top of page

Uue nädala energiavood toovad suured läbimurded

On oodata suuri sisemisi avardumisi, taipamisi. Kuid enne seda võib esineda suuri takerdumise ja ebaõnnestumise tundeid. Sellised kohad on märgiks, et oled astumas uuele arengutasemele ja su teadvus on tegemas suurt läbimurret. Tihti inimteadvus ei hakka uutmoodi elama, kui vanamoodi olemine läheb väljakannatamatuks.


Kuna praegu on valgustatuse energiatsükli aeg, kantakse meie ette justkui võluväel kõik need teemad, mis on meid hoidnud 3D teadvuse tasandil illusoorsuses kinni. Et avarduda, on vaja hakata nägema asju uue nurga alt, keskenduma lahendustele, võimatustele keskendumise asemel.


Vastutuse võtmine ei tähenda süütunde tundmist selle pärast, mis on olnud, vaid valik astuda ohvritundest ja võitleja-olemusest oma elu loomise tasandile.


Kui oled loonud varem segadust ja kaost ja taipad seda, siis oled tegelikult juba selguses. Seda kohta tuleb tähele panna – inimene, kes on teadmatuses, ei näe, et ta on ise segaduse loonud. Seda saavad taibata need, kes on juba valguse e informatsiooniga ühenduses.


Iga päev on võimalik teha asju kas uutmoodi, teha uue tundega, uue lähenemisnurgaga, uue suhtumisega. Näiteks kui raha on vähe, aga tahad, et oleks rohkem, siis näiteks kui Porsche mööda sõidab, siis ei hakka keskenduma sellele, et oii, neil on vedanud ja mina pean üksi rabama. Vaid hoopis mõtled nii – ka mind ootab ees suures külluses ja rikkuses ja rahulolus elamine. Vaatenurk muutub ja sa liigud oma valguskehaga e õnnetunde-kehaga kohakuti, lõhenemise ja rahutuse juurdeloomise asemel.

Valguskeha on õnnetunde-keha ja valgustumine tähendab õnne ja armastuse leidmist enda seest, enda armastamist nii palju, et enam oma loomulikkuse ja sisemise tõe vastu ei lähe. See on pidevas taipamiste-voos elamine, kui mõistad kõige vajalikkust ja näed, kuhu edasi liikuda universumi voo abil.


Abi tuleb neile, kes seda julgevad küsida ja ka vastu võtta. Abi võib küsida valgusmaailmalt kogu aeg, ei ole liiga suuri või liiga tähtsusetuid teemasid. Alates kodu koristamisest, heade äri-ideede loomisest kuni vaimse kirgastumiseni – mitte ainsatki teemat pole, millega meid ei aidataks.


Ka siis kui on ülidramaatilised sündmused inimeste arvates (keegi tegi enesetapu, suri, tegi aborti, abiellus oma sõbranna eksiga, valetas vms jne) ei ole me oma valgusmaailma abiliste silmis mitte kunagi mitte kriipsugi vähemat või kuidagi kehvad ja väärtusetud.


Me oleme jumalikud algallika kiirekesed siin maa peal. Meie süda on otsene jumalikkuse portaal ja meie käed ja jalad on selleks, et täita armastuse soove, armastuse unistuste täitmisele kaasa aidata ja voolata armastuse kogemusest järgmisesse armastuse kogemusse.


On loomulik, et vanad hinged tahavad kogeda keerukamaid ülesandeid ja nuputamist jätkub kauemaks, sest kaua sa seda 1+1 ikka koolitahvlil vaadata viitsid.


Ei ole ainsatki lahendamatut kohta ega midagi, mida tõeline armastus tervendada ei suudaks. Seega – kui tulevad üles väljakutsed sel ajal – täna neid, need juhatavad sind oma hirmumaailmast välja armastusse ja valgustatusesse!


Kui tulevad helged ja mõnusad kogemused – naudi ka neid ja tea, et need on märgiks, et oled õigel teel.


Negatiivsetele mõtetele võime alati panna keelu peale – tühistan, tühistan, tühistan!


Ja lisada – valin anda vabaks enda elust kõik selle, mis on vähem kui puhas armastus ja valgustatus ning suunata vabanenud energia ümber mind toetavatele tingimusteta armastusest täidetud elukogemustele. Aitäh, kallid Kaitseinglid – et te toetate, aitate ja suunate mind olema alati õigel ajal õiges kohas ning tegema õiget asja!


Ma tänan, ma tänan, ma tänan!


Kes soovib, siis spetsiaalne Kaitseinglite kaitse juhendatud meditatsiooni MP3 ootab ka siin allalaadimist: http://inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


Õnnistusküllast nädalat! Stella

bottom of page