top of page

Uue nädala energiate kohta 20-26.02


Kui Sa võtad südant enda kõige olulisema õpetajana, siis on Su elu täielik õnnistuste laviin.


Häda seisnebki selles, kui hirmudest või maskide kandmisest tulenevalt ei usaldata enda sisetunnet ja minnakse selle vastu.


Ajastul, kust me pärineme, on enesepetmine olnud suur trend, kuid nüüd on alanud tõeajastu ja kõik ebatõed saavad vabaneda.


Seadistage oma elu nii nagu kõik teaksid kõiki Sinu asju.


Ära tee asju, mida Sa ei taha, et teised teaks, sest inimeste intuitsioon on väga hea. Ole aus ja siiras, sest maskidest nähakse läbi.


Nädala energia kutsub üles endasse suhtuma nagu armastav ema oma lapsesse. Sea enda teadvuse eest hoolitsemine esikohale. Harju endasse tooma energiat, mis on lahke, südamlik, kaastundlik, pehme, hooliv, hoolitsev, toitev ja tahab parimat. Soovitus on mediteerida sellel, mida enda ellu kutsuda tahad. See on uueks kuutsükliks ja eluetapiks valmistumise nädal. See, kuidas end kohtled, peegeldub Sulle ka välismaailmast. Häälestu nii, et uus voog saaks Sind kanda sinna, kuhu Sa soovid. Hellita, poputa ja nunnuta ennast.


Too end kohale – tee reikit, mediteeri ja lae end väega. Usalda, et see, mis on olnud ei oma tähtsust, sest kõik saab muutuda. Tõuse enda teadvuses kõrgemale, sest suur võimas armastus tahab end meie eludes ilmutada. Täidetuse tunnet ei anna see, kui teised meid armastavad, vaid see, kui me ise end armastame ja vastu võtame. Vabasta ootus teiste suhtes ja asenda see armastava olekuga iseenda suhtes. Kui me end armastame, oskame ka teisi armastada.


On aeg avada oma tiivad ja avaneda oma väele ning ilule, et võtta vastu oma kõrgeim potentsiaal. Kõik, mida sellel nädalal teha soovid ning valid võib olla universumi poolt tugevalt toetatud.


Nädala kaardilugemist ja päevade kaupa analüüsi saad vaadata siit videost:


Meditatsioon naistele KÜPSE NAISENERGIA VASTUVÕTMINE ootan sind kuni T südaööni

Õnnistusega

Stella

bottom of page