top of page

Nädala energiad: 999 portaal on juba avatud!

Pühitsuste seeria kestab kuni 10. septembri südaööni.

Gaia Tarot – sauade üheksa

Tasuks olla väga tähelepanelik, et sel portaalide avatuse ajal võtaks kindlasti hoogu maha, käiks looduses, teeks seda, mida armastad ja jäta tegemata kõik, millega ei kaasne hea tunne.


Sel ajal võibolla pannakse proovile, elu justkui tahaks sind vanasse mustrisse tagasi tõmmata, aga tegelikult sa tead, et enam sa sellele liimile minna ei taha.


Täiskuu 10. september kl 12.59. Sel ajal soovitan mitte liikuda liikluses või kui see on vältimatu, siis palvetage enne seda ja paluge kaitset nii endale, oma autole kui kõigile kaasreisijaile.


On maagiline energiatsükkel=Kundalini tsükkel= maagiline Mao tsükkel.

Sel ajal end millekski sundida ei saa – lihtsalt väga halb hakkab. Tulebki olla endaga lihtsalt aus ja usaldada sisetunnet.


Põhiteemadeks sel nädalal võivad olla sissepoole pöördumine, suur sisemine töö läbi elegantsuse ja pehmuse, Armastuse ja rõõmu – punume tihedat valgusevõrku, et pimedus enam lihtsalt ära ei mahu.


Messenger Oracle ~Reveal Your Truth

Soovitus on kanda kaasas talismani või väeeset või esemeid, mis tuletavad meile meelde, et oleme ise väekad, pole vaja pidevalt teistele toetuda.


Suhelge haldjatega. Haldjad kutsuvad loodusesse, neil on meile palju kingitusi. Selleks et näha, tuleb uskuda. Kutsu endasse tagasi lapselik avatus maailma imede võimalikkusesse.


Üldsõnumid on õnnistav sõnumid. Kutsung olema rohkem loomulik. Teha asju nii nagu nad sinu jaoks õiged tundvad. Loo selline elukorraldus, kus teed asju, mis tunduvad õiged.


Kõik, mida teed, saab võimendatud.

Resoluutne nädal – nn Clean Cut. Lõika läbi suhtlused, kus tajud, et sinuga manipuleeritakse või suheldakse ebasiiralt, muidu lähd järgmisesse portaali tsüklisse sama õppetundi tegema.


999 portaali päeval teen spetsiaalse tseremoonia selle väestamiseks.

Lisainfo loodan siiasamasse lehele panne K õhtuks, jälgi lehte!


Selle nädala video täpsema juhatusega igaks päevaks ootab sind siin:

Aitäh kõigile VIP-liikmetele toetuse eest! Kui tahad süvitsi õppida enda energiate eest hoolitsema, siis elumuutvad e-koolitused ja meditatsioonid ootavad sind http://inspiratsioonikool.ee


Õnnistusega ja imelist nädalat!

Stella

bottom of page