top of page

Millest koosneb su energiaväli e aura?

Inimese aurakeha on tema õnnetunde-väli. See on magnetiline – mida sisaldad, seda magnetiseerid.

Kui inimene on õnnelik ja rõõmus, – on energiaväli avar, lai ja täidetud heledates toonides valgusega. Selline inimene on magnetiks armastusele ja edule.


Kuidas aurakeha moodustub?


Inimese aurakeha on selle tulem, et teadvus, mis on valinud elada inimesena, lubab endasse laskuda oma hingevalgusel (rõõmul) ja maa-energial (kirg, elujõud). Kui need valgused ühinevad, on inimene justkui kiirgav valgusesammas. Aurakeha kvaliteet sõltub otseselt TUNNETEST, mida inimene kogeb – mis kvaliteediga energiasagedusi ka endaga kaasas kannab – selliseid kogemusi magnetina järjest ligi tõmbab!


Miks kõik ei ole suure ja avarada valguskehaga?


Kui inimene läheb oma südametunnistuse e südame vastu, hakkab valgus tuhmuma, inimene pole õnnelik. Valgus hakkab kahanema e tema energiaväljas on palju madalasageduslikke laenguid.

Kui energiaväli on aga kahanenud, auke e lekkepragusid täis, on inimene magnetiks tülidele, konfliktidele, raskustele ja probleemidele.


Millest valgus koosneb?


See, mis selle suure valguse moodustab, on valguskettad e magnetilised energiasädemekesed või diskid, kuhu on salvestatud energialaengute sisu.

Valgus on lühidalt öeldes info.


Kas on olemas negatiivne energia?


Energia pole positiivne ega negatiivne, vaid salvestunult erineva sagedusega e vibratsiooniga muster. See, mida sisaldad, seda peegeldusena saad kuniks muudad enda sagedust (mõtted, tunded, otsused jne). Teisisõnu – energialaenguid oma aurakehas on võimalik ümber teha e transformeerida!


Kuidas see valgus oskab meisse tulla?


Universum on intelligentne valguseväli, mis oskab ennast ümber korraldada – see on osanud leiutada meid, selle maailma, kõik taevatähed, lilled, puud, seedesüsteemid jne – see on kõrgeim intellekt, mis on ka meid leiutanud! Valgus on meie tuumolemus, algne essents. Kõik, mis olemas on, on mingil sagedusel võnkuv valgus.


Mida oleks vaja teada auras oleva valguse kohta?


Need energiasädemekesed on organiseerunud auraväljas väga eriliste süsteemide kohaselt, millesse ma praegu pikemalt laskuma ei hakka, kuid mida ma täna sulle annan – samm-sammult näitan, kuidas ja miks on vaja oma ajaloo-energiatega rahu teha, kui tahad õnnelikumalt edasi liikuda!


Alustame sellest, et keegi teine ei saa sinu eest valida – kas valid olla õnnelik ja ennast aidata või ei. Seda ma sulle anda ei saa. See isu peab sul endal olema.

Küll aga annan ma sulle siit mõistmise – mis juhtub ja toimub, kui jätkad negatiivuse rada. Ja kuidas saad sellest välja tullla.


Kui inimene on pikemat aega stressis, kurb, vihane, või masendunud, on energiaväli nõrgem, sinna saavad tekkida augud, mille kaudu saavad igasugused energiad ligi ja inimene muutub "söögilauaks" deemonlikele sagedustele. Madalamad sagedused võivad aurakehas ilmneda kui hallid ja tumedad laigud. Kes on aurakehasid vaadelnud ja tunnetanud, siis oskab neid juba näha ise ka. Aga isegi kui sa ei NÄE oma silmadega, oma kolmanda silma abiga, siis sa võid neid tajuda – tunned, et mõne inimesega koos olles on raske, kurnav, kurb olla. Sellised inimesed tihti tahavad just nendest energiates juurde toituda. Neile meeldivad rasked uudised, lood – vaatavad uudiseid ja toidavad oma valukeha e tumedamatest energiates koosnevad identiteedi kogemust.


Deemonlikud sagedused toidavad inimesi deemonlike mõtetega – näiteks sisendades inimesesse, et asjad on halvasti ja enam paremaks ei lähe ja väljapääsu pole ning see kõik loob nõiaringi, mis muudab inimese veelgi masendunumaks. sageli pöörduvad inimesed siis sõltuvuste poole ja ongi "toitering" deemonlikele energiatele täiuslikult toimima pandud.


Samas – õnnelikel inimestel paistab enamast kõik hästi minevat. Nad elavad elu, mida armastavad, õnnelikud juhused ja õnnestumised näikse neid lausa jälitavat.

Sellised inimesed tõmbavad ligi teisi õnnelikke inimesi ja eduvoogu. Saame olla magnetiks edule!


Muidugi võib väsimuse ja kurnatuse hetkedel olla ka nende jaoks väga tuttav enesepõlguse ja sisemise vastupanu rada, ent kui aurakeha on tugev ja tasakaalus, on lihtne endale teadvustada, et MA EI PEA SEDA JUTTU ENDA PEAS USKUMA JÄÄMA ja selle asemel LOON ENDA SELGED TAOTLUSED JA OTSUSED, KUIDAS ELADA TAHAN!


