top of page

Tänase pööripäeva energiad – imelist sügise algust!

Imelist ja õnneküllast sügise algust, armas Teekaaslane!


Kas mäletad, et et kogeda õnnelikku iseennast, pole vaja mitte midagi juurde saada, vaid see eest ära sulatada, mis on olnud iseendal ees?! Ja seda aitab see pööripäeva voog teha lausa suurepäraselt. Või nagu sügisesed lehed puult – lased neil vanadel harjumustel lihtsalt ära kukkuda, asendades need elutervete uskumuste ja käitumistega.


Väga paljudel inimestel võivad neil päevil üles kerkida just suhetega seotud probleemid ning vanematelt päritud ebatervete mustrite üleskerkimine, et need vabastataks, eristataks ja suunataks tagasi valgusesse. Pööripäevahetk on küll 23. sept kell 4:03, kuid tegelikult kestab see voog veel mõnusalt ka 48 tundi peale pööripäevahetke. On aeg keerata uus ja õnnelikum lehekülg! Võimalik, et see on ideaalne aeg, et ette valmistuda õnnelikuks suhteks või selle toomiseks uuele õnne-tasandile.


Õnnelik suhe algab peale sellest, kui mõlemad osapooled on iseendaga õnnelikud. Kui seda varjutavad aga valeuskumused enda kohta ja enese allasurumine, on tulemuseks stress ja pinge ja selliselt ei saa suhtes õnnelik olla. Õnn algab peale sellest, et sa hakkad mõistma, kes tegelikult oled – et sina oledki see õnn ja armastus, mida oled oodanud. ja siis tõmbad magnetina sellised kogemused endale ligi, mis on sinu rõõmuga joonduses!


Kui sa veel joonduses, e ühenduses, e rõõmuvoos pole, siis on vaja need blokid eest ära sulatada, mis seda varjutanud on. Selleks saad kasutada selle pööripäeva spetsiaalset kanaldatud meelerännakud, mille leiad siitkaudu.

Kaart selleks sügiseks tuli: KARIKATE KAKS


KARIKATE KAKS pakist Lightseer Tarot

Karikate kaks – jumalik voolamine tasakaalus ja õndsuses


Meid aitab küsimus: Kuidas saan endale ise antud olukorras parimat pakkuda?


Küsimus, mis toob harmooniasse nii minu nais- kui meespoole. Kas olen end emotsionaalselt näljutanud, karistanud ja end pidurdanud endale meeldivate kogemuste pakkumisel? Kui jah, siis nüüd on see aeg möödas.


Hiljutine sündmus, mis on pannud meid rohkem enda sisse vaatama, avab selge avardumise värava, kus nii mõistus kui ka süda saavad koostööd teha. Sisemine vastuolu hajub, kui hirmu kuulamise asemel kuulata hoopiski rõõmu.


Sisemise koostöö viljad saavad peagi nähtavaks ka väljapool, sest need kaks on omavahel kenasti kooskõlas. Isegi, kui kohe pole näha suuri saavutusi, siis see on tugevaks vundamendiks, et ka suured unistused ja suured elumuutused saavad nähtavaks.


Me kogeme pidevat sisekõnet – kas hakkan praegusele vastu või lähen kaasa. Mida enam kaasa voolata endale meeldivas suunas, seda lihtsam voos püsida on, ja jaatusest elu suhtes saab jaatus kõige valgustava suhtes. Valgustatuse tee ei pea olema tõketeta, selles on ka väljakutseid, mis panevad meid ikka ja jälle valima – kas valin koostöö ja edasiliikumise või eraldatuse ja takerdumise.


Rahu aeg iseendaga ja aus ja aval kommunikatsioon toovad meid looma iseendas Püha Liitu – liit mõistuse ja südame vahel loob tugeva aluse ka liidule partnerlussuhetes, töösuhetes, sõprussuhetes. Mida ausam, avatum ja selgem olla oma eneseväljenduses – mis on Su soovid, vajadused ja unistused – aitab neil kõige kiiremini ellu jõuda.


Et seda püha liidu väge endas kogeda, tulevad kasuks järgmised praktikad: vabadus eneseväljenduses – julgen tunnetada ja mõelda, julgen endale tunnistada, avatud suhtelmine, julgus tunnetada oma tõelisi sügavamaid tundeid, lahkus ja kannatlikkus, voo usaldamine (kõik, mis tuleb, tuleb õigel hetkel), enese ja teiste armastamine kõigi oma “puuduste” ja õnnistustega. Need “puudused” on ju tegelikult meie tugevused, sest tänu neile saame õppida näiteks kaastunnet ja andestust ja enda kõik aspektid vastu võtta! Number kaks toob meile duaalsuse – meie saame selle endas sulatada üheks!


Ehk on mõnus aeg, et luua enda ellu suurem siserahu ja tasakaal, visioon ja taipamine? Seda kõike saame teha, kui me julgeme oma esivanemate sissetallatud mustritest välja astuda, mis on olnud mitte-toetavad.

Saad selleks alla laadida spetsiaalse pööripäeva seansi MP3 http://inspiratsioonikool.ee


Registreerides end kuni R õhtuni juhendatud meditatsioonile SÜGISENE PÖÖRIPÄEV – esivanematelt päritud ja ülevõetud blokeeringute transformatsioon, saad kaasa ka kingituse!


IMELIST SÜGIST!

Stella



bottom of page