top of page

Püha Viha

Kas sa oled tõene, kas sa oled kooskõlas enda sisetundega või sa lähed enda sisehääle vastu? Viha ja ärritus on loomulikud elu osad, mis on tunnuseks selle kohta, kui oleme endas hakanud minema oma tõe vastu või enda tõde alla suruma. Viha on allasurutud armastus, mis otsib väljapääsu. See on valgus e info, mida on vaja ära kuulata, et midagi endas teadvustada.

Vastuseis on vajalik märguanne meie enda hinge poolt, et me märkaksime, mille suhtes me vastassuunda oleme eneses liikuma hakanud. Terviklikus inimeses on kõik tunded ja sagedused olemas. Elu kutsub kogu aeg: tule ela loomulikult – niimoodi nagu see sinu arvates kõige õigem tundub. Kui läheme enda tõe tee vastu, tuleb meis üles viha-tunne. Ja see on püha! See on ehe ja selge tunnus, et meie hingel on midagi meile öelda. On vaja leida uus suund!


Viha ei tee meid haigeks ega hävita. Kui me seda tunnet aga alla surume ja ta kingitusi vastu ei võta endas, jääb tunne püsima. Ja see võib hakata mõjuma kahjulikult. Tunde vastuvõtmine on alandlikkuse ja austuse väljendus, austus elu suhtes. Hakates oma tunnetele vastu, hakkame elule vastu.


Siinjuures on mind elus hästi palju aidanud üks Maagilise Reiki põhiumõte, mis kõlab nii:


Just täna ma valin olla leebe, armuline, andestav. Olen armuline kõigi tunnete, ka viha suhtes, siis see saab lahtuda.


Selle põhimõttega ei ole meil sundust elada justkui läbi roosade prillide ja sundida ennast nägema kõike kui oo, missugune tupsununnu roosa maailm see on. Kui on valus, siis on valus. Kui on hea, siis on hea.


Olla siiras, et tähenda seda, et me peaksime ennast millekski sundima. Vastupidi, siiras loomulik olek on see, et me tunnistame kõike nii nagu see parajasti on. Kui on ilus, siis on ilus. Kui on valus, siis on valus.

Selle asemel, et lõputult võidelda kogemustega, mis ei ole meie arvates kõige meeldivamad kogemused, on palju toimivam olla kaastundlik, olla halastuse energias. Sest et kõik siin maailmas, millele vastu ollakse, aina tugevneb. Ja see, mida ümbritsetakse armastuse, kaastunde, mõistmise, halastusega, andestuse energiaga, need kohad saavad hakata tervenema, paranema.


Viha aitab lahustada näiteks selline küsimus: mida see viha, see kogemus tuli mulle kingituseks tooma, mida õpetama?


Seega ma ei ole enam samastunud selle vihaga, vaid olen avatud teadlikkusele e valgustatusele. Ma luban sellel leegil, mis mind seest kõrvetas, mulle tuua leevenduse. Selliselt suhtuv inimene saab seesmiselt tugevaks. Vägi, mida kasutati enda vastu, sellest saab elutarkus ja uus jõud ja kartmatus.


Mis võiks olla veel toredam kui see, et kõik inimesed maailmas leiavad endas tõelise õnne, oma tõelise olemuse üles? Sel hetkel ju lõpeksid kõik totrused, rumalused ja looduse vastane käitumine. Igal ühel on meil võimalik seda protsessi väestada. Mitte kõik inimesed ei pea reikit õppima ja vaimsete praktikatega tegelema hakkama.


Räägin 100 ahvi teooria kohta


Teadlased uurisid erinevatel saarestikel siin planeedil Maa ühte ahviliiki. Sedasama ahviliiki elab kahes kohas siin planeedil. Nad ei suhtle omavahel telefoni teel ega pea skaibi-kõnesid, ega sõida praamiga üksteisele külla.


Teadlased hoolitsesid nende eest ja õpetasid ahvidele, kuidas pesta maguskartuleid. Ahvidele meeldis neid süüa pestult. Ahvid õppisid pesemise ära ja õpetasid oma järglastele. Mingil hetkel avastasid teadlased, et kuigi teisel saarestikul teises maailma otsas, ei olnud saanud õpetust, kuid uued ahvid, kes sündisid, oskasid juba kartuleid pesta.


Selline nähtus kehtib muuseas ka puude, taimede kohta. On täheldatud, et kui mingi piisav hulk teatava liigi või sordi isendeid kohaneb mingil moel uute olustikega siin planeedil, hakkavad peagi kogu selle liigi/sordi isendid taoliselt käituma.


Oleme kõik omavahel multidimensionaalselt ühendatud.



Kuidas see teadmine meile kasulik saab olla?


