top of page

Mida võiksid teada uue nädala energiate kohta 9.01-15.01

See nädal on vundamendi panemine oma uuele elukvaliteedile uueks aastaks.

Juba 8. jaanuaril on algamas uus energiatsükkel, mida võiks kokku võtta sõnadega: VISIOON UUEKS TERVILIKKUSEKS. Kui oled otsinud lahendust mingile terviseteemale või taipamisele, kuhu ja kuidas sa siia maailmasse sobitud, siis järgneva kahe nädala jooksul on väga võimalik, et su teadvuses avarduvad uued vaatenurgad ja kinnistuvad varasemalt kogetud teadmised.



Väga oluline on siis neid teadmisi ka praktikas rakendada.


Tervenemine on taas terviklikkuse olemuse vastu võtmine.


Kes usub, et ta on katki, ei saa terveks saada. Tervisesse ja terviklikkusesse saame läbi selle, et me usume enda võimet taastuda e enda kõrgema olemusega kooksõlla jõuda. On suur vahe, kas ma ütlen enda kohta – ma olen katkine. Või ma ütlen – ma valin tulla suuremasse terviklikkusesse! Mõlemal juhul väljendame sama, aga esimene ütlus on puur, millest välja ei saa, teine on lennuk, mis suunab tervenemisesse.


Oma valguskeha taastamine ehk oma õnnetundega taas kooskõlastumine on minu arust üheks väga oluliseks teemaks selle juures. Olen tunnetanud, et pea kõik haigused, mis siin planeedil on, on selle jaoks, et need on tulnud tegelikult inimestele appi.


Et kui inimene ise ei julge muudatusi teha ja enda õnnetundega joonduda, siis haigused hakkavad inimest toetama, et ta

1. ei saaks oma hingeteelt kaugemale purjetada – võetakse ära elujõud ja tegutsemise innukus – inimene peab olema pikali (järelemõtlemise aeg – elu annab võimaluse järele mõelda, kas ikka tahad enda vastu minna või teed korrektuurid ja aitad ennast uude sagedusse, kus ei pea pikali jääma ja järele mõtlema oma hinge valikute üle)

2. et ta saaks ka siit kehastusest lahkuda, kui talle see elu ei meeldi


Haigus on kutse tulema tagasi rohkem oma õnnetundega kooskõlla! Kus oled läinud enda vastu, seal hakkavad asjad logisema. Et tulla tagasi harmooniasse, on vaja vastav eluvaldkond/elustiil ümber teha.


On olnud tavaline, et lapsed teevad vanemate õppimata jäänud asju, kuni 8. eluaastani on siis lapsed puhtalt oma ema-ja isaliini koristajad. Peale seda, kui laps on valinud elama jääda, siis hakkab enda eelmiste elude asju lahendama või naudib varasemates kehastustes loodud hea karma vilju.


Mida teha, kui tajud, et kõik on viltu?

On levinud arvamus, et kõik on katkised inimesed. Mõnes mõttes me oleme jah tulnud sellisest ajastust, kus usuti, et kõigil on midagi viga. Tegelikult meil on lihtsalt erisugused mustrid, millega me õpime toime tulema. Esiteks taipama ja siis toime tulema.


Meil on vaja aru saada, et meil on erinevad võimekused ja vajadused. Kõiki samamoodi 9-17 vahel sundida asju tegema on täielik nonsenss ja sellest mustrist oleme vaikselt hakanud juba välja tulema. See, mis oli 20 aastat tagasi ennekuulmatu vabakutselisus, on saanud paljude jaoks normaalseks – ma valin ise, kui palju ja kuidas ma oma elu loomisesse panustan. Minu arust ei peaks üldse olema sellist asja nagu töökohustus, mis veel vähemalt mõned aastad tagasi põhiseaduses kirjas oli. Me pole orjad. On täiesti okei, kui keegi valib üldse mitte tööd teha selle tavatähenduses. Kasvatada lapsi või luua kunsti või lihtsalt olla – see on ka oluline kogemus, mida maailm vajab!


Praegu jääb mulje, et see siin on töösipelgate maailm. Elame, et teha tööd. Võiks ju hoopis elada, et teha, mida armastame?


Kuidas leida endale sobiv terapeut/abistaja?

Jagan sinuga enda tunnetust. Kui sina tunned teisiti, austan ka sinu arvamusi! Usun, et igaüks võibki nii oma maailma kogeda nagu tahab :) Kõige parem viis vaatluseks on jälgimine, mida sa tunned, kui sa kellegi teksti kuulad/vaatad/loed/tajud.


Nii mõnigi inimene, kes su energiavälja on ilmunud oma sõnavõttudega, võib olla lihtsalt suurte sõnade inimene, samas tema jutu sisu ja teod tegelikult kokku ei lähe. Ka see pole tegelikult viga, vaid sind treenitakse enda intuitsiooni usaldama, pimesi kellegi järgimise asemel.


