top of page

Kõrgtsivilisatsiooni kingitused – Egiptuse esimene pühitsus

Updated: Jan 4, 2023

Kas oled tundnud, et su olemus võib olla palju iidsem ja võimsam kui oled seda senini arvanud? Või tahaksid mäletada enda müstiliste eelmiste kehastuste kohta rohkem? Või oled tajunud, et tunned, et sinus on palju enam talente ja võimeid peidus kui oled neid harjunud kasutama?


Sinu jaoks on väga võimsad avanemised tulemas sel aastal, – kui soovid ja valid enda kohta sügavamalt teada saada!

Alates veebruarist 2-2-2 portaaliga läheb meie teadvusetasandi eest päris mitu kardinat/loori vähemaks. Ennustan lähikuudel väga suuri taipamisi ja erilisi unenägusid neile, kes on enda maagilise olemuse suhtes viimastel aegadel suuremat huvi üles näidanud. Huvi ärkamine tähendab valmisolekut. Kui on huvi – oled valmis!


Mulle on tulnud selge info, et praegused elumängud, mis siin planeedil toimuvad, jõuavad järjest suuremasse selgusesse – kes on valinud ohvrimeelsuse tee, need kogevad järjest suuremaid kannatusi.


Kes on valinud südame tee, nende jaoks on tõesti elu lausa imeliselt voolav ja kerge ja helge ja avarduv.


Raskematest energiates on võimalik praegu veel üle tulla. Ja kusjuures ilmselt mitmed teist, kes seda artiklit loevad, on just praegu hääelestunud või häälestumas selleks, et aidata teistel seda ületulekut sujuvamalt ja kergemalt teha.


Antakse neile, kes armastavad anda. Sinu anded ja võimed saaad täismahus rakenduda, kui valid neid esiteks endas särada lubada, teiseks, et tõesti jagad inimkonnaga enda kingitusi – seda kes oled ja mida armastad anda.


Kes soovib selles teemas suuremat selgust ja taipamist – miks ja kelleks oled loodud saama sel põneval ajal – oled teretulnud kuulama selleks spetsiaalset kanaldust KÕRGTSIVILISATSIOONI KINGITUSED.


Praegu on aeg, kus me ärkame uuele Kõrgtsivilisatsiooni laineharjale tagasi.

Sul on selles oluline roll.


Mina olen olnud iidses Egiptsuses preestrinna-energia kandja ja olen seda teinud läbi paljude elude. Ja nii ka selles kehastuses. Ma ei nimeta end preestrinnaks elukutse mõttes, see on mu hinge kõrgem missioon. Toon sõnumeid ja aitan hingedel taasühineda vajalike energiatega, hingegruppidel taas kokku saada ja tuua taipamisi sinna, kus on kõrgeimaks armastuseks avatus.


Kuidas sinu missioon on ja mismoodi valid seda väljendada, on sinu hinge ja Keskpäikse omavaheline kokkulepe.

Seda saab uurida, teadvustada ja taibata. Soovitan uurida, see on imede lahtirullumise aeg!

Leiad MP3 kuulamiseks siitkaudu: https://www.inspiratsioonikool.ee/


Seanss on salvestatud 2020 aastal Egiptuses.


Õnnistusega

Stella

bottom of page