top of page

Uue nädala energiad ja tasuta seanss

Kaunist ja imelist maikuu lõppu, kallis Teekaaslane!

Nädala põhiteema?


Uue nädala põhiteemaks tuleb ENESE EEST PARIMAL MOEL HOOLITSEMINE. Endasse investeerimine pole raiskamine, vaid panustamine heaolusse, mis hakkab ligi tõmbama uut heaolu. Olles ise õnnelik ja tervise ja terviklikkusega kooskõlas, oled magnet uuele õnnetunde ja külluse voole.


Mis aitab kaasa?


Oluliselt võivad kaasa aidata suhtlemised sõprade, endale armsate teekaaslastega, kellega koos maailma asju arutades jõuame uutele järeldustele, kuhu üksi niipea jõudnud ei oleks. Vaba suhtlus ja enda kogemuste jagamine võib olla väga valgustav.


Kuhu see tee viib?


Selle nädala energia võib tuua üles teadmised, kuidas ja mis eluvaldkondades oleks tarvis ette võtta suurpuhastus. On see siis keha puhastamine või kodu, keldri, sahtlite, arvutifailide vms – järgnevad kolm kuud võiksid tegeleda sellega, et elu saab olema kerguses, selguses ja suuremas korrastatuses.


Mida sel nädalal tegema ei pea?


Pole tähtis, et sa kõik kohe tehtud saaksid. On aegu, mil on hea planeerida ja käivitada sisemised hoiakud, ilma kohe pea ees vette hüppamata. Lase energiavoog ise kannab ja juhatab sind, jõuga midagi alustada pole vaja. Loomulikkus on siis, kui me tunneme sisemist energia-impulssi ja tegusteme selle ajel.


Selle kuu kingituseks kõigile on meditatsiooni MP3, mida saad soovi korral täiesti tasuta endale alla laadida siitkaudu: https://www.inspiratsioonikool.ee/tasutameditatsioon

Õnnistusega

Stella

bottom of page