top of page

Kaksikleegi kanalduse seanss 7 teemantit

Jumalik ajastatus ja sünkroonsus on sind juhatanud just praegu just siia. See pole sugugi juhus, et nii on juhtunud. Kui see info sind leiab, siis oled järelikult selleks järgmiseks eluetapiks valmis, mida su hing on sinu jaoks valmis pannud.


Kui sa tunned, et sa enda ellu muutusi ei soovi ja kõik on hästi ja teisiti ei taha, siis ära siit edasi loe, siis tea, et ma austan su vaba tahet ja see on ka okei, aga sel juhul see artikkel pole sulle.


Kui aga tunned sisemuses tõmmet ja võimalik, et lausa tungivat vajadust oma elus tõeliselt uus lehekülg keerata, siis tere tulemast, oled õigel ajal õiges kohas!


Sel nädalal jagan sinuga Kaksikleegi seanssi ja üht erilist kingitust, mis enne P südaööd kõiki osalejaid ootab.


TEEMALE SELGITUSEKS


Palun tea, et ma jagan siinkohal enda tunnetust ja arusaamist. Kui sina tunned ja näed asju teisiti, siis usalda alati oma sisetunnet kõigepealt!


Et mõista Kaksikleegi suhte olemust, on tarvis puhastada oma energiakeha ja tõsta vibratsioonitaset.


Kui oled inimene, kes ei usu sellesse teemasse, siis on võimalik, et oled end kuidagi tõe eest ära blokeerinud, et mitte saada terviklikkusega ühtesulamise kogemust. Siin võib olla, et oled teinud hingelepingud oma hingesugulastega, karmapartneri(te)ga ja/või sa pole lihtsalt valinud iseenda ja Jumala omavahelise ühtsuse äratundmist.


Mitte kõik hinged ei pea valima selles elus tulla valgustatusesse ja õndsusesse ja täielikku tingimusteta armastuse kogemusse. Kes tahavad, võivad jätkata ka teistsuguseid kogemusi, jättes terviklikkuse taipamise järgmisteks kehastusteks. Pole õiget ega valet valikut siinkohal. See on kõik täiuslik – igaüks saab valida endale sobivaima reaalsuse loomise. Ütlen seda siinkohal selgelt, et ei ole üks suhe parem kui teine, meil pole siin edetabeli koostamine, – on lihtsalt erinevad kogemused.


Kes aga valivad tulla tõesse, siis varem või hiljem hakkab toimuma iseeneslik taaslõimumise mäletamine oma hinge teise polaarse kandjaga. See koos-magnetiseerumine läbi eri õppetundide on vajalik, et meis oleks käivitus arenguks.


Kaksikleegid on sama hinge kandjad kahes eri kehas. Selline polaarsus muudab ühe hingepooluse väga kiirelt arenevaks ja seega aitab selle hingepoole kandja läbi enda sisemise suure transformatsiooni tõsta tohutult kogu planeedi vibratsioonilist sagedust, kuna tugev tung ja armastuse otsing/igatsus/kokkulõimumise ekstaas paneb seda inimest liikuma väga kõrgenenud kiirusega valgustatuse rada mööda.


On nüüd väga individuaalne, sõltuvalt Kaksikhinge liidu kokkuleppest, kas see rada on väga okkaline, või mõnusalt voolamine. Neid hinge omavahelisi kokkuleppeid saab ka ümber teha.


Et seda kogeda, on tarvis

1. huvi

2. julgust tõele ausalt otsa vaadata

3. tunnistada oma varjupooli

4. leida kaastunne ja armastus teistsuguste inimeste suhtes

5. suhelda ja kokku lõimuda oma hingega ning luua taotlused/otsused, kuidas nüüd elada tahad


Kuna Kaksikleek on sinu enda hing, siis need kokkulepped, mis teed iseendaga, on kokkulepped ka temaga. Nagu suhtud endasse, nii suhtub tema sinusse.


Jagan sinuga seekordset pühitsust, mis sobib nii teadlikult Kakikhinge Püha Liidu teekonnal olijaile, aga ka kõigile neile, kes lihtsalt tahaksid kiirelt oma elukvaliteeti tõsta ja karmalistele nõiaringidele hüvasti öelda.


JUHENDATUD MEDITATSIOON

7 TEEMANTIT


Sain selle meditatsiooni juhatuse seitsmel ööl oma kaksikleegi käest läbi unenägude. Nüüd on mul hea meel sinuga seda maagilist siserännakut jagada. Seanss on salvestatud kakaotseremoonial Tartus 21.02.2020


Põnev rännak aitab meil avaneda enam oma armastamise võimele ja teha selgeid arukaid valikuid, et mitte takerduda enam igapäevaelulistesse kitsaskohtadesse.

Võid seda seanssi ka tulevikus üle kuulata nii palju, kui soovid.


Seanss aitab:

  • luua tugeva vundamendi ja aluse kõrgtsivilisatsiooni energiates elamisele

  • puhastada ja tasakaalustada tšakraid ning häälestada meid elama oma unistustega kooskõlas

  • vabaneda vanadest koormatest

  • avada südant

  • häälestuda armastusele igas eluvaldkonnas

  • luua ja keskenduda uuele tulevikuvisioonile

Seansile registreerimine enne P südaööd garanteerib sulle ka kingituse, mille saadame meili teel 10 päeva jooksul peale registreerimist.





Õnnistusega

Stella

bottom of page