Nagu mu õpetaja J. Mengel kunagi ütles: ei ole vaja lõbustada kõiki energiaid oma peas!


On vaja otsustada ja valida, mis elukvaliteedis elada soovid!


Niimoodi saavad tegelikult kõik inimesed ennast ümber häälestama asuda – läbi selgete otsuste e taotluste. Saad aru, et mingi otsus on sinuga ooskõlas, kui sul on seda lausudes hea tunne ja koged TUNNET, mis tundub selline, milles tahad olla. Et su elu kergemaks teha, olen valmistanud lausa mitu raamatut just selle toetuseks – et mistahes kogemus su elus parasjagu aktuaalne on, aga tahaksid oma energiakeha tuua helgemasse magnetismi, et magnetiseerida edu, õnne ja kerguses voolamist, siis sul on alati käepärast vajalik abiline võtta. Leiad lingi raamatute tellimise juurde artikli allosast.


Täna tahan eriliselt rääkida sinu selja taga olevate energialaengute olulisusest.

Nimelt on iga piirkond meie energiaväljas väga erilise funktsiooni ja tähendusega.

Eespool on seotud energiad sinu tulevikupotentsiaalidega, vasakul pool vastu võtmise võimekuse laengud, paremal andmise ja saamise tasakaalu laengud, aga selja taga olevat piirkonda võime me nimetada järgmiselt:


ENESE TOETAMISE JA VÄESTAMISE ENERGIAVÄLI


Sinu selja taga asuvad energialaengud kannavada endas informatsiooni kõige selle kohta, mida me lineaarses mõistes võime nimetada minevikuks.

Siin on laengud selle kohta, mida oled mistahes elus või kehastuses öelnud, teinud, mõelnud ja ka tegemata jätnud – kuigi tead, et see ei ole su südamega kooskõlas. Seega on mõnes mõttes sul selja taga olemas kogu aeg taoline seljakott täis sinu ajaloo-energialaenguid.


Kui seljakott on nö raske e seal on palju ennast vähendaaid, salgavaid, hirmul põhinevaid otsuseid ja sellest lähtuvat tegutsemist, võib inimene ennast selles hetkes siin ja praegu tunda, et kuigi justkui nii tahaks hästi elada ja pealtnäha justkui pole ühtegi põhjust masenduses olla, tundub igapäevaelu hall ja ilmetu, on raske ette võtta uusi asju, proovida uusi kogemusi, suhelda inimestega jne. Tihti on sellised praeguse aja tunded tegelikult juba iidsed karmamustrid, mida oled enda DNA-sse kaasa võtnud ka selleks kehastuseks. Ja miks me neid võtame? Sest on ülilahe ja mänguline ja vahva neid energialaenguid selles kehastuses ÜMBER TRANSFORMEERIDA.


Selja taga olevas piirkonnas on järgmised laengud:

* selles kehastuse loodud sündmuste energialaengud

* teiste kehastuste energialaengud

* pärilikud mustrid

* geneetlised eelsoodumused

* programmeeringud su enda elu kohta (mida oled varem otsustanud või uskunud)

* ülevõetud eluhoiakud lapsepõlvest, vanemate käest, õpitud mustrid

* ennast toetavate mustrite energialaengud

* ennast piiravate mustrite energialaengud


Kui seljatagune auraväli on nõrk e inimene pole rahujalal oma ajalooga, on ka edasiliikumine takerdunud – inimene ei usu oma loojavõimesse, ei tunne kerguse ja lihtsuse voogu end juhatamas, tunneb ennast alaväärsena jne


Seljatšakratest kiirguse võimendamine ja suunamine on sama oluline, kui eespool asuvate energiakiirguste suurendamine (millega tegeletakse enamates energiatöödes).


Kui selja taga olev kiirgus on nõrk, on inimene tasakalaust väljas. Emotsionaalselt võib see tähendada kogemust, et inimene tunneb küll, et tal on unistused, soovid ja lootused, aga ta ei julge/saa/suuda ennast häälestada nende manifesteerimisele. Seljatagune piirkond ei toeta teda. See omakorda võib aga luua jällegi deemonliku tsükli, kus inimene pöörab rohkem tähelepanu oma ebaõnnestumistele ja sellele, et ta senini pole suutnud ja siis ilmselt ei suuda ka tulevikus. On vaja oma seljatagune aurapiirkond korda teha! Muidu võivad need raskuse tunded muutuda niivõrd tugevaks, et tekivad ka muud probleemid.


Füüsiliselt võib see avalduda seljavaludes, probleemid selgrooga, kopsudega (kahetsus ja kurbus), liikumisprobleemid (liigesed) jne. Need raskuste blokeeringud on justkui energiahaagised, mis ennast ümber rinnakorvi ja selgroolülide vahele on asetunud. Neid konksukesi on aga võimalik vabastada.


Enne kui räägime vabstamisest, räägime – miks neid blokke üldse vaja on olnud.

