top of page

Kohanemine uuega – tundub sama lihtne kui saltoga teivashüpe (vee all)?

Kui sa oled inimene, kes on tundnud, et nii raske on vanadest negatiivsetest mustritest välja tulla ja südame hääle kuulamine tundub veel kuidagi kahtlaselt lihtne, et see on lausa keeruline nii suurt lihtsust uskuda, siis tere tulemast klubisse, sa pole ainus!


Kuulasin, kuidas üks kallis inimene mulle seda kohta lahti rääkis enda elust ja ma tundsin ära, et ohhooo, huvitav muster! Tajusin seda kohta ka endas ja ega ma kade pole – kuna ma olen valinud ennast armastada, siis et juhheiii, aitan ennast siis :D Ja nii saigi see meditatsioon salvestatud, mida sel nädalal ka sinuga jagan, kui tunned, et oleks vaja suuremat lihtsust ja kergust ja selgust ja johhaidiiiiiii – lahedust!


MEDITATSIOON KOHANEMINE UUEGA

Sinu elu on imeline kingitus kogu maailmale!


Missugune võimas uus eluvoog saab saabuda, kui me taipame, et see on meie planeet ka! Sinu elu on sulle antud, et sa seda kasutaksid, armastaksid ja õpetaksid maailmale läbi enda elu, kuidas elada. Me oleme siin inspiratsiooniks paljudele ja igaühe panus on oluline.


Just nüüd ja täna oled kutsutud valima elu Armastuse kehastusena, armastuse kanalina, ja võtma vastu armastuse juhatuse oma edasiseks kõige armastusküllasemaks eluks.

See meditatsioon siin on inspiratsiooniks ja julgustuseks kõigile, kes veel kasvõi kübekenegi kahtlevad, kas südame järgi elada ja kas ikka Armastus päriselt ka meid armastab.


Saad edasi lugeda ja kuulata MP3 siitkaudu.


P.S. soovitan taskurätid ligi võtta, kui seda kuulata, – kui südame eest jää ära hakkab sulama, võib korraks veidi vesisemaks minna ;)


Päikest ja armastust ja julgust uskuda Armastusse

Stella Armastuse kehastuses :D

bottom of page