top of page

Kevadise pööripäeva nädala energiate prognoos

20-16.03 on kevade esimene nädal, mille sisse jääb ka pööripäev, 20. märtsil. Teisipäeval algab uus kuutsükkel. Selle nädala energia toetab tugevalt oma väesse tulemist. Võimalik, et enne uut tsüklit toimuvad suuremad suurpuhastused.

Kevadist pööripäeva on aastatuhandeid teatud kui on looduse-aasta algust. Enne selliste uute algustega tegelemist on väga soovitatav tegeleda ennast korrastavate, maandavate ja puhastavate praktikatega. Vajadusel muuda oma elu juba enne pööripäeva nii, et see oleks suuremas kooskõlas Sinu sisetundega.


Energiad muutuvad iga päevaga järjest tugevamaks ja selleks, et neile justkui mitte jalgu jääda, vaid nendega koostööd teha, on vaja oskust olla siiras ja aus. Nädala põhiteemaks on vale mina langemine ja tõelise mina tõusmine. See on nagu fööniksi tõusmine tuhast, ärkamine, uuestisünd ja oma sisemise lapsega täiuslikus kooskõlas elamine.

Soovitus on vaadelda, kui palju Sa pöörad tähelepanu endast väljapoole ja sellega võrreldes enda sisse või kui palju sa kuulatad ja kui palju räägid.


Kui soovid universumilt vastuseid, siis on oluline osata oma meelt vaigistada. Nii pääsevad vastused Sinu energiavälja sisse.


Mõnede inimeste jaoks võib see kujuneda väga suureks ja murranguliseks muutuste nädalaks.


Midagi märkimisväärset võib liikuda omale kohale või saabuvad suured taipamised. Võib juhtuda, et otsustad oma elus midagi kardinaalselt ümber muuta. Kui valid minna mööda enda jaoks lihtsamat ja mõnusamat teed, siis see on Sinu hinge ja teadvuse ärkamise teel väga vajalik koht. Ole julge! Kui Sa oled olnud väsinud, kurnatud või mingil tasandil nagu väljaväänatud, siis ülim ausus endaga annab Sulle energiahoovuse tagasi. Soovitus on suhelda sõpradega, kellel on õrn ja armastav olek Sinu suhtes. Unistage koos, kuhu tahate olla aasta pärast välja jõudnud. Ühiselt peegeldades, arutledes ja vaadeldes saame üksteist sellel teekonnal toetada. Liikudes armastuse juhatusel ootavad ees asrmastusega täidetud elukogemused.

Kui me juba praegu teaksime, mis meid järgmisel aastal samal ajal ees on ootamas, siis seda võiks korraga liiga palju tunduda, aga kui liigume samm-sammult, siis elu õpetab, juhatab ja kannab meid. Meil ei ole alati vaja ette teada, vaid lähtuda oma tundest. Järgmise käänaku taha polegi vaja kõigil kogu aeg näha. Piisab, et liigud armastuse suunas, see hoiab sind õigel teel. Pane tähele, kas liigud enda sunduse või selle poole, mida tegelikult tahad. Liikumine selle poole, mida päriselt soovid annab Sulle jõu ja tiivustuse, mida vajad. Nii loksub kõik muu justkui iseenesest paika.

Universumi ajastus on täpne ja tark. Lase asjadel kulgeda oma loomulikus tempos. Kui tunned, et oled millestki justkui ilma jäämas, siis pööra rohkem tähelepanu enda maandamisele. Usalda, et universumis ei ole vigu. Kui asjad ei ole praegu nii nagu Sa sooviksid, siis järelikult on need mõeldud veel paremini minema. Sa ei pea seda praegu teadma. Tõsta oma sagedust, et olla sellele veel paremale avatud. Ole avatud julgusele olla see, kes Sa tegelikult oled. Julge elada enda südame järgi ja lubada oma energiavälja rahu, armastus, lootus ning tasakaalutunne.


Oodata on Sinu südame paranemist ka neis osades, kus Sa seda enam oodatagi ei oska. Kui Sinu sisse on mingitest teemadest jäänud kibestumine, mürgisus, hirm või ärevus, siis nüüd saab see täielikult lahustuda ja toimub raskest tsüklist väljumine. Sind toetab keha-meele-hinge ühenduse eest hoolitsemine näiteks läbi jooga, hingamisharjutuste või juhendatud meditatsioonide. Kui oled otsustanud, et miski Sinu elus saab terveks, siis võib selguda, et Sinu hinges olnud okas oli seal selleks, et avada Sind veel kõrgematesse dimensioonidesse.


See on justkui lahti muukimise nädal, kus me läbi usalduse ja kergenduse muugime lahti midagi, mis on meie jaoks pikalt lukus olnud. Õnnelikud uued ajad koos maise rahalise küllusega on ees ootamas. Ära karda puuduse energiat, vaid ole tänulik, kui palju oled jõudnud selles elus juba luua. Tänulikkuse kogemine aitab Sul eest võtta puuduse maski, mida kollektiivselt kantakse. Kirjutame need lood armastuse juhatusel üle ja vaatame võimalikkustesse. See aitab meil taas-leida suure sisemise harmoonia.


Pööripäevahetk on Eestis 20. märts kell 23:24

Spetsiaalse pööripäevameditatsiooni saad MP3 kujul alla laadida siitkaudu:


Alustavad ka mitmed uued e-koolitused, leiad need siitkaudu.


UUED VIDEOD YOUTUBE'IS


Kes soovib, siis pööripäeva-nädala energiate ülevaade päevade kaupa videona ootab siin: https://youtu.be/1rWfyxkBYLU


Selle kevade partnerlus-horoskoop: https://youtu.be/BFOsJNojKF4


Kevadise pööripäeva energiate kaardilugemisvideo (avalik kõigile nähtav) https://youtu.be/9607uN39XYw


Imelist kevadekas valmistumist ja olgu see meie elu parim kevad ja nii ka iga järgmine!


Õnnistusega

Stella

bottom of page