Search

Maagilise Maailma väravad

Pööripäeva päevad on imelised uued võimalused, sest universum annab ekstra suure hoo uutele algustele, mida loome. Täna tutvustan teile kolme väravat, mille läbimine saab juhatad Sind uude reaalsusesse, kus on iga hetk kui muinasjutus.

Tahad ka? Oled teretulnud!

1. värav

MAAILMA VAATAMINE RÄNDURI PILGUGA

Nii lihtne on rutiini tõttu enam mitte märgata, mis värvi on su sõbranna silmad või kui armsad on su lapse väiksed varbad. Iga päev samu asju tehes muutub inimene pimedaks nagu mutionu oma metroos. Kõik on tuttav, kõik on teada – samad asjad, samad teed, samad tunded, samad näod, sama igav, sama lugu hommikust õhtuni.

Ja kui elu sellest turvastsoonist välja lükkab, siis on kisakära palju.

Parem kohe ise end harjutada uute kogemustega. Kui vaatad maailma uue nurga alt, saad leida varanduse, mida varem pole tähelegi pannud.

Maitsta elu maitseid, selles ongi elu võlu.

Ma olen tähele pannud, et inimesed, kes reisivad, on palju tolerantsemad ja sõbralikumad, sest ringi rännates kohtud paratamatult väga erinevate maailmavaadetega. Nagu väike prints, kes eri planeete külastas, kas ka meie oleme nagu rändurid oma elus, kel on rõõm kohtuda ka teiste ränduritega?

Ka on ringi liikumisel ja uudsete ideede vastuvõtmisel kombeks meie tähelepanu sellelt ära viia, mis on olnud kurnav ja väsitav.

Minu väljakutse on selline – näha iga päev oma elu kui reisimist, ükskõik, kus olen. Olen selliselt elanud oma elu viimased 10 aastat. Praegu olen küll Sri Lankal seda lugu kirjutades, aga teadlik reisimine algas minu jaoks kunagi ammu Tartus, siis reisisin elama Tallinnasse, olin seejärel aastaid seal. Miks mitte vaadata oma kodulinna sellise pilguga, et oled seal vaid läbikäigul? Sest seda me ju tegelikult oleme. Lihtsalt mõned peatumised võivad olla elus pikemad.

2. värav

VÄLIMUS ON TÄHTIS

Sisemine ilu on kõige olulisem, korrutavad paljud. Jaa, aga välimine on sisemise peegeldus. Miks mitte lubada endal kogeda enam ilu. Just! Lihtsalt, et oleks ilus. Ilu kogemus tõstab vibratsioonitaset ja seega suurendab meie võimalust armastada. Luua koju ilu altar, luua endast ilu kehastus, olla ilus igas mõttes, nii seest kui väljast, see on ühe muinasjututegelase täielik õigus!

Küll aga olen tähele pannud enda sisemonoloogi – et ma oleks mõlemas aspektis tasakaalus – puhastatud saaks nii mu süda ja meel, näiteks läbi meditatsiooni ja kaugseansside kogemuse, sellega kammin justkui oma energiakeha, aga sealsamas julgeks teha ka ilusa soengu ja värvida silmad kui meeldib. Miks ei võiks olla iga päev ilu ja rõõmu pühitsus? Ma ju loon seda kõike, kes ma olen, eelkõige iseendale?

3. värav

LOOMINE

Maagia ei saa toimuda ilma loomiseta. Need kaks käivad käsikäes.

Rõõmu ja armastusega loomine loob voo, mis kustutab ajataju, jääb praegune hetk – maagia. On see siis laulmine, tantsimine, mediteerimine, küpsetamine, triikimine või blogi kirjutamine – kui seda teha kire ja täie pühendumisega, saab sellest tegevusest meditatsioon, saab sellest täielik üksolemine, ühtelõimumine, armastuse kogemus, jumalik kogemus.

On aegu, et puhata ja võtta vastu infot väljapoolt, aga on ka aegu, kus ise päiksena särada ja endal lubada luua, mis iganes tunned, et tegema kutsub. Kas saaksid sellesse panna veel veidi enam maagiat? Jaa! Kui teed rohkem, kui on palutud, teed selleks, et üllatada. Ja mitte selleks, et vaid teistele muljet avaladada, miks ka mitte, ent eelkõige selleks, et üllatada iseend.

Kirjuta palun ka siia alla kommentaaridesse, kui see postitus Sulle meeldis, sest FB laigid kustuvad mõne nädala jooksul tehnilistel põhjustel, aga oleks tore ka Sinu kogemusest teada, kas oli äratundmisi?

Õnnistust Sulle, armas Maagiameister!

Toredat Maagilise Kevade loomist!