top of page

Uue nädala päevasõnumid

Esmaspäev 30.01

See päev võib tuua raputuse, et saabuks suurem usaldus kuulata oma sisetunnet. Sisetunne juhatab meid elama nii, et oleksime tervemad, õnnelikumad, elaksime suuremas külluses, rahulolus ja suudaksime manifesteerida, mida soovime. Hea päev, et teha koostööd teistega ja võtta vastu otsuseid, kuidas koostööd teha. Hea tuleviku ja aasta planeerimise päev.


Teisipäev 31.01

See päev võib tuua olulisi taipamisi. Pane tähele, millist infot inimesed Sulle peegeldavad ja näitavad ning mida Sa siis tunned. Sellel päeval võid tõmmata enda ellu peegeldusi, mille põhjal saad aru, kui maagiliselt on kõik omavahel ühenduses. Võid leida ühisosi inimestega oma elus. See päev näitab läbi väikeste detailide, kellega oled samal sagedusel. Hea päev, et tegeleda koduste ja maiste asjadega ning luua ilu. Usalda, et elu ei jäta enne järele, kui oled jõudnud Sulle loodud teele. Kui Sind häirib sõbrannas miski, siis teadvusta, et kas Sinus endas ei nõua see sama asi tähelepanu. Pane tähele peegeldusi enda ümber ja luba nende põhjal endal uuesti sündida. Sellel päeval võid enda jaoks avastada midagi täiesti uut. Lähed justkui tundmatule teele, aga elu palub Sul seda usaldada. Sinu kõrgem mina oskab Sind juhendada.


Kolmapäev 1.02

Eelviimane päev nii 13-päevases tsüklis, kui 9-kuulises tsüklis. Sellel päeval võivad saabuda tõelised ahhaa-momendid. Võid kogeda oma kehas täiesti uusi tundeid ja tajusid ning näha ennast ja oma elu uue positiivse nurga alt. Väikeste detailide tähele panemine võib tuua müstilisi taipamisi. Soovitus on end maandada. Kanna punast värvi, joo punast teed ja söö punast sööki.


Neljapäev 2.02

Tagasi vaatamise ja endaga leppimise päev. Sügav hingamine aitab kõigel vanal minna lasta. Loo taotlused, kuidas tulevikus olla tahad. Kui otsustad, et elu hakkab iga päevaga paremaks minema, siis nii see ongi. Võta kõik vastu ja ära võitle. Sellel päeval näed asju kõrgemalt ja mõistad nende täiuslikkust.


Reede 3.02

Algab uus 9-kuuline tsükkel. Kui Sa seda lugema sattud, siis tea, et Sinu jaoks on kõik täpselt nii nagu kõrgema plaani kohaselt olema peab. Hoolitse oma keha-meele-hinge tasakaalu eest – tee joogat, hinga, mediteeri. Unista! Unistamise hetkel me võtame ühendust selle reaalsusega, mida soovime. Kui Sul on raske, siis ärata üles enda sisemine ema, kes võtab Su sülle ja soovib Sulle armastust ja kaitset. Paku endale hoolitsust ja armastust ning astu välja mustrist, kus ootad seda teistelt.


Laupäev 4.02

Jumalikult juhatatud päev. Lahti võib rulluda olukord, kus põrkad vastu plokki, mis pole Sul lasknud sagedust tõsta. Nüüd on vaja need hirmud ja mured vabaks anda. Nii saad pöörata tähelepanu tagasi oma hinge teele. Selle päeva märksõnad on oma püha tee ja püha olemuse ära tundmine, et pakkuda endale parimat. Kirjuta päevikusse, millist elu Sa endale üheksa kuu pärast soovid, et hiljem mõista, milles elu Sind edasi viib. Sellel päeval võid selgelt tajuda, et Sul ei ole unistuste unistamiseks vaja pingutada, vaid see tuleb loomulikult Sinu südame juhendamisel.


Pühapäev 5.02

Intuitsiooni ja sisetunde lihvimise päev. Võid tunda, et Sinus on justkui mingid korduvad teemad aktiveeritud. Elu tahab Sulle näidata, et ära jää illusioonidesse kinni. Mida rahulikum ja tänulikum Sa oled, seda selgemalt mõistad kõige tähendust. Tervenda oma ühendust mõistuse ja südamega ehk teadvusta oma unistavaid mõtteid. Nii saab Su intuitsioon avaneda ja näed oma südamepeeglit. Vaatle end ja oma ilu ning tähista seda, nii oskavad ka teised Sind rohkem väärtustada. Maailm koosneb armastusest ja see, et inimesed on pahad või maailm läheb hukka on illusioonid. Sul on vaja olla julge, et armastust vastu võtta. Pööra pilk valgusesse!


Imelist nädalat

Stella

bottom of page