top of page

MAAGILINE TALVINE PÖÖRIPÄEV 21.12.22 – vabanemine ja maagilised uued algused

Updated: Dec 19, 2022


Talvise pööripäeva energiad on vägagi vabastavad neile, kes valivad teadlikult enne pööripäevahetke anda vabaks oma vaesusteadvuse mustrid.


See on selle aasta talvise pööripäeva põhiline muutus – puudusteadvusest küllusteadvusesse. Selleks ei piisa vaid sõnadest, vaid on vaja tunda endale uutmoodi TUNDEID.


Selleks, et mittetoetavatest mustritest välja tulla, on vaja lõdvestuda ja julgeda läbi vaadata enda mustrid.

Jagan mõningaid küsimusi, mis võivad sind sisekaemuses hästi edasi aidata, kui tajud, et su elu pole 100% maailma kõige lahedam:



1) Kuidas ma senini olen toiminud? Kas lähtudes hirmust ja puuduse tundest? Kui jah, siis kuidas ma saaks lähtuda enam armastusest ja meeldimise tundest?


2) Mida olen teinud enda vastu töötamiseks? Kuidas näeks välja ja mis tunne oleks ennast julgustada ja tunnustada – oma meeldimise teel käimisel?


3) Kas lükkan asju edasi (puudusteadvuse tunnus) või võtan käsile ja sätin asjad ajakavasse täpselt laiali luues endale selge plaani ja stuktuuri?


4) Kuidas olen oma energiat ja aega raisanud? Mida olen muudkui püüdnud, aga mis tegelikult ei toeta ega väesta mind?


5) Mida ma võiksin endalt küsida, millele mu süda tahab vastust tuua?


Selliselt aus oma elumustrite läbivaatus annab võimaluse meil valida uutmoodi. Kui me ei tunnista, et me enda vastu töötame oma harjumustes, siis me muudatust ei tee ja elu läheb edasi samamoodi nagu varem.


Pööripäevahetked annavad meile alati väga mõnusa maagilise kiirenduse. Seadistus, KUIDAS OLEME HÄÄLESTUNUD enne pööripäevahetke, nii ka uus hooaeg tulla saab.


Väga olulisteks eemadeks võivadki tulla puudusteadvuse mõtetest välja astumised uude küllusteadvuse energiasse.


Talvise pööripäeva energiate kohta tegin spetsiaalse video, mida saad vaadata siitkaudu:

https://youtu.be/gJoOBILbkGE Video on nähtav kõigile soovijaile!


Talvise pööripäeva meditatsiooni leiad siitkaudu:



Kingituseks kõigile, kes registreerivad seansile enne 23. detsembrit, teile saadan kingituseks spetsiaalse abilise, kuidas kiirelt küllusteadvust enda ellu manifesteerida.

Seanss on üleval kuni 23. detsembri lõunani.


Õnnistusega

Stella



bottom of page