top of page

Teemanthäälestuse afirmatsioonid

Updated: Jan 21, 2022

Meis kõigis on olemas palju enam kui see, mida silmaga vaatama oleme harjunud. Kuidas aga oma sisemisele aaretelaekale ligi pääseda, kui argipäevamöllu on nii palju? Mis oleks kui võtaks kasvõi korra nädalas endale sellise püha iseendaga olemise pausi ja lubaks endal vaadata – aga kes ma siis tõesti õigupoolest olen?

Meie olemus on KÕIGILE teada, aga sageli vaadatakse sellest avaruse ja lihtsa õndsuse olemusest üle, sest see näib pealtnäha nii mõttetu. Aga kui korraks aeglustada seal pausi kohas, kust oled harjunud üle kiirustama, hakkab sinu ees lahti rulluma täiesti erakordne uus maailm. Kes soovib, see proovib!

Kutsun sind kogema:

TEEMANT-TEADVUSESSE

HÄÄLESTUMINE – AFIRMATSIOONID UUEKS ELUKVALITEEDIKS

Meie tuumolemus on kirjeldamatu suur õndsus, rahulolu, imede sagedus, millesse on võimalik end täiesti igapäevaselt häälestada.


SA OLED PALJU ENAMAT KUI LIHTSALT TAVALINE INIMENE!

Teemant-teadvuse sageduse kanaldusi olen inimkonnale toonud juba mitmeid elusid. Seekord siinsamas Eestis sündides tunnetan, et meie armas – väike aga ääretult visa eesti rahvas on tegelikult ju vägagi iidne kõrgete tsivisatsioonide teadmisi kandev hõim.

Juba meie DNA-s on selliseid kingitusi ja andeid, mida üles lugema hakates jääks internet liiga kitsaks. Et aga oma ürgväe ja ürgtarkuste juurde pääseda on tarvis laskuda ja lõdvestuda enda tuumani välja. Seda kogemust, kus kogeme oma igavikulist olemise-olemust, ma nimetangi teemant-teadvuseks. See on puhas, puutumatu duaalsuse ehk erisuste mängust, see on tõusmine iseenda puhtasse buddha-olemusse. Kes soovib, saab selleks kogemuseks kasutada mu kanaldatud värsket voogu, otse MP3 kujul – kas läbi arvuti, telefoni, otse internetist või seda endale alla laadides.

See meditatsioon koosneb justkui niidiotsakestest. Ükskõik, millisest otsakesest kinni võtad – kõik juhatavad tagasi iseendasse.


Võid tunnetada näiteks selliseid mõttevoogusid nagu


Ma olen tänulik tänulikkusele. Et tänulik olla, pole mul muud vaja kui tänulikkust.


Ma rõõmustan rõõmu üle. Ma olen õnnelik ja rõõmus, et on olemas rõõm.


Ma armastan rahu. Juba mõtlemine rahule toob minusse suurema rahu.



Sellistviisi lihtsa tõe kanaldust olen ma jupphaaval kogunud juba aastaid, kuid niimoodi ühte meditatsiooni kokku suunata oli see mu jaoks esimest korda. Tunnen, et meie ühisväli on muutunud palju valgemaks, puhtamaks, selgemaks –, ja iga inimene, kes neid taotlusi kogeb ja taipab, tõstab aga veelgi suuremalt kogu meie planeedi pimeduse loori tagant tõe ja armastuse valgusesse. Aitäh teile!


Leiad seansi siit:

Õnnistusega

Stella

bottom of page