Mina vaatlen koostööpartneriks inimesi tajudes alati järgmist kolme aspekti


1) ALANDLIKKUS

Kas inimene üritab võistelda? Kui inimene on jõudnud enda sees kirgastusse ja valgusesse, saab ta aru, et igal asjal on oma eesmärk ja selliselt taibates ei ole vaja inimesel enam esineda müügiesindajana, kes üritab teistest parem olla – nimetades ennast mistahes põhjusel "parimaks", "kõige osavamaks". Ei ole siis vaja esitleda ennast kui suurimate müüginumbrite esindajana või sellena, et ta on Eestis kõige tuntum, mingi võistluse võitja vms. Inimese enda olemus ja tema tegude tulemused räägivad ise enda eest. Siin pole vaja korrutada, kui vägev ta varasemalt on olnud. Üks asi on mainida fakti, et mingi asi on korda läinud, aga teine asi on rääkida endast kui "lae saavutanust", "väljavalitust" või tohutult "erilisest inimesest eriliste võimetega". Me kõik oleme erilised ja kõigil on erilised võimed. Ja see, kes seda teistes ei näe, ei oska seda sinus ka välja tuua.


Selline temaatika, kus keegi väidab, et ta on nüüd jõudnud kuhugi välja, ja rohkem nagu ei oskagi olla, näitab, et inimene on egoteadvuses ning teenib pigem iseenda hirmusid ja ta pole tegelikult mitte inimkonna teenistuses.


Kes on inimkonna teenistuses, taipab, et arenguruumi on piisavalt. Kuniks kogu maailma elanikkond pole jõudnud sisemisse rikkusesse e hingega täielikku kooskõlla, ei saa me rääkida mingist kogemusest kui "laest, kust edasi ei saa". Tegelikult ei saa ka siis.

Ehk siis alandlikkuse faktor.


Tasuks kuulata neid, kes on jõundud alandlikkusega kooskõlla, ehk siis on näha, et see, mida ta jagab, on päriselt selle jaoks, et kõigil oleks parem. Selline inimene on suurema tõenäosusega armastuse teenistuses.


Ka soovitaks vaadata, kas ja kuidas see inimene jagab oma teadmisi nendega, kelle käest ta kasu ei saa. Kas inimene jagab julgelt oma nägemusi, või tal puuduvad sotsiaalmeedia kontod? Mis toimub selle inimese FB-lehel näiteks?


Olen tajunud, et see, kuidas inimene suhtub neisse, kellelt ta otsest kasu ei saa, näitab inimese tegelikku iseloomu ja eluhoiakut kõige paremini.


Minu jaoks on ohu märk see, kui inimene ei julge avalikult enda tõe eest seista. Avatud südamega inimene jagab julgelt oma nägemusi. Kui terapeut ei julge rääkida, kes ta on või miks või kuidas, siis minul hakkab ohutuleke põlema, kas ta ikka on oma südames kohal. Muidugi seda ei saa nii üks-ühele võtta, aga ma alati vaatan selliseid asju. Väiksed detailid võivad olla kõnekad selle inimese maailmasse suhestumise kohta.



2) KAS INIMESEGA SUHELDES VÕI TEMA IDEEDEGA SUHESTUDES HAKKAB PAREM?


Tunne ei valeta. Kui sa tajud, et mõni terapeut, inimene, kelle juurde oled läinud abi saama, ja ära tulles tunned end katkisemana, õnnetumana, kurnatu ja väljaväänatuna, väiksemana, siis suure tõenäosusega oled sattunud kogemusse, kus sind õpetatakse oma sisetunnet rohekm kuulama inimeste ja koostööpartnerite valikul.


Mis toimub tervendajate maailmas?

Vaatame tõele ausalt otsa – mitte kõik terapeudid ja ka riikliku tasandi terevndajad pole joondunud valgusega/heasoovlikkusega/terviklikkusega. Neil võivad olla uhked diplomid seina peal ja tähtsad aunimetused, aga see ei määra nende inimeste heasoovlikkust sinu suhtes. Olen isegi näinud mitmeid kaunilt kõlava ametinimetusega inimesi, kes riiklikul tasandil justkui on päriselt professionaalid, tegelikult on sisemiselt ise väga katkised – kes ei usu tegelikult sellesse, et meie teadvus on võimelike terviklikkuseks ja kaugeltki nad ei viitsigi selle teemaga endas tegeleda, kuna nad EI USU, et lahendused on päriselt võimalikud.


Selline inimene, kes ei usu sinusse, ei saa sind aidata.

Teisisõnu – sulberadatakse tugevalt oma illusioonide rägastikus. Teraapiaid võib teha lõpmatult. Alati leiame teemasid, mida lahendada, ja see ei lõpe eales. Kui terapeut näeb sind katkisena, lootusetu juhtumina – sa võid kindel olla, et ta ei juhata sind tagasi terviklikkusesse. Võimalik, et pigem näeb sind kui rahateenimise vahendit.


