Search

Päeviku pidamisest


Taaskord oleme uue kuutsükli alguses, uute radade loomise valguses.

Mida ma kogen praeguses ajas, on see, et inimeste rallisõidud ühest tundeskaalast teise muutuvad aina tugevamaks. Kasvav tundlikkus ümbruse, toidu ja iseenda mõtete suhtes saab uue hoo sisse. Ja see pole mitte karistuseks, aga kingituseks, et me hästi selgelt ära tunneks, kuhu poole voolata ja kuhu mitte.

Päeviku pidamine aitab hästi arvet pidada ning meelde tuletada, kes oleme ja kuhu suundume, hoida seda elusõidukit ree peal.

Tunnetan, et terve see aasta lõpp praegusest detsembrini on justkui jumalik häälesamine uuet meistrite kasvuks, õpetajate sirgumiseks, valgustunud teenäitajate avardumiseks.

Olgugi, et praegu on taevas ja kosmilises plaanis uute kogemuste kasvatamise aeg, on õhustik terve see aasta lõpp nagu vana kuu mõjutustega. Kui eelmine aasta oli kirju ja sakutas nagu oleks kogu aeg täiskuu, siis nüüd oleme jõudnud vana kuu faasi. On aeg vabastada ja vabandada kui tarvis. On aeg lubada endal see vana kest maha ajada, sest 2016 tuleb väga võimas manifesteerimise aasta.

Tark külvab praegu oma sooviseemned maha, mida järgmine aasta korjama tahaks hakata. Just samuti nagu praegune on Su elus Su eelnevate palvete/mõtete ja loodud vibratsiooni vastus, siis saab see süsteem Sulle aina selgemaks.

Mõnusat unistamist!

Armastuse hoovustes...

Stella

75 views0 comments