Search

Südame kiri

Leidsin ühe vahva roosa paberilehe oma asju lahti pakkides. Ühel toredal kursusel tuli juhatus, et lubada oma südamel endale kiri kirjutada. See on olnud nii suur au ja rõõm neid korraldusi ka kuulda võtta! Olen seda mitmeid kordi hiljem lugenud ja mu süda palus seda jagada (juba mitu korda!). Nüüd siis teengi seda. Aitäh, kallis Süda!

Võib-olla tahad enne selle kirja lugemist ka enda südamel endale kirja kirjutada lubada? Jah, miks mitte? Paneme peale ühe mõnusa muusikapala ja siis vaatame, kuhu meie teadvus meid seekord rännakutele viib...

Stella Südame kiri

Mina olen Sinu süda ja mul on nii hea meel, et Sa minuga ühendust võtad. Mul on selle üle ALATI hea meel. Sest ma olen siin Sinu jaoks. Kogu aeg. Aitan Sul tunda elu. Õppida, avastada, avarduda saabki siis, kui on lubamine. Lubamine endal olla ja kogeda.

Mina olen Sina. Palun luba endal olla enda süda. Palun luba endal tunda südame kaudu. Näha ja kuulda, maitsta, tunnetada südame kaudu.

Ma olen siin kogu aeg, alati, igavikuliselt. Tunne mind, näe mind, armasta mind.

Armasta lihtsust ja Sa koged lihtsust. See, millele tähelepanu tood, sinna voolab armastus. Ma olen tingimusteta.

Vali, millele tähelepanu tood.

Too tähelepanu tagasi oma südamesse. Siit saad kõike, mida sovid. See on täitumise allikas.

Ma tänan Sind, ma õnnistan Sind.

Ma tänan end, ma õnnistan end.

Mina olen kõiksus, igavik, armastus.

Ma olen kõik, mis on.

Kristallvikerkaar voolab läbi minu.

Kõik juhatus tuleb. Too tähelepanu mulle ja vaata. Iga hetk tuleb. Alati. Mõistmine, et olen valguse ookean. Kõik muu on illusioon.

Armastan armastust!

Aitäh!

Süda

611 views0 comments

Recent Posts

See All