Search

Toredat ahviaastat


Soovin Sulle kogemusi, mis puudutavad südant nii sügavalt, et Sa unustad kogu minevikus tuhlamise ja keskendud jäägitult sellele praegusele hetkele.

Ma arvan, et see on parim, mis meiega üldse juhtuda saab. Jäägitu tähelepanelikkus praeguse suhtes. Ilus muusika, meeldiv lillelõhn, päikseloojang, armsama kallistus, lapse esimesed sõnad, suur loomingupuhang. Võtku Sind armastus enesele, mu armas!

8.veebruaril 2016 algab Hiina kalendri kohaselt uus aasta. Aeg tähistada!

Mina elupõlise ahvina, väljalaskeaastaga 1980 tahan kõigile enda sisemise ahvi poolt öelda, et jube lahe on vahel täiega tola olla. Ühtlasi palun ka väga vabandust kõigi käest, kes eales mu banaanikoortega tahtlikult või tahtmatult pihta on saanud. Jutt, et ahvid võivad olla valelikud, võtan ka omaks. Olen aastaid pidanud varjamist mitte valetamiseks. Olen harjunud oma armastust peitma nagu hinnalist aaret. Et keegi ei saaks ühtegi mudaplekki sinna peale pritsida. Ühel hetkel sain aga aru, et kui ma muudkui varjan seda, mis ma tegelikult teha tahan (näiteks laulda, kitarri mängida, maalida või raamatuid kirjutada), siis ma ei tee seda kunagi. Ja kui ma seda kunagi ei tee, siis ma suren ükspäev ära. Või öö. Ja siis jäänudki need asjad tegemata. Sestpeale ma otsustasin, et aitab sellest jänese-rollist. On aeg asuda tegutsema. Ja siin ma olen. Elanud ära juba 35 aastat kerin ma tihti oma peas linti tagasi „oleks võinud”. Fain, baleriini ja kosmonauti minust ehk klassikalises mõistes enam ei saa, George Clooney naist ka mitte (ta just abiellus), aga õnneks on veel toredaid elu kutseid (just nimelt Elu Kutseid) ja toredaid mehi.

Ma tahaksin jagada teiega üht huvitavat mõtet, mis mul tuli. Ma avastasin, et mul on üks salakirg, mida ma pole veel julenud päriselt letile välja käia. Aga üha enam sügeleb ja paistab, et hakkab isegi sündima midagi selles vallas. Valla nimi on nali ja naer. Idee on selles, et kõik inimesed, kellele meeldib nali ja naer ja huumor, kellel on lahedaid sketši-ideesid, võiks neid mulle saata. Või ideid, mille kohta võiks sketše teha. Noh, mis on nii ajuvaba ja absurdne siin elus, et ei tea, kas nutta või naerda. Plaan on teha selliseid lühi-nalja-videosid.

Meil on siin mõnede imeliste inimestega olnud juttu, et Eestis võiks uut sorti teatrit hakata tegema ja kuskilt võikski seda asja alustada. Mina arvan, et asi võiks olla naljakas ja lõbus. Mitte lihtsalt irooniline tapa-ennast-ära-poliitika huumor, aga selline eluline ja armas, midagi, mis ülendaks ja paneks pisarateni naerma ja tundma ennast nagu väike laps suures kommipoes ja sa tead, et sa võid kõike süüa ja maitsta, kui tahad.

Kuidas teile tundub, kas teid huvitaks selline meelelahutus?

Mina otsustan selle Ahviaasta pühendada täielikult ja jäägitult armastusele ja huumorile. Lisaks ma loodan, et lahke ahv toob mu ellu ka õnneliku suhte ja teadmise, oskuse ja praktilise kogemuse, kuidas saada multimiljonäriks, et kõiki neid toredaid ideid saaks inimkonna hüvanguks teostada, mis mu peas küpsevad. Seda või midagi veel paremat olen nõus vastu võtma.

Palun kirjuta mulle stella.shakti@gmail.com enda unistuste, lootuste ja huumoriteemal – kas Sind kõnetaks uus ja elav, armastusest laetud teater, teatrist laetud elu või mis võiks olla veel lahedam?

Tänan Sind ja õnnistust ja helget voogu!

Kuni valentinipäevani saad kuulata ka minu spetsiaalset võluseanssi – kuidas oma ellu õnnelik suhe kohale kutsuda. Selline, mis päriselt ja otsast otsani toetab õnnelik olemist aususe ja austuse energias.

Armastuse terviseks! Teie Tola

32 views0 comments

Recent Posts

See All