top of page

Südame tee valimine – tänase öö ja lähema paari päeva ülioluline komponent!


Täna, samaaegselt päiksevajutusega lõunapoolkeral, algab ka uus kuutsükkel kell 23:28.

Kuutsükli nimetuseks tuleb:

ÄRA ANNA ALLA!


Selle kuutsükli edukusest ja voost algab väga oluline etapp terveks ülejäänud suveperioodiks, kuna praegused energiad on justkui seemned, mida külvame elupõllule.

On ülioluline, et täna ja lähipäevadel hoida end kõrges energias, südame avatuses, lahendustele keskendumises.


Näljased hirmu-energiad otsivad endale inimeste näol doonoreid. Võimalik, et oled juba eelnevatelgi päevadel tajunud kummalisi tundeid, seoseid või unenägusid. Ära lase ennast sellel illusioonide rägastikul end alla neelata! Sa ei pea neid deemoneid toitma neile jõudu ja tähelepanu andes, nende tantsu kaasa tantsides! Mäleta, et sa väärid tõelist armastust, austust ja rõõmu kõigis eluvaldkondades!


On aeg, et meesenergia kaitseks, tõstaks ja hoiaks naisenergiat meis!


See tähendab praktilises plaanis:

1) iseendale parima pakkumist;

2) hoian ennast ära ebavajalikest draamadest konfliktidest, eelarvamuslikest inimestest, kriitikast;

3) palvetan selle poole, mida süda tegelikult tahab;

4) austan oma südame tahet ja kui ma südamega kontaktis pole ja isegi ei tea, mida ta tahab, siis loon selle kontakti teadlikult ja alandlikkuses (mitte nii et ähh, nagunii jaurab oma positiivsust, aga elu on karm ja s***);

5) hingan sügavalt ja toon ennast rõõmu sagedusse;

6) võtan vastutuse iseenda õnne eest;

7) olen tänulik KÕIGELE!



Sellise häälestusega saab tulla sinu sisse ÕNN ja RÕÕM. Need pole pelgalt tunded, vaid sinu päris algne olemus. Ja kuigi oled seda võibolla juba teoorias teadnud, siis nüüd on seda vaja ka RAKENDADA, KASUTADA ja olla inspiratsiooniks ka ümbritsevatele.


Kui iseseisvalt on raske, või soovid sellele teekonnale toetust, olen sinu jaoks valmistanud järgneva juhendatud meditatsiooni SÜDAME TEE VALIMINE

Saad lisaks lugeda südame avatuse ja mitte-avatuse kohta ja huvi korral laadida alla ka meditatsiooni MP3 siitkaudu: https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


Koos meditatsiooniga saad kaasa kingituseks ka ühe väga erilise sümboli – õpetuse, kuidas võõrad ja negatiivsed energiad endast eemal hoida.

Enne E südaööd registreerijad saavad lisaks kaasa ka individuaalse kaardilugemise sinu südame sõnumitega sulle järgnevaks paariks kuuks, et saaksid elada oma kõrgeima potentsiaali kohaselt!


Õnnistusega

Stella



bottom of page