Search

MEIL ON VAJA AVANEDA VÕIMALUSTELE


Nii nagu lapsed vahel jonnivad, et nad tahavad ise kingapaelu kinni panna ja me kannatlike ja armastavate vanematena ootame, et nad seda tegema õpiks, samamoodi oleme meie inimestena siin suures universumi mänguväljal oma toimetusi tegemas.

Universumi seadus on selline, et meile võidakse appi tulla just nii palju kui meie hinge leping ette näeb. Aga oled teadlik, et hingeleipnguid saab muuta?

Kuna me oleme kõik Algallika osakesed ja multidimensionaalselt omavahel ühenduses, siis võime ka ju enda elu pealt märgata, et nii kaua, kui me jonnakalt ja uhkusest nina püsti arvame, et peame kõigega ise hakkama saama, siis toimub tihtipeale ka upakile kukkumine.

Minu isiklik kogemus ütleb, et see on tarvilik, et me õpiksime palvetama, abi küsima nii vaimsetelt tasanditelt kui ka kaasinimestelt. See ei ole nõrkuse ja abituse, vaid hoopiski tugevuse ja küpsuse märk. Me ei pea ise kõigega hakkama saama.

Selle asemel, et sa kulutaksid terev päeva mossitades akna peal, sest sa PEAD (sellest räägime mõni teine kord, et tegelikult ei pea sa midagi) need aknad ära pesema, sealjuures külmetades ja pärast nohust tilkudes, võiksid sa teha midagi sellist, mida sa ise teha armastad ja lasta aknaid pesta neil, kes teevad seda naudingu ja rõõmuga.

Saad aru – sa võtad selliselt inimestelt võimaluse ära, kes tahaksid seda teha! Lisaks veel ise lased oma vibratsioonil langeda ja pärast ei saa aru, miks maailm nii ebaõiglane on. Aga mis tundega sa ise seda kogemust luua valisid?

Kui nüüd keegi paneb käe puusa ja kanna kolksuga maha ja ütleb, aga Stella, kust see raha võetakse, et lisaks inimesi palgata, siis ma küsin seepeale vastu, et aga kas sa oled PALVETANUD, et endale see lisateenistus, lisaraha luua?

Oled suhelnud oma vaimsete teejuhtide, kaitseinglite, oma südame tarkusega regulaarselt, igapäevaselt, et saavutada kõrgeimad tulemused?

Reaalselt oled istunud maha ja oma südamelt küsinud, mida ta teha tahaks, maailmale pakkuda? Oled võtnud pastaka ja saadud info üles kirjutanud ja siis hakanud seda tegema?

Või oled mõelnud, et äkki paluks lihtsalt abi kellegi käest, vahetaks teenuseid, teeks heategusid omavahel? Oled kõik need asjad läbi kaalunud enne jõuga läbi seinte punnimist?

Kui sa tahaksid seda õppida, saada inspikat, selgust, teadvuse tasandi värskendust, siis Maagilise Reiki internetikoolitus ongi just selleks loodud. See on osa Terviklikkuse õpetustest – mis on osa minu elutööst, mida olen tulnud siia inimkonnaga jagama. Koolitusele registreerimine on soodustusega pikendatud kuni täna südaööni.

Leiad lisainfo mu kodukalt http://StellaShakti.com

Spetsiaalne palveraamat – palved igaks elujuhtumiks, on ka selle aasta numbri sees sinu jaoks ilmumas. Seega ole kuuldel, püsi terve ja katsu leida enda sees see uudishimulik väike rõõmurull üles, kes heal meelel uut moodi asju tahab kogeda. Tal on sulle palju imelist pakkuda.

Õnnistustega

Stella

203 views0 comments

Recent Posts

See All