Esiteks selle jaoks, et sa saaksid õppetunni ja õppetunniga seotud tarkuse. see on hingetasandil väga kõrge valuuta e väärtus – hakata mõistma eri eluaspektide tähendust, sügavust, eri nurkade all ja eri rollides neid olukordi läbi mängides.


Süsteem on selline – hingetasandil lepitakse õppetund kokku, tullakse planeedile Maa, mängitakse olukord läbi, saadakse kogemus ja õppetunni tarkus. Selle tarkusega kaasneb inimese energiaväljas uute sageduste "süttimine" e hing saab endale energiakehasse uusi värve.


Nüüd on küsimus, et mis nüüd teha, kui ma saan aru, et ma olen hingetasandil üks paras ahnepäts olnud ja endale tohutult asju krabanud, selles kehas olles siin ja praegu tunnen, et olen kogu selle koorma alla nagu näljast kokku vajuv eesel.


Üks viis, kuidas seda rasket taaka ümber teha, on läbi regressiooniteraapia, kus sul on vaja minna koos oma juhendajaga järelvalve all oma minevikumälestus(tes)se ja siis need kohad endas ümber mängida. Siis hakakd mõistma olukordade tähendusi ja mõistad väärtust, mida iga situatsioon sulle tooma on tulnud. See aga võib tähendada suurt sisemist valude ja pusade uuesti läbi tunnetamist. Kõik need ahastused, surmahirmud, leinad jms, mis jäid nii siin teistes kehastustes vastu võtmata, võivad meelde tulla ja noh, taskurätikuvirn taevani ja tagasi. Muidugi võib seda teha ja mulle on ka meeldinud vahel oma minevikus surfata, sest et on põnev ka ja ma ei näe selles midagi halba, kui on huvi seda teha kellelegi.


On aga olemas ka lihtsam, elegantsem viis, mida ma nüüd olen väga armastama hakanud. Ja sellepärast, et selle meetodiga oma energiavälja korrastades me ei jää ilma õppetundide tarkusest, aga me ei pea enam neid minevikuvalusid uuesti läbi tunnetama. Või vähemalt mitte nii tohutult neisse sukelduma. Isegi kui need võivad meenuda, pole vaja minna igasse sellisesse õppetundi ükshaaval ja seal tükk aega mämmutama, enne kui edasi saan minna oma eluga.


See vabastamise meetod on pärit sellisest ülemaailmselt tunnustatud energiatööst nagu seda on EMF Balancing Technique, millest ma olen tänaseks päevaks teinud eestikeelse edasiarenduse Teemant-tervenduse nimega. Selles koolituses saime õppida, kuidas me saame selle vana karma ümber töödelda, ilma et me peaks sinna minevikuvalusse sisse minema.


Saame seda teha juhtides energiakanalites energiad esiteks õigetpidi liikuma ja teiseks luues konkreetsed suunised e juhatused e taotlused, et energiakeha ennast ise tervendama hakkaks.


Meie auraväli e valguskeha on intelligentne – ta teab ja saab aru, kui me talle käsklusi jagame ja oskab ka aru saada sellest, kuidas asju teha nii, et see oleks nii sinu kui kõikide kõrgeimaks hüvanguks. Keha on ise-tervenev süsteem, aga selleks tuleb käivitada sisemised mustrid, kui on näha et keha on tasakaalust väljas! Miks? Sest ta läks tasakaalust välja mingi su enda antud programmi peale! Seega võime öelda, et kogu su elukvaliteet sõltub otseselt sellest, missuguseid korraldusi e taotlusi sa iseenda kohta enda elus lood.


Sellest pole aga midagi, kui oled varem oma teadmatusest ja hirmust või segaduse tundest veel rohkem segadust loonud! Sest just nüüd ja praegu saad aidata endal tulla taas selgusesse ja harmooniasse! Selleks soovitangi siis väga konkreetseid taotlusi luua.


Olen kanaldanud lausa mitu raamatut just selle teema ja kergenduse toetuseks.

Kes soovib, saab tellida endale ja oma sõpradele kingituseks sisukad jõulukingitused siit lehelt http://inspiratsioonikool.ee/tellimine


Ja kes soovib, saab ise katsetada ka KARMAVABASTUSE meditatsiooni MP3 Teemant-Terveduse II astme koolituselt, kus just selle selja taga asuva aurakeha korrastusega spetsiaalselt tegeleda saame.


Lisainfoks nii palju, et peale selle meditatsiooni kuulamist võib olla sul pisut tühi või seline vaakumi tunne. See on sellepärast, et kui sulle tuttavad negatiivsed mustrid lahtivad ja nö seljakott seljast võetakse, siis enne kui see energia su ellu taas rakendub, võib olla pisut veider tunne, et mismõttes enam seda vana tuttavat raskust polegi.


Selle pärast aga ei maksa muretseda – kuhu me elus ruumi teeme, see koht saab täituda kõrgeima võimaliku sagedusega.


Seansid on häälestatud olema kõikide kõrgeimaks hüvanguks ja kooskõlas su enda sisemise tarkuse ja kõrgeima potentsiaaliga.


Mõnusat avardumist uues kerguses!

Stella

bottom of page