top of page

Mida oleks tarvis teada praeguste energiate kohta?

Updated: Feb 4, 2023

IMELISI UUSI HINGE AVARDUMISI!

Tere armas Teekaaslane


Ongi tänase 3. veebruari kuupäevaga kätte jõudnud meie uus sünnitsükkel, mis lähema järgneva 260 päeva e 20 13-päevase tsükliga õpetab meie hinge laulma üht uut lugu, üht uut meloodiat.

Võime seda nimetada ka sisemise arengu ajatsükliks, mille jooksul saab üks suurem ülesanne sinu hingel täidetud läbi väikemate ülesannete täitmise.

See teave põhineb asteekide kalendri järgimisel ning me võime ise hakata vaatlema, kuidas see kõik meie elu mõjutab.


Jagan teiega sõnumeid, mis täna läbi minu tunnetuste ja kaardisõnumite nähtavaks on tulnud.


Põhiteema selleks tsükliks on ABIVALMID INIMESED JA ABISTAMINE, MIDA SA KOHESELT EI PRUUGIGI NÄHA

See tähendab, et kõik see hea, mida oled teistele jaganud, hakkab sulle nüüd kiirendatud moel su ellu tagasi voolama. Kui oled olnud südamest heasoovlik, hakkad seda kogema ka endast väljapoolt sulle sinu ellu tulemas. Kui oled olnud kitsi või ihne või ahne, hakkad neid peegeldusi nägema, sest teised hinged suurest armastusest sinu hinge vastu peegeldavad sulle su eluhoiakuid.


Kui oled oma abistamisega olnud pealetükkiv, võid tajuda, kuidas ka sind üritatakse suunata mingitesse kogemustesse, mis võibolla pole ehk sinu jaoks kõige kutsuvamad või paeluvamad. Kui oled olnud vihane ja ärritunud seepärast, et keegi pole sinu arvates täiuslik, hakkad ka ise nüüd tegema rohkem vigu ja saad tunda, kuidas teised sinu peale pahaseks saavad kui eksid või hilined.

Ühesõnaga – vägagi värvikas peegelduste mäng. Ja siin pole vaja endaga pahandada, vaid lihtsalt tänuga iga kogemus vastu võtta ja taibata – ahhaaa, ma olen ka selline olnud, ja missiis!? Armastan ennast ja teisi ikkagi. Tõusen duaalsusest kõrgemale.


Oluline hoovus on olla ka tänulik nende unistuste eest, mis veel ei ole täide läinud, aga mille täitumist oled oodanud. Tänutunne kiirendab neid protsesse, mis toimuvad nö kulisside taga. Hirmu ja solvumisega "miks veel ei ole"või "äkki mulle ikkagi polegi võimalik" sa aeglustad või pidurdad seda manifestatsiooni. Tänutunne, et "mu elu on loodud olema mu unistuste täitumise rada" sa annad kogemustele jõudu ja aktiveerid kogemusi. Kasvõi alates sellest, et heasoovlikele inimestele tahavad teised palju head teha ning su sõbrad, tuttavad ja koostööpartnerid mõlgutavad aeg-ajalt peas mõtteid, kuidas sinu elu veel mõnusamaks muuta. Sest sa väärid parimat!

Mürgistest inimestest hoitakse eemale. Võibolla on see nii mõnegi jaoks sünnitsükkel, kus õpime eristama ja vabastama endast mürgiseid eluhoiakuid. On täiesti loomulik, et kui me tuleme ebatervetest perekondadest või oleme terve elu vaadanud draamal põhinevaid teleseriaale, filme ja uudiseid, siis oleme hakanud ehk sellist susistamist ja pusistamist, närviliselt ning hirmu ajel tegutsemist elu loomulikuks osaks. Aga see ei pea nii olema. Minu arust on väga ilus, kui ka sõbrad või elukaaslased (kes on ka loodetavasti omavahel ka sõbrad) lepivad omavahel kokku, et aitavad üksteisel ära tunda, kui teine hakkab minema oma toksilistesse mustritesse.


Toon mõned käitumisharjumused, mida üldjuhul peetakse mürgisteks ja millede ümberharjutamine võiks olla iga ennast armastava inimese prioriteetides väga kõrgel kohal, et need käitumised ei saaks meie igapäevase elu normaalsuseks.


OLULINE INFO: kui endas/teistes neid kohti märkad, siis ei ole vaja endaga ega teistega pahandama hakata, sest see on väga mürgine energia. On hea tähele panna, mis mängusid sa enda sees mängid. Kui tajud endas mürgisust, on kasulik endale selgeks teha – aga kuidas mitte mürgine ja armastusküllane inimene sellises olukorras käituks? Mida teeks Meister?

