top of page

🗡 MÕÕKADE KUNINGANNA ASPEKTI TERVENDUS


Sisekõne, suhtlus, eneseväljendus ehk sõnade kasutamise väe taipamine – selge aus kommunikatsioon üledramatiseerimata ja keskendudes lahendusele toob kiirelt suure valgustatuse kõigi asjassepuutuvate jaoks. See on Mõõkade Kuninganna kingitus maailmale.

Meis kõigis on nii mees-kui naisenergia. Kuninganna-aspekt on küpse naisenergia tunnus ja selle nädala meditatsiooniseanss sobib kuulamiseks nii meestele kui naistele.


Kui oled naine, siis võid avastada endas tõelise Lõvitari-aspekti, kes oskab seista oma tõe eest ilma lömitamata ja ilma keerutamata – luues seega uue austusetasandi nii iseenda sisemise mehe kui naise vahel kui ka standarti, kuidas temaga suhelda. Tõde vabastab, valed ja keerutamised lihtsalt pikendavad õppetundide läbimist.


Kui oled mees ja oled hädas, et kuidas küll leida naine, kes üle ei dramatiseeriks, aga oleks aus ja otsekohene, siiras ja avatud südamega, siis on ehk aeg iseendas see aspekt tervendada, et sa saaksid magnetiseerida võrdväärse partneri. See, mida sisaldad, seda ju ligi tõmbad.



Kokku on neli kuninganna arhetüüpi, mida me siin täna algavas seansside seerias tervendame ja äratame ning viimaks viies aspekt – Keisrinna e Valitsejanna, kes saab ärgata, kui Kuningannad on seesmiselt küpsed.


MÕÕKADE KUNINGANNA MEIS ENDIS

Kas pole mitte kaunis viis – läbi tõe saada tõeliselt iseendaks?

Nii võib endalt küsida ilmselt vaid väga teadlik inimene. Kes veel on sisemises printsessi-staatuses või alles õpib aru saama, et sõnadel on tähendus, on veel ilmselt kohas, kus räägitakse niisama tühja juttu, keerutatakse selle ümber, kuidas oma elu eest põgeneda ja leida lunastust läbi kellegi teise.

Aga vaatame lähemalt, mis on need tunnused, mille järgi saad aru, kas juba kasutad oma sõna-ja mõtteväge arukalt või saad veel teha mõningasi sisemisi joondumisi, et oma väes veelgi selgemalt kohal olla.

UINUNUD KUNINGANNA TUNNUSED

ÄRGANUD KUNINGANNA

​mõtted, sõnad ja teod ei ühti

nii nagu mõtleb, nii ütleb ja nii teeb

süüdistamine ja hädaldamine

vastutuse võtmine oma elu eest

lubab oma kodus, energiaväljas inimestel energeetiliselt oma välja reostada (õudusfilmid, klatš, tülitsemine jms)

seab selged piirid ja endale sobiva elukvaliteedi, ei lase inimestel enda ümbruses vägivallatseda

ei ole teadlik oma mõtetest, ei valitse oma mõtteid, ei suuna oma mõtteid

on teadlik oma mõtetest, suutlikkus häälestada oma mõtete kvaliteeti, selge fokusseerimise oskus ja teadlike taotluste loomine

viha ja ärritus enda ja teistega ilma enda tundeid väljendamata (tunnete allasurumine)

julgus kõiki oma tundeid ausalt väljendada – sh rääkida ka tunnetest nagu viha ja ärritus

loomulikkusega vastuolu (räägib asju, et teistele meeldida, silmakirjalikkus, enda vajaduste ja soovide mitte teadvustamine)

loomulikkusega kooskõla (räägib siis ja nii nagu südamest tunne on, ei peida, ilusta, tee asju koledamaks, vaid on lõpuni siiras ja aus – valgustav)

kardab oma sõnadega haiget teha

teab, et tõde tervendab kõiki

kardab teiste kriitikat ja halvakspanu

ei lase ennast teiste arvamusest kõigutada

elab teiste tõe järgi

elab südame tõe järgi

tahab olla teistest parem, käitub üleolevalt, on külma südamega või mängib draamakuningannat

teab, et ta on Lõpmatu Armastus, lähtub sügavaimast heasüdamlikkusest enda tõe väljendamisel (kui tunne on jagada, siis jagab ja kui ei ole tunnet, siis ei jaga)

ei julge öelda EI (kui tunnet pole)

julgeb öelda, kuidas tegelikult asjad on


Kui tunned, et see teema sind kõnetab, saad tulla kuulama ja kogema selle nädala meditatsiooni siitkaudu: https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon



Õnnistusega

Stella

bottom of page