Meil pole vaja kogu inimkonnana vaja õppida reikit, vaid kui mingi teatav % meie Maa inimkonnast oskab end tervendada, elada enda hea tunde kohaselt ja harmoonias loodusega, siis järgmised põlvkonnad, kes tulevad, on juba väga kohanenud ja väga teadlikud nendest teemadest, mida me alles õpime või meelde tuletame.


Ma ei pea reikit niivõrd vaimseks praktikaks, vaid kohanemist oma reaalsusega, – me kohaneme sellega, mis meil on, me toome kohale oma energia ja lubame endil laskuda siia planeedile kohale. Maandame ennast. Lubame ome tegelikul väel, oma kõrgemal tarkusel siia laskuda. Laeme ennast ja ümbritseme armastusega, seega muutub igapäevaelu talutavamaks ja jõudes endas uude vibratsioonisagedusse, hakkab kogu reaalsus meie ümber "muutuma" palju inimväärsemaks, mõnusamaks, lihtsamaks.


Kõrges sageduses olles avastame enda seest kingitused, mida oleme inimkonnale tulnud jagama ja saame kogeda rikastumist hingelisel tasandil ja kes valib, siis ka maisel tasandil, et oma hingemissiooni veelgi laialdasemalt lahti pakkida kogu inimkonna hüvanguks.


Kogedes suuremat armastust e reiki voogu, on meil palju lihtsam mõista oma sisetunnet. Intuitsiooni täisvõimsuseks on meil vaja tunnistada kõiki tundeid, mis on.


Näiteks kui mingit otsust tehes, on sul hea tunne, avar tunne. Siis võid hakata jälgima, kui ma sellise tundega teen otsuse, mida siis elu mulle pakub. Ja kui ma teen mingi otsuse lähtudes teistsugusest tundest võib olla on imelik tunne või raske, või isegi sisemine selge ei, ma ei taha seda kogeda, kuid ikkagi koged, siis hakkad tähele panema, et selline tunne näitab, et see ei ole minu kõige kõrgeim tee.


Sellepärast ongi oluline , et oleksime ausad oma tunnetes.


Ja kui meis kerkib üles viha, vastupanu, või kui tekib sisemine konflikt – on hea mõte olla leebe selle suhtes, sest kui oleme pahased enda peale, siis mida me inimestena juurde loome? Sedasama kogemust! See energia võimendub veelgi.


Kui kerkib üles viha, siis on soovitus hakata arendama enda suhtes või kelle iganes suhtes, kellel selline tunne üles tekib, kaastunnet, armastust, mõistmist.


Siis hakkab koheselt tekkima tasakaal. Meil ei ole vaja enam sellele vihale vihaga reageerida või vihatundest vihasena reageerida.

MAGICAL TIMES Empowerment Cards Jody Bergsma Fairy Dragon oracle

Vaid hoopiski me saame kõik tunded transformeerida justkui mudast kullaks.

Kogu vihast saab kaastunne ja olles sellises seisundis tuleb mõistmine, taipamine, miks see kogemus meie ellu väga vajalikul hetkel tuli ja mida õpetama. Me ei jää enam vanadesse nõiaringidesse kinni, vaid tõuseme kui fööniksid leekidest.


Saades elutarkuse ja kogemuse, kus me oleme suutelised oma tundeid vastu võtma, saavad meist meistrid. Meist saavad praktilised maagid, kes kasutavad oma oskusi.

Ja meie tõeline teemantolemus, meie puhas teadvuse olemas, meie jumalik looja olemus saab meile äratuntavaks ja nähtavaks.


Seepärast see maagilise reiki praktika hästi hea ongi, et sa saad järk-järgult lubada endal lõdvestuda, tulla tagasi iseenda tunnetamisesse, hakata ära tundma seda, mida sa üldse koged, kes sa üldse oled, mida oled tulnud siia maailma looma, mil moel ennast aidata, kui olukorrad on läinud tasakaalust välja või on tekkinud mistahes kas haigus, puuduse tunne mistahes eluvaldkonnas. Viibides iseenda suhtes kaastundlikus ja armastavas energias, saab sellest kaastunne ja armastus kogu maailma suhtes. Ma usun et see on parim kingitus, mida üks inimene maailmale pakkuda saab.


Maagilise Reiki internetikoolitus alustab homme, veel on võimalik sellele soodushinnaga registreerida, kes tahab https://www.inspiratsioonikool.ee/maagiline-reiki-internetis


888 PORTAALI PÄEVAL (8. AUGUST) ON VÄGA VÕIMAS TEHA JUST TUNNETE VASTUVÕTMISE JA ENDA TASAKAALUSTAMISE RITUAALE


888 portaali avatus on homme, praegu on võimalik sellele spetsiaalsele juhendatud meditatsioonile regades saada kaasa ka väga võimas kanalduse video, 8 valikuga kaardilugemine – KUIDAS ÄRATADA OMA SISEMISE LÕVI TUGEVUS?



Õnnistusega

Stella


bottom of page