Search

MIDA ON VAJA TEADA PRAEGUSE AJA ENERGIATEST?


Kuuloomine K 19.08.2020 05:42 Lõvi südames.

Algas Uraani retrograad, mis kestab järgmised 5 kuud ja mis tähendab väga suuri avardavaid kogemusi. Kes muutustele vastu hakkab, võib see mõjuda raputustena.

Uraan on valgustuse planeet ja retrograadne liikumine tähendab inimeste jaoks seda, et kõik see, kus oleme läinud enda tõe vastu, saab varem või hiljem nähtavaks.

See on sisemise Kuninga ja Kuninganna ärkamise aeg, aeg asuda oma elu troonile oma elu ja teadvusevälja eest vastutavana looma ja vaatlema. Ideaalne aeg, et läbi näha oma sisemisi egomängusid ja mõista asjade algpõhjuseid.

Tõe pilk, mis praegu meis avardub, võib tuua nähtavale kõike. Nii ilusat kui koledat. Õppida olema neutraalne enda ja maailma suhtes, on ÜLIOLULINE, et mitte karmajususid juurde luua

Kui paneme toas tule põlema, kus on aastasadu olnud koristamata, on loogiline, et võib leida nii mõnegi tolmurulli, aga kõige selle all on peidus varandus! Nii et julget oma elu koristamist ja kaastundlikku ja sõbralikku meelt.

Üks olulisemaid asju, mida tähele panna, on HÄBI.

Häbi on paljude jaoks olnud nii piinlik ja keelatud tunne, et seda endale lausa ei tunnistatagi. Olen oma pea 20-aastases inimestega töö praktikas tähele pannud, et tegelikult on nii, et need tunded, mida inimesed endale ei tunnista "oi, minus seda küll ei ole!" on just need tunded, millega inimesel on oma hingetöö tegemata ja need õppetunnid alles ootavad avastamist.

On loomulik ja täiesti okei endas ära tunda kõik heletumedused. Kurbuse maskeerimine rõõmuks ei tee meid rõõmsaks.

Ütlemine, et mind ei mõjuta mitte miski, aga kui seejuures tunned end ikka halvasti, ei ole sa järelikult julgenud mingeid vibratsioone endas vastu võtta.

Tõeline vabadus ja õndsus on siis, kui lubame endal kõik enda hingeosad, kogemused ja olemuse endas vastu võtta. See ei tähenda, et me peaksime tahtlikult looma, mis meile ei meeldi. Aga lihtsalt tunnistada, et "jah, mu elus on kõike olnud, missiis?" on üks võimsamaid sisemisi vabastusi, mida üks inimhing endale pakkuda saab. Häbi on see, mis paneb sulguma, endasse tõmbuma, eemale hoidma ja sageli kasutatakse selle maskeeringuks igasugu sõltuvusi. Niisiis on väga hea enda peidetud kogemustele jälile jõuda, kui vaadelda, mis hetkel see käsi selle kreemikoogi või sigareti või alkoholi järele haarab. Või on vahetpidamata vajadus end ümbritseda inimeste, draamadega või täita päeva meediaskrollimisega, et iseendaga koos ei peaks olema?

Jagan nüüd sinuga midagi, mida ma oleks tahtnud 20 aastat tagasi teada!

Osho ütles, et suitsetajad suitsetavad, kui nad teevad elus asja, mida nad tegelikult teha ei taha, ja ma olen temaga 100% nõus. Ma suitsetasin 10 aastat oma elus!!! 10 aastat, ja just sel ajal, kui sundisin end asjadeks, kogemusteks ja suheteks, mis ei olnud maailma lahedaimad. Noh, ja siis see aitas veel paremale seedimisele kaasa. Nii vaimselt kui füüsiliselt. Aga selle asemel võime absoluutselt ja KOHE muuta oma elu! 2010 lõpetasin ma suhte sigarettide ja oma senise tutvusringkonnaga ja ma pole teinud ainsatki sigaretti sellest ajast!

Kokkuvõtteks võime öelda, et julgeda tunnistada, mis mõtte või tunde juurest PRAEGUSEST HETKEST põgeneda tahad, on juba suur tervenemine. Sõltuvus ei ole paha, see on lihtsalt koht, mis näitab ära, mis elus tervendamist vajab.

Me oleme tulnud siia planeedile avardama oma teadvusevälja mõistmist ja saama kogemusi. Kui tunned, et valgustatus võiks olla su igapäevane olek, siis ma soovitan kasutada seda praegust ajaperioodi rakendades kõik valguse teenistusse.

Näiteks alustada igat päeva taotlusega:

PÜHENDAN KÕIK OMA TEOD JA TEGUDE VILJAD NÜÜD JA ALATI VALGUSTATUSE JA ARMASTUSE TEENISTUSSE

Soovitan väga enne kuuloomishommikut õhtul enne uinumist mediteerida ja võimalusel ka kohe K hommikul ärgates! Sest nii nagu uude tsüklisse sisened, nii ka uus kogemus end ilutada saab. VALGUSKEHA TAASTAMISE AKTIVATSIOON ootab sind koos PERSONAALSE KAARDILUGEMISEGA (kuni K südaööni) http://StellaShakti.com/meditatsioon

Õnnistusküllast voogu! Stella Shakti