näiteks: annan vabaks ebamugavuse, puuduse tunde ja stressi. Aitäh, et sain kogeda oma seniste valikute vilju. Aitäh, et mõistan, et see kogemus tuli mulle õpetama uutmoodi valima. Nüüd valin kogeda lihtsust, rõõmu, kergust, selgust, voogu, kus tunnen, et olen kantud ja elu on lihtne, rõõmus ja tore!


Saad aru? Saame teha justkui vahetuse!


Saame ka öelda: „Kallis Universum, ma olen tänulik sulle tänulikkuse eest. Ma annan sulle vabaks kõik selle, mis mind enam ei toeta, mis on oma aja ära elanud, mis on mind kurnanud, väsitanud, endast välja viinud. Ja ma valin võimendada läbi tänutunde seda kogemust, kus ma olen iga päev nii tänulik selle eest, et mul on nii tore ja hea."


Selline sisemine otsus saab täieliku jõu, kui ma olen tunnistanud, et ma olen vastutav oma elu eest.

Kui ma arvan, et keegi teine on minu olukordades süüdi ja kuskil on keegi paha, kes tahab mulle halbu asju, siis ma annan ise oma jõu ära.


Võttes vastutuse, võtan oma jõu tagasi.


Võimalik, et me oleme harjunud oma jõudu ära andma


Kui me oleme lapsed, siis me ootame, et meie ema, isa hoolitseksid meie eest. Et õpetaja teaks, mis meile hea on.


Me oleme ära unistanud, et me oleme oma jõu ära andnud ja oma elu eest vastutuse. Ei ole tegelikult sellisesse kõpsusesse ennast veel kutsunud. Läbi tänutunde saab seda väga ruttu seda teha.



Tänulikkus heade asjade eest jätab head asjad elus korduma. Tänulikkus mitte nii heade asjade eest aitab mõista õppetunni kingitust ja seega vabaneda raskusest seoses olukorraga. Mõistes õppetunni väärtust, saame vabaks karmast ja astume uude elukogemusse. On vajalik, et me ei valiks enam samu pangesid, millesse astuda!

Taotlusi, mida kasutada igapäevaselt:


Aitäh, kallis süda, et sa juhatad mind.

Aitäh, kallis mõistus, et sa mõistad minu südant.

Aitäh, kallis keha, et sa oled terve, tugev ja tasakaalus.

Aitäh iseendale, et olen võtnud selle aja praegu siin.

Olen täiuslik just sellisena nagu ma olen.


Kes soovib tulla endas suuremasse voogu ja taipamiste toetavasse hoovusesse, saate kuulama tulla selle nädala meditatsiooni ARMASTUSE TEE VALIMINE (kuni P südaööni kingitusega koos!) http://inspiratsioonikool.ee


Maagilise Reiki internetikoolitus ootab Sind soodushinnaga:


Õnnistusega

Stella


bottom of page