Siin ei ole vaja sul loobuda mitte teraapiatest, aga valida, KELLEGA neid teed.

Terapeudi e tervklikkusesse tooja tegelik roll on alati näha inimese terviklikku potentsiaali. Mina soovitaks alati juba enne teraapia tegemist uurida, kuidas see inimene oma kliente näeb – kas katkiste ja lõpmatult hädaldajatena või näeb nende terviklikkuse potentsiaali. Ja vastavalt sellele valiks endale abilise.


Neid terapeute, kes inimesi suunavad päris selgelt ja konkreetselt tagasi duaalsusest kõrgemale – mitte enam oma probleemidega samastuma, – olen elus näinud palju vähem! Aga neid on. Kes otsib enda ellu abilist, paluge, et inglid suunaks teid õige inimese juurde!


Miks veel mängitakse neid katkiste inimeste mänge?

Pakun, et see tuleneb sellest, et kuna inimesed veel tahavad oma valukehaga samastuda, siis universum* pakubki hingedele sellist võimalust. Et kui isu enam pole, siis ju mängud muutuvad. Paraku aga ei saagi isu ju tekkida, kui ei ole USKU, et midagi paremat on veel võimalik.


Inimene ei muuda enne oma käitumisviise, kui tal vanamoodi maailmast kõrini ei saa. Kui saab kõrini, siis hakatakse liikuma uue kogemuse suunas.

Isu peab täis saama! Kui tahad oma elus muutust, siis tunnista endale – mul on sellest kogemusest isu täis! Aitäh! Valin nüüd uutmoodi!

Alla sisemise otsuse ei saa muutus tulla. Kui oled leplik ja kannatlik, jäävad asjad samamoodi.


*Siinjuures siis tahaks ka mainida, et küllap on ka sellisied varjudega sulberdajaid tarvis, et inimestel lõpuks kõrini saaks sellest lõpmatust hädaorus trampimisest ja hakatakse otsima teistsuguseid alternatiive. Seega on ka see koht täiuslik, aga ma soovitan olla TEADLIK – kuidas end tunned, kui sinuga on tehtud TERVENDAMINE.


Suuremas terviklikkuses on alati kergem, lihtsam, vabam, voolavam ja selgem olla. Kas valid uskuda, et see on sinu jaoks võimalik? Kui jah, siis tõmbad ka sellise õpetaja/terapeudi, abi enda ellu. On vaja uskuda kergenemise võimalikkusesse, kullakesed!



3) SEE INIMENE EI RÄÄGI NIMELISELT SELJA TAGA TEISTEST HALVASTI


Kahjuks on see nii, et mitte kõik terapeudud ei ole konfidentsiaalsuse mõistega tuttavad. Mina hoidun sellistest inimestest koheselt eemale. Üks asi on oma praktikast tuua näiteid – mitte nimesid kasutades, aga lihtsalt selleks, et mingit mustrit selgitada. Teine asi on tulla ja mulle näiteks mu heade tuttavate haiguslugusid ümber rääkima, sh olles hinnangulised. Mitte kõrvaliste inimeste kohta hakata posistama ja susistama, kui palju mida nad kellelgi vabastama pidid. Minu tunnetus ütleb, et sellist inimest ei saa usaldada ja ma olen elus eemale hoidnud, kui selliseid asju tajun. On ju väga lihtne arvata, et kui see, kes räägib teistest selja taga halvasti, läheb ja räägib seda ka minu kohta!


Teine asi on, kui vaadeldakse peremustreid. Mina pooldan seda, et kui sama pere liikmed käivad teraapias ja on näha et tegemist on mingite peremustritega, mis eri inimestel korduvad, siis minu arust peaks terapeut kindlasti välja tooma, mida ta näeb.

Muidugi võiks ka sellise asja kohta eelnevalt inimeste nõusolekut küsida. Olen aru saanud, et mida selgemalt on kokkulepped tehtud, kuidas terapeudi ja abisaaja omavaheline koostöö sujuda võiks ja kust lähevad piirid, seda parem on.


Soovin teile imelist voogu ja õnnistused oma uue elu ja uue aasta loomiseks ja inimeste valikul! Hea tiim on 90% võidust, ülejäänud 10% on siis juba tegude ja valikute küsimus.


Mis on sinu kingitused maailmale, mida oled juba eelmistes eludeski tajunud või kogenud ja mis kingitusi oled tulnud maailmale tooma, saad enda seest järele vaadata!

Kõik, mis oleme õppinud eelnevates kehastustes, saame selles elus siin oma DNA-st lahti pakkida.


Kes sooviks sel teemal juhatust ja inspiratsiooni, siis selle nädala meditatsioon KÕRGTSIVILISATSIOONI KINGITUSED on sind ootamas http://inspiratsioonikool.ee

Saad alla laadida MP3 või kuulata ka otse internetist.


Alustamas on ka mitmed uued e-koolitused http://inspiratsioonikool.ee


Õnnistusega

Stella


bottom of page