Kui teadvustad ja koolitad endasse uued suhtumised, siis võime seda teha kaastundlikult, ei pea piitsa välgutama.


Toksilised mustrid, mis hoiavad kõrgsageduslikke eluhoiakuid eemal ning takistavad külluse – armastuse ja materjaalse energia voolamist


omanditunne (sina oled minu ... ja järelikult sa pead...)


domineerimine (sa oled kohustatud tegema minu tahte järgi) – nii võib inimene ka ennast veenda tegema asju, millega ei kaasne hea enesetunne


manipuleerimine (ma üritan kedagi meelitada tegema või olema teisiti kui ta tegelikult tahaks) – näiteks vanemad kohustavad lapsi nõusid pesema, muidu ei saa telekat vaadata, naised ei räägi oma meestega päevade viisi, kui nad oma tahtmist ei saa vms


ohvri ülesasted (vaene mina, ma olen nii abitu ja keegi ei aita mind ja ma ei oska, ma ei saa, ma ei suuda ja abi ma ka ei julge küsida) TÄHELEPANU – abi küsides tuleb ohver tegelikult juba kaasloomisesse ja astub sellest mustrist välja!


isekus (mul on suva, mis teistest saab, peaasi, et mul on hästi, ei arvesta otsuseid langetades teiste inimeste parima hüvanguga) – tihti sellise käitumisega kaasneb olukord, kus ei küsita, kuidas kaaslane või partner ennast tunneb, vaid aetakse oma õigust taga


kellegi muuta tahtmine – naised tahavad muuta oma mehi või lapsevanemad oma lapsi, siia kuulub ka tahtmine ennast muuta – kui tahame kedagi muuta, me ei anna armastust, vaid nõuame, see nõudlikkus on aga eemalepeletav


projitseerimine (kellegi süüdistamine asjades, mis ei ole tegelikult teise inimesega seotud) – väga tavaline on see, et keegi ütleb teisele: sina panid mind nii tundma, sina oled selline ja selline, sina teed mulle nii ja nii – tegelikkuses valib igaüks ise oma reageeringud ja tunded ja keegi teine ei pane teist inimest kuidagi tundma


varjamine ja valetamine – ei usu, et tõega saaks, seega on vaja muuta infot, et ellu jääda


Enamusi neid eluhoiakuid iseloomustab üks ja seesama põhimuster – ma pean muutma välist, et mul oleks sisemiselt parem olla.


Ravi on lihtne: õpin võtma vastutuse oma õnne eest ja lasen kõigil olla nagu nad on, toetan kõikide kõrgeima potentsiaali avaldumist vaba tahte alusel.

Muidugi on seda lihtne öelda, õppeprotsess võib võtta päevi, kuid, aastaid, kohati aastakümneid ja mõnel juhul lausa elusid. Aga tegelikult see ei pea keeruline protsess olema. Võime aidata oma teadvusel tõusta kõrgesse sagedusse ja seega ajavad sellised vana aja mängud meile peale lihtsalt suure naeru. Tihti inimesed avastavad niimoodi oma kõrgemast olemusest vaadates, et see on lihtsalt väga naljakas tsirkus, milles ollakse varem osalenud, aga seda ei pea enam kaasa mängima.

Mitte pole tarvis hakata nüüd vihaga ennast ja teisi nendes mustrites süüdistama, vaid saada teadlikuks. Teadveloleku seisundis me ju ei vali enam vana rada, sest see on mürgine ja ebameeldiv. Teadvel inimene valib kogemused, mis on meeldivad. Vajadusel leiab abi või aitab oma lähedastele vastavat abi leida.


Väga hea taotlus selleks 9-kuuliseks tsükliks on: tõuseme kõrgemale heast ja kurjast ja kohtume seal.


*Sel ajal kui seda taotlust praegu üle lugesin, oli Siin Sri Lanka õhtutaevas meeletu välgukõmin. Minu jaoks tähendab see alati suurt Universumi heakskiitu, kui mega välguvalgus ja kõuemürin mingi mõttega kokku käivad.


Õnnistusküllas Uueks Iseendaks sündimist!


Kui tahad oma teadvuse valgustavale arengule kaasa aidata, siis spetsiaalne meditatsioon energiataseme tõstmiseks ja uue ajastu energiatega parimaks koostööks on mu kodulehel saadaval, kes soovib, saab seansi MP3 lisaks ka minu käest personaased kaardisõnumid.




Tahad tulla ise õppima oma energiaid korrastama ja tervendama?


Armastusega

Stella






bottom of page