top of page

Uued e-koolitused viimaseid päevi soodushinnaga!

Maagilised algused saavad tulla, kui me lubame endal iga päev midagi uut kogeda, Kes on pidevalt vanas kinni, siis uus harmoonia ja uus valgus ei mahu su energiavälja tulema, kuna energiaväli on paks ja tihe kinnistunud ideedest. Et tulla uuele imede-sagedusele on tarvis õppida ja ennast avada kõrgeimale võimalustevoole.

Quan Yin kaardipakist Yin keisrinna kaart

Tere armas Teekaaslane


Et olla milleski hea, on seda vaja praktiseerida.

Mõtiskle, kui nüd täna alustad millegagi, on suure tõenäosusega sul väga mõnus, kui kooliaasta lõpus avastad, et oled need 9 kuud panustanud millessegi, mida tahad hästi osata.


Mis see on? Võta see info endas vastu, vastuvõtlikkus uuele valgusele tugevdab nii su naisenergiat kui meesenergiat.

On aeg seda alustada, mida tahad endas tugevana kogheda ja teha kindel nädalakava/kuukava/päevakava selle teostamiseks ja alustadagi nüüd ja kohe!


Imelist kooliaastat kõigile!


Soodushinnaga põnevad elumuutvad e-koolitused ootavad sind http://inspiratsioonikool.ee


Soodushind kestab veel kuni 5. sept südaööni!




Ka on sul praegu võimalus endale alla laadida maagiline hommikuäratuse meditatsioon ja saada kingituseks kaasa INDIVIDUAALNE KAARDILUGEMINE sinu septembri edu toetuseks.


Meditatsioon SEPTEMBRIKUU KULDVALGUSSEANSS on mõnus lühike alla 10 min seanss, mida on väga kasulik kuulata näiteks hommikuseks äratuseks. Ärgates kuldvalguse magnetismi, hakkab terve su päev kuldvalgus sind kandma.


On oluline olla tähelepanelik, et hommikul ärgates looksime selgeid taotlusi ja otsusi selle kohta, kuidas tahame, et päev läheks. See on sama oluline, kui see, et autoga sõites vaatad teed, kuhu roolima hakkad.


Imelisi uusi alguseid! Kõigile enne P südaööd registreerunutele saadama individuaalse kaardilugemise meili teel sõnumitega SULLE SPETSIAALSELT SINU SEPTEMBRIKUU EDU TOETUSEKS!

Leaid MP3 ala laadimiseks http://inspiratsioonikool.ee


11. september ja 18. september on ka võimalus

ERASEANSIKS STELLAGA INTERNETI VAHENDUSEL


Õnnistusega

Stella

bottom of page