top of page

PÄEVASÕNUMID UUEKS NÄDALAKS


Päevasõnumid 28.11-4.12.2022

Meditatsioon TEIDE VULKAANI PÜHITSUS on sind ootamas kuni K hommikuni.




Esmaspäev 28.11

Maagi ärkamise päev. Võid taibata, et asjade kulgemine läheb lihtsamalt, kui oled arvanud. Lihtsus tuleneb lõdvestumisest ja rahunemisest. Sellel päeval on väga soovituslik mediteerida, sest läbi selle kerkib Sinu sees õige visioon. Keskendu enda unistusele ja kujuta ette, et kogu maailm toetab Sind selles. Sellel päeval võib Sinuga ühendust võtta Sinu kakskikleek, hea sõber või tuttav, kes aitab Sul südamesagedust lahti hoida ja häälestuda enda tõelisele olemusele. Võid kohtuda oma sisemise lapsega - meenuvad seigad lapsepõlvest, mille saad ära tervendada ja vanade kogemuste asemel uued luua.


Teisipäev 29.11

Päeva sümboliks on sinine kotkas – eesmärk on leida eneseusk ja usk oma unistuste täitumisse. Väestav päev. Vali lahenduse energia, ära mine ego-mängudega ega hirmudega kaasa. Teadvusta, et Sa oled tugev ja jääd truuks armastusele. Luba oma ego-pildil surra. See, kes jääb alles on Sinu jumalanna/jumala olemus. Jää endale truuks! See võib olla ka puhastuse päev. Kui oled sellel päeval tõbine, siis see on puhastus. Puhasta oma keha ja mõistust, et olla terve.

„Soovin õnne, mis kestaks. Hingan endasse praeguse hetke rahustavat ja kõike läbistavat mõnusust ja naeratan endale. Naeratus on kingitus, mida maailmale toon ning maailma kingitus mulle, kui olen õigel ajal õiges kohas ja teen kõige õigemat asja. Naeratus on armastusega ühendus ja armastusega ühendus on rõõm, õndsus, õnnistus nii mulle, kui ümbritsevatele. Olen nii lõpmatult tänulik võimele naeratada. Isegi, kui see naeratus on alguses ainult tibatillukene sisemine sädemeke, saab talle tähelepanu pöörates ta aina kasvada ja avarduda ja hakata mõnusalt pööreldes minu sees äratama üht väga mõnusat uut maagilist iidse aja mäletamist. Ma luban endal mäletada, et õndsus ja õnn on mu tõeline olemus. Hingan sisse seda mäletamist, lõdvestun sellesse ja naudin seda hetke siin.“ – katkend teisipäevaks raamatust „Soovin õnne“.


Kolmapäev 30.11

Uue tsükli algus – järgmised kaks nädalat kutsuvad üles looma ilu. Sõdalase päev - ole julge ja vapper ning vaata kõigele ausalt otsa. Loobu suhetest, suhtumistest ja kokkulepetest, kus oled pidanud ennast vähendama, varjutama või alla suruma. Vapper inimene teab, et ta väärib armastust ja austust. Kuula oma südant, et leida tugevus. See, mida sellel päeval otsustad hakkab väga kiiresti manifesteeruma. Ole selles osas tähelepanelik! Soovitus on kutsuda külluse jumalanna energiat appi, et tulla oma transformatsiooniga paremini toime. Hea päev, et teha suuri ja ambitsioonikaid valikuid. Suhtle inimestega, kes jagavad Sinu nägemust.


Neljapäev 01.12

Portaaliavatuse päev – võivad tulla olulised sisekaemused. Maanda ennast! Kui tahad kogeda maist heaolu, siis Sul on vaja tulla suuremasse usaldusse, rahusse, kannatlikkusesse. Soovitus on luua omale tugev vaimne kaitse. Eriti, kui oled ümbritsetud madalasageduslikest energiatest ja uudistest, negatiivsusest. Erista need energiad endast. Ütle: „Ma eristan ja vabastan. Mina valin tulla kõrgemale sagedusele, kui hädaldamine. Mina valin edasi liikuda“. Hea päev, et teha reisimise või kolimise plaane, need on universumi poolt toetatud. Ära selle päeval liiga palju larista ega koonerda. Kui Sul on kellegagi keerulised suhted, siis kallid kingitused ei muuda seda. Armastust, austust ja lugupidamist ei saa osta. Vali loomuliku vooga kaasa minna ja ära ürita end jõuga sobitada.


Reede 02.12

Kui oled arvanud, et pead kõigega ise hakkama saama ja oled sellest väsinud, siis taotle taipamist, keda võiksid appi paluda. Korralda asjad ümber. Selle päeva energia näitab Sulle, kus oled harjunud ennast ohverdama idee nimel, mis võibolla kellelegi ei meeldigi. Ole pühendunud oma südamele ja ole avatud uutele ideedele. Sul on tarvis tegutseda arukalt, mitte ringi siblida. Kui Sa ei tea, kuidas lahendusi leida, siis võta aega rahu jaoks. Palu, et Sinu teadvusesse tuleks selgus ja kergus ning lõdvestu sellesse. Hästi võib mõjuda näiteks hea muusika kuulamine. Sa väärid õnneliku suhet ja harmoonilist elu, aga selleks, et see saaks Sulle peegelduda välises elus, on tarvis, et looksid selle enda sisemuses.


Laupäev 03.12

Sisekorrastuse päev. Kui Sul on võimalik, siis tee see päev enda jaoks vabaks. Lõdvestudes saab puhastumine ja transformatsioon parimalt toimuda. Keskendu oma visioonile. See päev on justkui laineharjale astumise päev, et lainehari saaks Sind edasi kanda. Vali vaadata, kuidas kõik loksub kergemini paika, kui otsustad selle päeval päriselt puhata.


Pühapäv 04.12

Päikese päev – pöördelise energiaga päev. Oled nagu päike. Kui valisid eelmisel päeval puhata, siis Sul on palju energiat, võimalusi, lahendusi. Süda on avatud ja hea on olla. Hea päev, et manifesteerida õnnelikku partnerlust või tähistada käesolevat partnerlust. Armastage, kallistage, unistage ja võtke intiimset koos olemise aega. Sellel päeval võid avastada, et kui pöörad tähelepanu sellele, mis on hästi, siis jama kaob ise Su elust. Kui harjutad end olema kõrges sageduses, siis on iga korraga lihtsam selle juurde naasta. Hea päev, et oma edasiseks eluks intuitiivset juhatust vastu võtta. Hea päev, et suhelda oma sõprade ja kaaslastega ning üksteist toetada. Rasked kogemused tulevad sellest, kui Sa ei vali oma südame järgi elada. Kui tahad, et neid ei tuleks, siis harjuta end oma kire ja südame järgi elama.

bottom of page