top of page

Ego pole sinu vaenlane!

Ego ja meie käitumismustrite hele-tumedused e varjud pole mitte mingisugune paha asi, millest peaksime vabanema. Need on meie tööriistad, mille abil me saame siin elus toimida ja luua.

Kui ego on hakanud aga võimutsema, egokihid on muutunud jäigaks ja paindumatuks ning südame hääleke enam ei saa mõistusele infot edastada, võib olukord minna sisekliima poolest üsna tormiseks.


Vastuseis elule, depressioon ja masendus on selged märgid selle kohta, et egokihid on võtnud võimust meie igapäevase elu üle. Nende teemade lahendamist tuleks nüüd kõigepealt hakata tegema energeetiliselt, mitte läbi "probleemide" lahendamise. Kui tegeleme tagajärgedega ja mitte algpõhjustega, loome paratamatult korduva mustri tagasi. See on nagu võilille rohimine. Kui rapsid ainult rohelise osa pealt, jääb juur alles ja roheline osa kasvab tagasi.


Kõik probleemid meie elus on oma juurtega selles, et me oleme ennast loonud duaalsusesse. Kui me vabastame duaalsuse külge klammerdumise, jõuame tagasi keskmesse. Ja selles kogemuses on rahu. See ei tähenda, et me peaks nüüd kõik kuskil mäe otsas zen liikumatuses viibima.


Mõistes oma ego toimemehhanisme võime neid inimeseks olemise mänge rahumeeli edasi mängida, aga meie tunded ja meie kogemused ei oma meie üle enam võimu. Oleme ise oma elu Valitsejad ja Valitsejannad.


Ego on kogum arusaamu, uskumusi ja eluhoiakuid, et me jääks ellu ja elaks võimalikult õnnelikku elu. Selles pole mitte midagi halba. Küsimus on aga – kas me oleme selle individuaalse mina ühendanud Armastusega või tajume ennast sellest eraldi olevana. Kui oleme samastunud Armastusega – oma tõelise olemusega, on elu nagu lill ja õitseme vabalt. Kui aga tunneme, et me ei usalda oma sisetunnet, ei usalda südant ja kahtlustame ja peitume, siis me oleme koheselt alla kirjutanud lepingule nimega Kannatuste jada.


Meil ei ole vaja midagi hävitada, vaid saada teadlikuks!

Varjusid ei hävita varjude vihkamine, nende kritiseerimine, nendega tegelemine. Tuleb lihtsalt teadlikuks saada. Teadlikkus on valgus. Valguses varjud hajuvad.

Meie tähelepanu tuleb teadlikkusele ja seeläbi lahustuvad vanad mustrid iseenesest.


Ma toon varsti siinpool all näite ka!


Ego on vajalik, meie individuaalsus on tarvilik, et meil aidata oma elus nagiveerida, hoiduda eluohtlikest või emotsionaalselt kurnavatest olukordadest. Aga meie elu ei pea olema pidev põgenemine! Lisaks hirmude hoiatustele on meil vaja tunnetada – aga kuhu siis elu meid kutsub?



NÄIDE

Tunned, et mingid inimesed on sinuga ebaausad või lihtsalt kasutavad sind ära. Tunned vastumeelsust ja hirmu.

Mina teeksin sellise arutluskäigu:

Okei – nende inimestega suhtlemine ei meeldi mulle enam. Aga milliste inimestega ma siis suhelda tahaksin?


Egokihis inimene, kes on meeleheitel ja lähtub oma hirmust, ohvrimängust või mis iganes ego-töövõttest, võiks siinjuures öelda: ma ei taha enam kellegagi suhelda. Kui me aga saame aru, et see on hirmu-kiht, kes nii räägib, saame temast teadlikuks ja võtame kingituse vastu: aa kui tore, aitäh, kallis hirm, et sa mind selliste inimestega suhtlusest eemal hoiad! Aga kallis süda, kellega ma siis võiksin edaspidi rääkida?


Saad aru, sa ei jää enam oma hirmu loosse kinni, VAID LIIGUD EDASI ARMASTUSE TOEL!


Mida rohkem oma ego ja hirmudega võidelda, seda tugevamaks need muutuvad.


Egoga võitlusest saad aru, kui sul on

* raske olla omaette, otsid kogu aeg asendustegevusi, et mitte oma tundeid tunda või oma mõtteid mõelda

* sa ei julge tunnistada, mida sa kellegi või millegi suhtes tunned

* sul on raske aru saada, mida su süda sulle juhatuseks annab

* sa ei näe oma tulevikuvisioone e unistusi ette ja sa ei taha teadlikult oma elu loomisega tegeleda

* sa süüdistad, otsid põhjuseid endast väljapoolt

* üritad olla parem, ilusam, osavam kui teised

* sa ei näe elu heledates toonides

Kui julgeme egokihtidele ausalt otsa vaadata ja oma maskid vabastada, siis saame iseeneslikult tagasi valgusesse sulanduda ja mõistame, et need mängud olid lihtsalt abilised ja kiirendus, et sa rutem valgusesse tagasi tuleks.


Teisisõnu – kõik ebamugavused su elus on vajalik, et sa vaimsel tasandil ei lepiks vähemaga kui puhas õndsus. Ebamugavuses hakkad otsima lahendust ja lahendus on alati Armastusse tagasi sulandumine. See on hästi lihtsalt öeldud.


Egomustrid võivad aga olla tohutud keerulised ja läbipõimunud sisemised labürindimängud. Sestap oleks oma kihtides tagasi õndsusesse sulandamine praktika, mida võiksid rakendada iganädalaselt, et ennast ühisvälja mudrust ära puhastada.


Kes soovib, siis selle teema toetuseks on valminud spetsiaalne meditatsioon

EGOKIHTIDE LÄBISTAMINE

Nagu kaunis vesiroos avab oma südamiku kroonleht kroonlehe haaval, oled sina kutsutud enda südame avama, et täies potentsiaalis õitseda.

SEE SEANSS ON NEILE, KES SOOVIVAD

* tunda end terviklikuna ja olla kohal iseendas iseendana

* olla vaba vastupanust ja võitlusest eluga

* tunda suuremat heaolu ja taipamist

* näha maailma uue nurga alt

* tõsta enda vibratsioonitaset

* kogeda suuremat lõõgastumist ja avaneda armastusele enam

* tõusta duaaalsusest terviklikkuse teadvusesse


Kõigile seansil osalejaile, kes vastava valiku valivad registreerides, saadame kingituseks ka video kaardiladumisega EGOTASANDI ÜLETAMINE JA ARMASTUSSE SULANDUMINE

Saad selle video u lähema 14 päeva jooksul endale lingina e-maili teel.


Leiad MP3 otsekuulamiseks või alla laadimiseks https://www.inspiratsioonikool.ee/meditatsioon

Õnnistused!

Stella

bottom of page