top of page

Valmistumine 12-12 portaali energiaks

12-12 portaal on peegelduste portaal – just neil päevil, mil on ettevalmistus uueks peegelduste võimsaks vooks, oled kutsutud tegema oma elus seadistused, et saada maailma poolt uutmoodi peegeldusi.


Mina olen tunnetanud nii, et see 12-12 portaali läbimine on nagu abirataste mahavõtmine. Need energeetilised mustrid, mis on meid iseenda negatiivsuse eest kaitsnud, võetakse järk-järgult rohkem maha, et me saaks aru, et me ei pea ennast vigastama. Tahad, et see ajastu oleks sujuv ja helge? Siis külva seda sagedust oma ellu oma mõtete, taotluste, käitumise ja suhtumisega!


Näide: kui näiteks keegi on arvanud, et ta on saamatu ja asjad ei õnnestu ja ei laabu, siis elu on talle näidanud, et VAATAMATA oma (näiteks emalt õpitud) negatiivsetele uskumustele enda kohta ikkagi asjad on lahenenud, siis kui abirattad maha võtta, siis see inimene saabki aru, et ASJAD EI LAHENE ENNE KUI TA ISE ENDA SEES MUUTUST EI TEE. E siis on vaja uskuda oma edusse, et see saaks sündida!


Neil päevil juba enne 12-12 kuupäeva võivad peegelpildid võimenduda ülitugevaks sinu hinge valupunktides, et ärkaksid ja märkaksid enda mustrid enda hingele sobivamaks muuta. Võimalik, et hakkad nägema selgelt, mis elu sa elanud oled. Lihtsalt vaatad ja näed ja julged nimetada asju õigete nimedega – kui on valus, siis on valus. Ja kui on ilus, siis on ilus.


Mitte nii, et tegelikult on raske ja keeruline ja teen hea näo ja kannatan välja.

Saad parima võidu, kui lõpetad viisakuse ja asendad selle siiruse ja austava aususega.


Sa näed peegelduste kaudu ära, kas oled olnud endaga lahke ja armastav.

Iseenda suhtes – kuidas oled olnud, nii on ka maailm sinuga.

Sa saad just praegu oma hingekontole laadida õnnistusil õnne ja armastust, mida soovid ka maailmalt peegeldusena vastu võtta. Oluliseks teemaks võib neil päevil üles kerkida just see teema – mis on mu elu tegelikud väärtused?


Sinu tegelik pangakonto siit planeedilt lahkudes pole see, mis on Su kontojääk sveedpangas või ellhaavees. See on hoopis see, kui heasüdamlik Sa olid. Iga korraga, kui valid armastuse ja lahkuse viha ja põlguse asemel, tiksub sinna raha juurde.


See ei tähenda, et peaksid abielluma narkomaaniga ja oma kõik asjad esimesele ettejuhtuvale joodikule ära kinkima, vaid see tähendab seda, et kui sa avastad end koos narkomaaniga elamast ja see Sulle tegelikult ei sobi, siis Sa kas muudad olukorda või valid uue olukorra, kus elada.


See tähendab, et enam sa ei vaata peeglisse põlgusega – oi kui nõme, vaid küsid endalt aeg-ajalt – tsau, kaunitar, kuidas läheb? Noh, kui oled naine. Naine. Suure tähega naine ütleks veel ilmselt ka, et ma väga armastan Sind. Noh, peegelpildile.


See hingekonto on piiramatu mahuga ja iga kord, kui Sina investeerid ühe ühiku, paneb universum enda poolt sada või miljon otsa. Mõistad – see pole mitte lihtsalt mingi pensionifond, mis vaikselt ära sulab inflatsiooni käigus, vaid konto, mille täitumine tõstab Sind elu elu haaval üha suuremasse õndsusesse. See, mismoodi elad täna, loob vundamendi ka Sinu järgmiseks eluks.


See järgmine elu ei pea tulema siis, kui uuesti vastsündinuna nabanööri küljes kõlkumas avastad ennast, aga ka homme hommik. Ärkad üles, teed silmad lahti ja kuna Sa täna andestasid nendele tainapeadele ja reetlikele lammastele (tegelikult hingetasandil sinu suurimad armastajad, kes on nõus olnud sind aitama üles ärgata), kes ei osanud Sinu armastust väärtustada, siis on homme hommikul ärgates hoopis teine tunne.


Või oleme ise oma mõtete või hinnangutega kedagi maatasa tampinud. Ka seda kohta saame endas ümber teha ja õnnistame, taotleme, et Armastus aitaks kõik meie vägivaldusused mistahes tasandil tervendada, ravida, õnnistada ja muuta tingimusteta armastuse laenguteks. Oleme tänulikud, et meie elu on õnnistus ja täidetud õnnistustega!


Sinu tänane valik määrab nii sinu kui selle universumi käekäigu, kus oled. Igaüks meist on oma universumi kangelane/kangelanna ja täna on sinu kord otsustada, mis aktsiatesse oma universumi "pangakontole" juurde investeerid!


Meditatsioon MEELERAHU on spetsiaalselt selle jaoks kanaldatud, et kes on tundnud, et on läinud oma hinge teelt, oma rõõmu ja rahu teelt pisut või palju kõrvale, et siis sujuvalt, leebuses ja elegantsuses tagasi oma hingega kooskõlla sulanduda.


Leiad selle seansi siitkaudu.


Õnnistusega

Stella

bottom of page