top of page

Kevadise pööripäeva iidne maagia

Kevadise pööripäeva hetk on sel aastal 20. märtsil kell 17:33. 48 tundi enne ja peale seda on suurepärane aeg, et luua maagiline uus looduse-aasta-ring. On suur rõõm sulle soovida südamesooja kevade algust! Kevad toob endaga kaasa alati palju uut lootust, värskust, usku ja väge.

Aastatuhandeid on kevadist pööripäeva-aega peetud üheks kõige väärtuslikumaks manifesteerimise ajaks – sel ajal on tehtud tavaliselt šamanistlikke siserännakuid, toodud uue elu visioon ja pandud kasvama nö energeetilised seemned uueks helgemaks tulevikuks.


Luues selged taotlused, otsused ja võttes vastu Universmi juhatus kasvab sinu võime olla KOOSLOOMISES kõrgeima intellektiga, lõpmatu Armastuse energiaväljaga. See on energia, mis soovib sind väga-väga aidata. Kuid vaba tahte seaduse kohaselt ei saa Valgusmaailm meile täies mahus appi tulla enne, kui oleme ise palunud. Nagu laps, kes on tahtnud ise kingapaelu kinni siduda, nii oleme meie, ja Universum ootab meie märguannet, et appi tulla, kui seda peaksime soovima.



UNISTUSTE TÄITUMISE SEADUS


Soovide täitumine pole mingi eralõbu.

Südame soovid on pandud sinu südamesse otse Universumi kõrgeima Valguse poolt. Need, mis on tõesti südamesoovid ja mitte egoupitused, või egovähendused, NEED SOOVID ON ALGALLIKA SOOV LÄBI SINU SIIN MAA PEAL KOGEDA!


Seega pole oma unistuste elu elamine mitte kuidagi Jumala või Armastusega vastuolus, vaid oma unistuste tee käimine ongi otsene Jumala teenimine.

Teisisõnu – kui teed seda, mida armastad, pürgid selles suunas, mis meeldib, oled looduse ja külluse ja Armastuse toetusega kooskõlas ja elu abistab sind. Kui lähed aga südame teelt kõrvale – teed asju, mida ei armasta, kannatad ja ei pööra oma elu armastuse suunas, hakkab tulema üha enam takistusi, et sa oma kurssi muudaks.



Ja sellest pole ka midagi, kui sa ei ole osanud varem oma südame ehk meeldimistunde häält esikohale seada. Et kui oled arvanud, et viisakus on olulisem kui ausus ja oma tee käimine teisejärguline, siis tea, et nendest kohtadest saab tulla tagasi südame järgi elama! Armastus soovib meile head, on aeg ta enda liitlaseks võtta! Ja kevadine pööripäev ongi taoliseks sügavaks transformatsiooniks ideaalne võimalus!


Soovitan sel päeval kindlasti mediteerida, kirjutada oma unistuste ja südame juhatuste sõnumeid endale päevikusse, tähistada ja pidutseda juba ette, et su soovid täituda saavad! Ning kui soovid saad selle kõige toetuseks kasutada ka sedasama selle nädala meditatsiooni:






KEVADISE PÖÖRIPÄEVA JUHENDATUD MEDITATSIOON

Kuni P südaööni registreerides saad kaasa kingituseks ka mini-kaardiladumise sõnumitega sulle selleks kevadeks. Registreerimine ja MP3 allalaadimine

https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon Seansi põhiteemad: energiakeha korrastus joondamine kõrgeima potentsiaali kohaselt tugev maandus tervenemine kristallenergias iga osaleja saab erilise pühitsuse vastavalt hinge vajadusele tõelise hingelepingu /missiooni mäletamise väestamine keha-hinge-algallika teadvuse ühendamine mittetoetavate lepingute lõpetamine püha ühenduse võimendamine planeet Maaga sisemise juhatuse vastuvõtmine selleks kevadeks unistuste ja soovide täitumise kiirendus eduvoo suurendamine


Registreerimine ja MP3 allalaadimine https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon


ÕNNISTUSEGA JA SÜDAMESOOJA KEVADET SOOVIDES

Stella

bottom of page